Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

QUOTE(O_N_O @ 2007 05 09, 12:55)
O su norais reikia irgi elgtis atsargiai...Gal kitos čia ir nesutiks,bet kartais tas norų išsispildymas nieko gero neatneša...

Zodziu, jei kazko norejai ir issipilde, bet paskui sulaukei pasekmiu ne tokiu, kokiu tikejaisi, tai pats kaltas, kad is vis norejai kazko, nes nepamastei ar gerai nori..  g.gif
As cia siaip pamasciau..  unsure.gif

Nesi kaltas...Mes gi nevisažinės smile.gif Bet reiškiant norą nereikia gal labai apibrėžt to noro ar išvardint savybes g.gif Pvz.:jei svajoji apie vyrą,tai gal reikia sakyti,kad aš turiu vyrą,su kuriuo aš laiminga,o ne išvardint,kad turiu ramų,ar seksualų ar t.t. vyrą...Nes gausi su tom išvardintom savybėm,kurios gal paskui pasirodys nereikšmingos šeimoje,o trūks kitų neišvardintų savybių...Ir apie darbą kalbant ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2007 05 09, 14:35)
Nesi kaltas...

As baisi skeptike, tai atsiprasau is anksto.. bet man mistika apie tokius dalykus svajoti.. as cia jau rasiau svajoniu tema kazkur.. begalvojant niekas nieko ant lekstutes neatnes turbut? Turi tiksla ir darai kazka, planuoji realiai: netrepsi vietoj bijodamas, o, tiesiog, jei darai, tai zinai, ka darai ir ko tikiesi - ziuri tik i prieki ir galvoji tik tikslo linkme. Visas konstruktyvus mastymas ir visa svajoniu esme = pasitikejimas savimi ir zinojimas ko tau reikia , mano akimis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 09 gegužės 2007 - 13:56
QUOTE(O_N_O @ 2007 05 09, 15:55)
As baisi skeptike, tai atsiprasau is anksto.. bet man mistika apie tokius dalykus svajoti.. as cia jau rasiau svajoniu tema kazkur.. begalvojant niekas nieko ant lekstutes neatnes turbut? Turi tiksla ir darai kazka, planuoji realiai: netrepsi vietoj bijodamas, o, tiesiog, jei darai, tai zinai, ka darai ir ko tikiesi - ziuri tik i prieki ir galvoji tik tikslo linkme. Visas konstruktyvus mastymas ir visa svajoniu esme = pasitikejimas savimi ir zinojimas ko tau reikia , mano akimis unsure.gif

atsakei i mano klausimus drinks_cheers.gif Jokiu stebuklu nebuna, svajok nesvajojes - nelaimes vis tiek atsitinka. Taciau, kai kazko nori, po truputi to sieki, eini i prieki ir gali pasiekti tiksla (arba ne, del tam tikru aplinkybiu). Ant lekstutes tikrai niekas nepades, burtai irgi jokie nesuveiks...
Atsakyti
Ak, jamaika, man regis, tinkamų atjautos žodžių ir būti negali... Įvyko nelaimė, kuriai negalėjai užkirst kelio, kad ir kokia stipri būtum. Tegaliu palinkėt kantrybės, kad ištvertum savo netektį ir išmoktum su ja gyvent.
Rytas vis vien išauš, kad ir kokia ilga atrodytų naktis.
Aš irgi esu kūdikis, kuris neturėjo gimti... Mano tėvai planavo auginti du vaikučius. Susilaukė berniuko, paskui mergytės. Tačiau jai išgyvent lemta nebuvo - taip po metų gimiau aš... Mama niekad nepamiršo mano vyresniosios sesės, tik ilgainiui jos gėla virto liūdnokai ilgesingu jaunystės prisiminimu.
Laikykis, mieloji, nepalūžk. Tau gyvenime dar daug teks nuveikti wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jamaika, uzuojauta tau del vaikiuko console.gif

[/quote]
.. bet man mistika apie tokius dalykus svajoti.. as cia jau rasiau svajoniu tema kazkur.. begalvojant niekas nieko ant lekstutes neatnes turbut? Turi tiksla ir darai kazka, planuoji realiai: netrepsi vietoj bijodamas, o, tiesiog, jei darai, tai zinai, ka darai ir ko tikiesi - ziuri tik i prieki ir galvoji tik tikslo linkme. Visas konstruktyvus mastymas ir visa svajoniu esme = pasitikejimas savimi ir zinojimas ko tau reikia , mano akimis [/quote]

O as nesutinku su sia nuomone.

Sveikutes, mergaites 4u.gif

Blogiausia, kas man gali siandien atsitikti, tai nuostabi diena.
Atsakyti
O_N_O, esme ir yra, kad "atnesa ant lekstutes" mirksiukas.gif Man vakar kai ka atnese. Materialaus. Oi, siandien man neypac sneki diena. Bet butent pasyviai. Arba tai, kas man pasyvu, kazkam yra aktyvu mastau.gif

Gero vakaro visoms wub.gif
Atsakyti
O man ir būtent taip atrodo, kad tu galvoji, mintyse kuri vaizdą, labiau savim tiki, ir sieki, eini pirmyn...o ne minčių galia vien tik kažkas įvyksta..Tada jau mistika..burtai kažkokie, kaip čia dažnai man pasirodo. na būna taip...pagalvoji, ir įvyksta, bet aš tai nelinkusi visiems apskritai gyvenimo atvejams taikyti, na kaip ir pepilota , su tuo žurnalu g.gif kažkaip nelabai supratau...
Paskui manau gali atsitikti taip, kad visą laiką tikėsiesi jog tai įvyks savaime.
Nežinau. Minčių galia begalinė.Tačiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 09 gegužės 2007 - 18:27
Sveikos.

Aš čia truputį įlįsiu "ne į temą", bet tiesiog:

Šiandien perskaičiusi Kummer knygoje "Nuošiol gyvensiu geriau" Dr.Murphy citatą, pasjutau tarsi būčiau gavusi šlapia mazgote per veidą doh.gif unsure.gif O citata buvo tokia: "Kas keikia pinigus, tas yra psichinis ligonis". blink.gif (Kas prisimenate praeitas temas, tikriausiai nujaučiate, kokia apsikiaulinusi bei susigėdusi dabar jaučiuosi prieš jus visas. blush2.gif)

Ir dar pabaigai "ne į temą":

Viena viltis apgavo - nelaidoki kitų,
Vienus vartus užkėlė - daug liko atkeltų!

Geros vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 09 gegužės 2007 - 19:08
QUOTE(plato @ 2007 05 09, 20:26)
O man ir būtent taip atrodo, kad tu galvoji, mintyse kuri vaizdą, labiau savim tiki, ir sieki, eini pirmyn...o ne minčių galia vien tik kažkas įvyksta..Tada jau mistika..burtai kažkokie, kaip čia dažnai man pasirodo. na būna taip...pagalvoji, ir įvyksta, bet aš tai nelinkusi visiems apskritai gyvenimo atvejams taikyti, na kaip ir pepilota , su tuo žurnalu g.gif kažkaip nelabai supratau...
Paskui manau gali atsitikti taip, kad visą laiką tikėsiesi jog tai įvyks savaime.
Nežinau. Minčių galia begalinė.Tačiau..

Kiekvianam pagal savo tikejima mirksiukas.gif

Mano pozicija minciu ir veiksmu santykiu yra tokia: mintys ir svajones pritraukia aplinkybes, o joms susikloscius belieka veikti. Daugiau nenoriu plestis. Manau, kad sis sakinys puikiai nusako mano pozicija.

BusVakare, "Nuo iki" jau paziurejau. Tokio pobudzio laidos mano pacios megstamiausios. Nerealiai veza sekmingu zmoniu istorijos. Atsimenu kai buvau LT, per kriminalus perjungdavau kanala ir vel grizdavau per oru prognoze lotuliukas.gif Siaip tai visiskai nesamoningai man jau kelis menesius sukasi filmukas, kad as su savo MB duodam panasu interviu. Bet as jau manau daugiau savo vizijom daugiau nesidalinsiu, nes kai ka sokiruoja per dideli uzmojai. Geriau pasidalinsiu kai viskas bus pasiekta mirksiukas.gif

Kiekvienam pagal savo tikejima sakau dar karta ir sypsausi visoms!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Plato, o mes taves ir neitikinesime.Kiekvienam savas laikas itiketi, arba ...ne. mirksiukas.gif
Papildyta:
Pepilota, tu nesikuklink ir pasokiruok mus, cekavu labai...
Dujokauke, mes tave greitai isgydisime, tu nepergyvenk doctor.gif doctor.gif doctor.gif doctor.gif
Atsakyti
Na aš gal nesuprantamai išdėsčiau čia. Nes pvz. Pepilotos išsakytas sakinys apie pritraukimą įvykių..Vat su juo ir sutinku...tai atrodys Jums gal ,kad sau pati prieštarauju, bet ne, tiesiog, na, net nežinau kaip paaiškint. Bet su tuo,kad pritraukiame mintimis ir svajonėmis, sutinku 100% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2007 05 09, 21:21)
Na aš gal nesuprantamai išdėsčiau čia. Nes pvz. Pepilotos išsakytas sakinys apie pritraukimą įvykių..Vat su juo ir sutinku...tai atrodys Jums gal ,kad sau pati prieštarauju, bet ne, tiesiog, na, net nežinau kaip paaiškint. Bet su tuo,kad pritraukiame mintimis ir svajonėmis, sutinku 100% 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Mergytes, palieku jus siandien. Gal dar veliau uzeisiu. Nuotaika super, nes mums su MB rytoj iseigines, tai sukrisim koki DVD paziuresim, o gal dar ka naudingo nuveiksim blush2.gif Man jis siandien kaip niekad grazus lotuliukas.gif Palaikykit kumstukus, siandien tinkama diena leliuko gamybai. Sako, kad tokia diena moterys nepaprasatai ypatinga energija skleidzia. Tai gal del to man siandien klientai tik mirksi ir saldainius palikineja tongue.gif
Atsakyti