QUOTE(Naoko @ 2007 05 10, 17:04)
RVB, gal tau padovanoti talenta pastoti tuojaus pat kai tik vyras artyn prieina?
BusVakarei dovanojau ir suveike
nori - ir Tu imk
Jei tau to talento dabar nereikia, su mielu noru priimsiu, bet bijau, kad vel atidarysiu vartelius, uzsiciklinsiu ir niekas man neateis. Taciau geras emocijas priimu kas diena, neleidziu neigiamoms prisiartint, jei vis tik uzpuola, pradedu giliai kvepuoti ir tvardytis (mintyse vel einu i sviesa). Man viskas tvarkoj, merginos, jau kuri laika priimu viska taip, kaip turi buti, nes zinau, kad viskas tik i gera
Galbut man dabar buvo tik nuojauta, kad artimu metu kazkas gero ivyks ir as paskubejau. Dabar reikia tik nusiraminti, sustoti, apsidairyti ir nuspresti, i kuria puse eiti
Papildyta:
QUOTE(Naoko @ 2007 05 10, 15:24)
ar toje knygoje veikia tokie veikejai, kaip "baime", dar ten kazkokios emocijos?
jei nepainioju, tai tokia knygute skaiciau 12 metu, oi nostalgija
ta knyga man dave tokia vyresne mergina. Kaime vasara pas bobule nebuvo ka veikti, tai isijungiau i toki bureli ivairaus amziaus paneliu, giedodavom baznycios chore, vakarais rinkdavomes pas tokia atsivertusia zyde dailininke namelyje miske ir gerdavom arbata ir diskutuodavom religinem temom arba apie mena...kuryba ir maldom uzsiiminejom
buvau jau pamirsus ta etapa, ech...
Naoko, mes tam ir esam cia, kad viena kitai priminti tik gerus dalykus. Sakyk, ka dar nori gero prisiminti
Gal imk vel ta knygele i rankas ir pavartyk