Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

QUOTE(jamaika @ 2007 05 10, 11:56)
idomi pozicija. O kur dingo mylek savo artima, kaip save pati? As save labai myliu, tai kodel netureciau myleti artimu zmoniu?

Taip iseina, tegu buna palaimintos visos bomzes, degrades, kurioms nusisvilpti ant savo vaiku  thumbup.gif O vaikuciai ir toliau mirs nuo vezio, nuo kitu baisiu ligu, nes jiems nepasiseke su mamytemis, per daug karstai juos mylinciomis  doh.gif

ka as ir sakau!meiles perdaug nebuna.
Jamaika, tik neimk i galva visko, kas ka beparaso, atsirinkt geriausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad merginos čia labai jau aštrios diskusijos verda g.gif

Papildyta:
Pacituosiu iš knygos Robin Sharma "Vienuolis,kuris pardavė "Ferrarį"":
"Gyvenime nebūna klaidų,tik pamokos.Nėra neigiamos patirties,tik galimybės tobulėti,mokytis ir eiti saviugdos keliu.Kovojant randasi tvirtybė.Net ir skausmas gali būti nuostabus mokytojas."
-Skausmas?-perklausiau negalėdamas patikėti.
-Žinoma.Norėdamas pakelti skausmą,iš pradžių turi jį pajusti. Kitaip tariant,ar tu galėsi suvokti džiaugsmą,kuris apima užlipus į kalno viršūnę,jeigu nebūsi buvęs žemiausiam slėnyje?Supranti ką turiu galvoje?
-Jei nori mėgautis gėriu,turi būti pažinęs blogį,tiesa?
-Taip.Vis dėl to geriau nevertink įvykių kaip gerų ar blogų.Užuot tai daręs ,jausk juos,džiaukis jais ir iš jų mokykis.Kiekvienas atsitikimas tau duoda pamoką.Šios mažos pamokėlės skatina tavo išorinį ir vidinį tobulėjimą.Jų negavęs, suklupsi lygioje vietoje.Tik pagalvok apie tokią galimybę.Dauguma žmonių dvasiškai sutvirtėjo tada,kai susidūrė su skaudžiomis nelaimėmis.Jeigu tave užklumpa netikėta bėda ir tu nusivili,atmink štai ką:gamtos dėsniai teigia,kad vienoms durims užsidarius prasiveria kitos."
Kaip jums tokia rytietiška išmintis? Sunku priimt tokius teiginius,bet jei priimi tai gyvenimas palengvėja,ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -ELI-: 10 gegužės 2007 - 12:35
QUOTE(RVB @ 2007 05 10, 11:23)
Labas rytas visoms!  smile.gif
Oho, kiek musu cia apacioj kabo! Ir visos diskutuoja apie Dievo bausmes bei dovanas. As jau kuri laika priimu viska taip, kaip yra, nes kai kurie dalykai privercia tam tikromis gyvenimo atkarpomis sustot ir susimastyt (pvz., kuri laika gyvenau su vyru atskirai, per ta laika daug ka abu apmastem ir mastem ar mums aplamai lemta likti kartu, ar norim abu to susiejimo kartu, ir ka reiketu keisti musu gyvenime, santykiuose. Abu prisipazinom padare daug klaidu. Jis dziaugiasi, kad suteikiau jam dar viena sansa - kadangi jis norejo to atskirumo. dabar pradejom nauja gyvenimo etapa, kuris, labai tikiu, tesis labai ilgai  smile.gif )
Kai man uzeidavo nierios mintys, kazkodel galvoje girdedavau "Foje"daina: "as tikiu, kad viskas bus gerai, kad mes gyvensim graziai, laimingai ir gera. As taip noriu zinot, ka jus galvojat apie tai. Sakau, bukim vaikais, svajokime, kaip vaikai"  smile.gif
Linkiu, kad si diena butu uzpildyta tik geromis ir teigiamomis svajonemis bei mintimis.
Laikykit man kumstukus, nes einu pas gydytoja uz pusvalandzio

Labai idomu nes mano gyvenime irgi buvo toks etapas mirksiukas.gifO mano megstamiausia : Kaip gyveni - gerai. kaip jautiesi - laimingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 10 gegužės 2007 - 12:50
Na, bet šiandien ir dienelė g.gif
Lija ir lija, noriu saulytės.

Nors širdy tai man 5 saulės šviečia!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 05 10, 12:37)
Na, bet šiandien ir dienelė  g.gif
Lija ir lija, noriu saulytės.
Nors širdy tai man 5 saulės šviečia!!!! lotuliukas.gif

Tau ir turi šviest biggrin.gif
Stenkis per visą nėštumą nepasiduot blogoms emocijoms. Į viską nusispjauk,tegul ir žemė po kojom dreba mirksiukas.gif Ir turėsi ramų lelių,čia ne bobučių pasakos,kad jei mama nesinervina ir lelius ramus..O patikrinta tiesa smile.gif
Būkit abu sveiki ir laimingi 4u.gif Dviese visad smagiau nei vienai thumbup.gif
Atsakyti
O pas mus saule tongue.gif
Yra tokia knyga ji labai plona ir lengvai skaitosi Hannah Hurnard "Kelione i meiles karalyste" (Alegorija, aprasanti kelione. kuria mes visi turime atlikti, kad galetume gyventi...)
Atsakyti
-ELI-, ačiū už žodžius.

Dabar aš tokia jautri, kad negaliu, skaitau bet ką ir vis verkt norisi.
Kartais dėl to, kad tiek daug mane gerų žmonių supa, kartais dėl bet kokio bendradarbių pasakyto koplimento, kartais šiaip. Na, faina man ta būsena labai. tongue.gif Ir atrodo, kad dar tik 8 sav., o aš jau tikrai jaučiu, kad pilvelyje kažkas gyvena ir myli mane kaip ir aš jį. wub.gif wub.gif

Beje, Tavo citata iš knygos man laaabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 05 10, 12:52)
-ELI-, ačiū už žodžius.
Dabar aš tokia jautri, kad negaliu, skaitau bet ką ir vis verkt norisi.
Kartais dėl to, kad tiek daug mane gerų žmonių supa, kartais dėl bet kokio bendradarbių pasakyto koplimento, kartais šiaip. Na, faina man ta būsena labai. tongue.gif  Ir atrodo, kad dar tik 8 sav., o aš jau tikrai jaučiu, kad pilvelyje kažkas gyvena ir myli mane kaip ir aš jį.  wub.gif  wub.gif
Beje, Tavo citata iš knygos man laaabai patiko.

Jautrumas kažkiek turėtų praeit g.gif Aš tai visą laiką jautri,o per nėštumą tai ypač...Prisiminiau,kad žiūrėjom "Žuviukas Nemo" ir aš visą laiką verkiau ax.gif O ypač tada kai tėvas atrado tik tą vieną ikriuką ir pavadino jį Nemo. Ir dabar susigraudinau blush2.gif
Jei būtum kaunietė tai galėčiau duot knygų ir žurnalų apie lelius.
Atsakyti
Aš tai šiandien ašarų nesustabdau... ne į temą, bet vis vien.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 10, 13:04)
Aš tai šiandien ašarų nesustabdau... ne į temą, bet vis vien.

Ir kas nutiko, Dujokaukee?
Atsakyti
Man irgi norisi paverkt, vidus pilnas isgyvenimu, ju net per daug, jauciu kad issiverkus butu lengviau, tusciau, o ten kur tuscia galima nauja skatyt. Bet nesigauna. Regis dangus verkia uz mane, kad nors tiek lengviau butu.. unsure.gif

Papasakokit, o kas yra tas svajoniu zurnalas?
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 10, 13:48)
O pas mus saule tongue.gif
Yra tokia knyga ji labai plona ir lengvai skaitosi Hannah Hurnard "Kelione i meiles karalyste" (Alegorija, aprasanti kelione. kuria mes visi turime atlikti, kad galetume gyventi...)

ar toje knygoje veikia tokie veikejai, kaip "baime", dar ten kazkokios emocijos?smile.gif
jei nepainioju, tai tokia knygute skaiciau 12 metu, oi nostalgija blush2.gif
ta knyga man dave tokia vyresne mergina. Kaime vasara pas bobule nebuvo ka veikti, tai isijungiau i toki bureli ivairaus amziaus paneliu, giedodavom baznycios chore, vakarais rinkdavomes pas tokia atsivertusia zyde dailininke namelyje miske ir gerdavom arbata ir diskutuodavom religinem temom arba apie mena...kuryba ir maldom uzsiiminejom ax.gif buvau jau pamirsus ta etapa, ech... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 10 gegužės 2007 - 13:29