Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 10, 16:24)
Jei laikai save tobulu kūriniu, tai pripažįsti, kad Kūrėjas taip pat yra tobulas.
Argi tai ne pozityvus mąstymas?  biggrin.gif

Koks dar Kūrėjas? Aš? blink.gif O taip, aš labai kūrybinga cool.gif Jei sudaryčiau savo kūrinių albumą, tai visi pamatytų, jog aš sukūriau tarytum mažytį savo pačios pasaulį, kuris turi savas spalvas bei nuotaikas. smoke.gif Che, tada paklausi savęs: ir kaip tu dar gali savęs tokios nemylėti? thumbup.gif Tai va. Visi mes esame tobuli bei unikalūs savaime. Todėl save ir reikai mylėti, nes tokių, kaip tu, daugiau nėra pasaulyje ir nebebus per visus amžius. cool.gif
Atsakyti
"Susitikimo su blogiu ir triumfavimo pries ji pamokos, susipazinimo su sielvartu ir skausmu bei atradmo,kaip jie pasikeicia i kazka nepalyginti puikaus, mokymosi per nuolatini nuolanku pasidavima is naujo pazinti pati Meiles Viespati ir nesulauzomos sajungos su Juo patyrimo pamokos. Si knyga gali padeti tiems, kurie verciami draugauti su Sirdgela ir Kancia, arba tiems ,kurie vaiksto tamsoje ir nemato sviesos, arba tiems kurie jauciasi blaskomi audros ir nepaguodziami. Ji gali padeti jiems naujai suprasti to ,kas vyksta ju gyvenime. prasme. Hannah Hurnard
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 10, 15:41)
"Susitikimo su blogiu ir triumfavimo pries ji pamokos, susipazinimo su sielvartu ir skausmu bei atradmo,kaip jie pasikeicia i kazka nepalyginti puikaus, mokymosi per nuolatini nuolanku pasidavima is naujo pazinti pati Meiles Viespati ir nesulauzomos sajungos su Juo patyrimo pamokos. Si knyga gali padeti tiems, kurie verciami draugauti su Sirdgela ir Kancia, arba tiems ,kurie vaiksto tamsoje ir nemato sviesos, arba tiems kurie jauciasi blaskomi audros ir nepaguodziami. Ji gali padeti jiems naujai suprasti to ,kas vyksta ju gyvenime. prasme. Hannah Hurnard

Taip, Eris, cia ta pati knyga is mano vaikystes thumbup.gif idomu kur ji dabar...

Cia zenklas, tiksliai, turesiu apie ka pagalvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 10 gegužės 2007 - 14:46
QUOTE(Naoko @ 2007 05 10, 14:24)
ar toje knygoje veikia tokie veikejai, kaip "baime", dar ten kazkokios emocijos?smile.gif
jei nepainioju, tai tokia knygute skaiciau 12 metu, oi nostalgija blush2.gif
ta knyga man dave tokia vyresne mergina. Kaime vasara pas bobule nebuvo ka veikti, tai isijungiau i toki bureli ivairaus amziaus paneliu, giedodavom baznycios chore, vakarais rinkdavomes pas tokia atsivertusia zyde dailininke namelyje miske ir gerdavom arbata ir diskutuodavom religinem temom arba apie mena...kuryba ir maldom uzsiiminejom ax.gif buvau jau pamirsus ta etapa, ech... lotuliukas.gif

Taip taip bet turbut reikia dar karta perskaityti ten yra visi atsakymai i klausimus: KODEL? UZ KA? KODEL MAN JEI AS TOKIA GERUTE?
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 10, 15:46)
Taip taip bet turbut reikia dar karta perskaityti ten yra visi atsakymai i klausimus: KODEL? UZ KA? KODEL MAN JEI AS TOKIA GERUTE?

kur jau ten gerute lotuliukas.gif padirbeti dar iki gerutes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 05 10, 15:49)
kur jau ten gerute lotuliukas.gif padirbeti dar iki gerutes cool.gif

O svarbiausia cia(sioj mazoj knygutej) as radau nuo ko pradeti, nes anksciau laukiau sms arba fakso nuo Dievo. Kaip tame anekdote: Dieve kodel tu mane neisgelbejai as nuskendau? Tai As tau 3 valtys atsiunciau ko tu laukei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 10 gegužės 2007 - 14:59
QUOTE(123456 @ 2007 05 10, 12:27)
RVB, aš tai tikrai laikysiu!!!!!Sėkmės Tau  4u.gif  biggrin.gif  wub.gif

Aciu, kad laiket ar bent mintyse laikas nuo laiko pagalvojot biggrin.gif Bet gydytoja nerado mano zirniuko (arba jis pabego ax.gif )
Matomai uzsisciklinau vis tik, nors labai norejau, kad ateitu tada, kai turi ateit. Dzin, dabar kreipsiu mintis visai kitur ir stengsiuos negalvot, kad noriu 2.gif , pasinersiu dabar visa i darba biggrin.gif . Bus tu vaiku, nepradesiu gi matuot temperaturos, kaip kitos, nes tada vaiksciosiu kaip zombe fear.gif Svajokim toliau merginos tongue.gif
Atsakyti
RVB, gal tau padovanoti talenta pastoti tuojaus pat kai tik vyras artyn prieina? lotuliukas.gif BusVakarei dovanojau ir suveike mirksiukas.gif nori - ir Tu imk thumbup.gif
Atsakyti
RVB, teisingai elgiesi, kad nepuoli savęs gailėti, vaikutis ateis, kai to mažiausiai tikėsiesi 4u.gif
-ELI- ir eris, ačiū labai už citatas, kažkaip jos man šiandien labai vietoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 10, 15:40)
Myliu. Save tai myliu. Bet kad kas nors kitas mane mylėtų...
Šiaip tai aš pripratus prie vienatvės - visą gyvenimą vieniša. Pirmą draugę susiradau tik gal kokioj 7 klasėj.

As tave myliu, kad esi, kad esi tokia, kokia esi, o ne kokia kiti nori tave isivaizduoti wub.gif Na, sirdele, eiks, dabar tave vizualiai apkabinu, prisiglausk prie mano peties ir paverk, o as su tavim (vajetau, isskydau, rasau tau, o paciai asaros rieda, lyg kad as buciau tu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 05 10, 15:04)
RVB, gal tau padovanoti talenta pastoti tuojaus pat kai tik vyras artyn prieina? lotuliukas.gif BusVakarei dovanojau ir suveike mirksiukas.gif nori - ir Tu imk thumbup.gif

Galiu ir aš prisidėti prie dovanotojų. Man užtektų tik atsisėsti ant sperma išteptos paklodės ir pastočiau lotuliukas.gif (kai vienam vyrui pasakiau, kad man vaisingos visos dienos metuose, jis pasipiktino, kad tokios melagės dar nėra matęs lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 05 10, 17:04)

Jei tau to talento dabar nereikia, su mielu noru priimsiu, bet bijau, kad vel atidarysiu vartelius, uzsiciklinsiu ir niekas man neateis. Taciau geras emocijas priimu kas diena, neleidziu neigiamoms prisiartint, jei vis tik uzpuola, pradedu giliai kvepuoti ir tvardytis (mintyse vel einu i sviesa). Man viskas tvarkoj, merginos, jau kuri laika priimu viska taip, kaip turi buti, nes zinau, kad viskas tik i gera smile.gif Galbut man dabar buvo tik nuojauta, kad artimu metu kazkas gero ivyks ir as paskubejau. Dabar reikia tik nusiraminti, sustoti, apsidairyti ir nuspresti, i kuria puse eiti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Naoko @ 2007 05 10, 15:24)
ar toje knygoje veikia tokie veikejai, kaip "baime", dar ten kazkokios emocijos?smile.gif
jei nepainioju, tai tokia knygute skaiciau 12 metu, oi nostalgija blush2.gif
ta knyga man dave tokia vyresne mergina. Kaime vasara pas bobule nebuvo ka veikti, tai isijungiau i toki bureli ivairaus amziaus paneliu, giedodavom baznycios chore, vakarais rinkdavomes pas tokia atsivertusia zyde dailininke namelyje miske ir gerdavom arbata ir diskutuodavom religinem temom arba apie mena...kuryba ir maldom uzsiiminejom ax.gif buvau jau pamirsus ta etapa, ech... lotuliukas.gif

Naoko, mes tam ir esam cia, kad viena kitai priminti tik gerus dalykus. Sakyk, ka dar nori gero prisiminti bigsmile.gif Gal imk vel ta knygele i rankas ir pavartyk mirksiukas.gif
Atsakyti