Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 10, 17:11)
Galiu ir aš prisidėti prie dovanotojų. Man užtektų tik atsisėsti ant sperma išteptos paklodės ir pastočiau  lotuliukas.gif (kai vienam vyrui pasakiau, kad man vaisingos visos dienos metuose, jis pasipiktino, kad tokios melagės dar nėra matęs  lotuliukas.gif ).

Na, tu mane ir prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 05 10, 17:09)
As tave myliu, kad esi, kad esi tokia, kokia esi, o ne kokia kiti nori tave isivaizduoti  wub.gif Na, sirdele, eiks, dabar tave vizualiai apkabinu, prisiglausk prie mano peties ir paverk, o as su tavim (vajetau, isskydau, rasau tau, o paciai asaros rieda, lyg kad as buciau tu  blush2.gif )

Ačiū, saulala motula user posted image Ne ne ne, nereikia ašarų console.gif Reikia pozityviai nusiteikti rytojaus paskutinio skambučio šventimui alc.gif
Atsakyti
Man tai siandien netycia beieskant googlej vienos statybu imones adreso, atsiverte vestuvinio makijazo kazkoks puslapis rolleyes.gif gal cia reiskia, kad vienatve tuoj baigsis bigsmile.gif
Atsakyti
Čia tiems, kurie domisi NLP mirksiukas.gif

"Jei aš priimsiu tave tokį, koks tu esi, tau nebus geriau; tačiau jei laikysiu tave tuo, kuo tu gali tapti, aš tau padėsiu tapti tokiu"

Galbūt taip yra todėl, kad kasdien esame atakuojami milijonų žinučių, kaip turėtume atrodyti, ką turėtume rengtis, ką dera vairuoti ir net kaip turėtume kvepėti. Visa mūsų pačių sukurta masinės medijos mašina turi priversti mus jaustis pakankamai prastai, nes priešingu atveju- kam pirkti naują automobilį, jei ir senas dar važiuoja? blink.gif

Ir kai kažkas nesiseka, paprasčiau pasiguosti.
Įsivaizduokite, pas Jus atėjo bendradarbė, kurią ką tik paliko vyras.
Ką darysite? Kaip paguosite? Ką kalbėsite?
Praktikuojantys NLP, padarė didžiulį atradimą-užjausti neužtenka. Palyginkite: žmogus ką tik palaidojo tėvą.
Draugas jam sako: "Žinau, kaip tau liūdna- tokia netektis visada sunki." Skamba paguodžiančiai ir draugiškai, ar ne? Tačiau kad suvokti, kas sakoma, klausytojas net nesąmoningai turi sutikti su tuo, kad:
1) jam liūdna; 2) jam ir turi būti liūdna, nes tokia netektis visada sunki.

Jei draugas iš tiesų nori padėti, geriau būtų pasakyti taip: "Žinau, kad tikrai rasi jėgų įveikti šią netektį". Akivaizdus skirtumas? Ir jei galvoti, kad žodžiai mūsų neveikia, kam juos apskritai sakyti? Veikia, ir dar kaip! Bent jau kai mes galvojame, kad mums sunku, nes mums ir sunku tik tada, kai mes galvojame, kad sunku."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 10 gegužės 2007 - 18:55
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 10, 15:03)
Ne visi, turintys akis, mato verysad.gif
Pažiūrėk į bet kurį vyrą ir pamatysi Dievo Tėvo aspektą; pažiūrėk į bet kurią moterį ir pamatysi Dievo Motinos aspektą...Apsidairyk aplinkui- nėra nieko, kame nebūtų Dievo...
Reikia sugebėti taip nematyti... g.gif

O kuo čia dėtas pozityvus mąstymas? Tuo, kad jeigu visame kame matai Dievą, esi visiškai ramus ir ramiai kuri savo kasdieną...Jeigu nematai, tavo protas neramus. O neramaus proto būdamas, ką tu sukursi savo gyvenime? Tikrai ne harmoniją...

O jei i religija ziuriu skeptiskai ir esu rami? o ir mastau pozityviai, ir pasaulis man grazus. Ar as jau nenormali? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 10 gegužės 2007 - 19:14
QUOTE(O_N_O @ 2007 05 10, 21:11)
O jei i religija ziuriu skeptiskai ir esu rami? o ir mastau pozityviai, ir pasaulis man grazus. Ar as jau nenormali?  blink.gif

Čia apie kalbama ne apie krikščioniškąjį Dievą, kaip apie religiją, o apie Dievą, slypintį kiekviename iš mūsų. Pvz. aš esu iš ateistų šeimos, kur krikščioniškuoju Dievu netikima, tačiau aš tikiu Dievu, kuris slypi manyje. Pabandyk savyje įžvelgti grožį, tobulumą, harmoniją - savyje įžvelgsi Dievą.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 10, 20:21)
Čia apie kalbama ...

Neturiu as tokiu paziuru happy.gif .. ir nereikia pulti aiskinti ar liudeti, jog esu akla, as puikiai suprantu, apie ka kalba. Tiesog kiekvienam savo. Kiekvienas turi savo poziuri.
Atsakyti
O_N_O, aš tiesiog draugiškai mirksiukas.gif Kaip visada angel.gif

Ir dar kalbant apie Dievą:

Paprastas įrodymas, jog Dujokaukee yra Dievas: DIEVAS. D raide, kuri yra žodžio "Dievas" pradžioje, prasideda mano pavardė, o S raidė reiškia žodį "Super". Dėkui, jog išklausėte. hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 10 gegužės 2007 - 19:37
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 10, 18:31)
Reikia pozityviai  nusiteikti rytojaus paskutinio skambučio šventimui alc.gif

Ouje, mes irgi teikiames pozityviai, konstruktyviai, savimpasitikyviai. Mano bambino rytoj dvyliktokus mokys bigsmile.gif

QUOTE(O_N_O @ 2007 05 10, 20:27)
Kiekvienas turi savo poziuri.

Nu tai ir gerai. Nu. Butu neidomu, jei visi vienodi ir su vienodais poziuriais butume. Gi nebutu apie ka kalbet, jei visi vienodai galvotume! O jei dar visi netycia klystume blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
liepsnele, pepilota, LinetaBlue, ko tokios pasyvios tapot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 10, 21:50)
liepsnele, pepilota, LinetaBlue, ko tokios pasyvios tapot? mirksiukas.gif

Einu vakarieniaut mirksiukas.gif
Apie paskutinius postus tiesiog neturiu ka parasyt. Nieko blogo ten nematau, bet tiesiog neturiu ka komentuoti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, kurį laiką nerašiau, nes ...tiesiog nerašiau....nebuvau užkreta pozityvumu....
Šiandien šiaip.... neutralitetą sau pasiskelbiau iš vidaus wink.gif

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 10, 19:21)
Čia apie kalbama ne apie krikščioniškąjį Dievą, kaip apie religiją, o apie Dievą, slypintį kiekviename iš mūsų. Pvz. aš esu iš ateistų šeimos, kur krikščioniškuoju Dievu netikima, tačiau aš tikiu Dievu, kuris slypi manyje. Pabandyk savyje įžvelgti grožį, tobulumą, harmoniją - savyje įžvelgsi Dievą.

va thumbup.gif

Aš tikiu, kad yra aukštesnė materija už mus, kurį turi įtakos aplinkai wink.gif Netikiu Dievu kaip asmeniu konkrečiu sėdinčiu danguje, bet tikiu,kaip Dujokaukee sako, Dievu, kuris yra kiekviename iš mūsų ....IR Dvievu, kuris yra aplink....gamtoje....medyje, miške, gėlėje, jūroje.....pagonybė smile.gif
Atsakyti