Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

ir tikrai dar karta atsiprasau, kad negaliu pasidalinti teigiamais isgyvenimais. Tikrai nenoriu apjuodinti Jusu skyrelio, tikiu, kad einate gera kryptimi.
Ilindau cia, nes norejau pabandyti rasti spragas savo mastyme, turbut ju nerasiu, nes toks gyvenimas verysad.gif Sekmes Jums!
Atsakyti
Po nakties VISADA ateina diena.. po lietaus VISADA nusvinta saule.. su sita mintim isgyventi lengviau..
Atsakyti
Jamaika, laikykis, aš taip pat esu netekus ne vieno ypač man brangaus ir svarbaus žmogaus. Tuomet pasaulis tarsi sustoja, atrodo, kad numirsi kartu su jais, bet mes turim būti stiprios ir TIKĖTI, kad viskas bus gerai.
Kartais gyvenimas tikrai būna negailestingas, bet mes čia bejėgiai.

Ir tikrai gal galvok, kad dabar Tavo angeliukui geriau?
Aš nežinau ką parašyti tokiais atvejais, laikykis.

Apkabinu Tave tvirtai, viskas bus gerai, pamatysi.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 05 09, 13:49)
Po nakties VISADA ateina diena.. po lietaus VISADA nusvinta saule.. su sita mintim isgyventi lengviau..

bet lyja labai Daznai... o sirdis tik viena ir ne akmenine verysad.gif
daugeli nesekmiu, problemu galima isspresti, ta sekmingai ir darau gyvenime. Taciau mylimu brangiu zmoniu turiu tiek mazai verysad.gif taip skaudu su jais atsisveikinti... juos prarasti...
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 09, 11:54)
bet lyja labai Daznai... o sirdis tik viena ir ne akmenine  verysad.gif
daugeli nesekmiu, problemu galima isspresti, ta sekmingai ir darau gyvenime. Taciau mylimu brangiu zmoniu turiu tiek mazai  verysad.gif taip skaudu su jais atsisveikinti... juos prarasti...

jamaika, stiprybės Tau wub.gif Iš tiesų, gyvenime daug klausimų į kuriuos atsakymų mes nežinome...
Pabūk mūsų temoje, lankykis dažniau, nukreipdama mintis pasijusi geriau. Gijimas - ilgas procesas, skausmingas, bet vilties nereikia paleisti. Laikykis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 09 gegužės 2007 - 12:00
Sveikutės 4u.gif
Jamaika sveika atklydus į šią temelę 4u.gif Nepamiršk,kad niekas gyvenime nevyksta šiaip sau...Manau,kad čia susirinkusių dėka susigrąžinsi tikrą gyvenimo džiaugsmą.... mirksiukas.gif
O su norais reikia irgi elgtis atsargiai...Gal kitos čia ir nesutiks,bet kartais tas norų išsispildymas nieko gero neatneša... Kitaip sakant tik Dievas ar aukštesnioji jėga
(netikintiems) geriausiai žino ko mums reikia... smile.gif
Pas mane ant stalo dabar guli 3 knygos smile.gif Vieną paskaitau ryte, kitą vakare,o 3 yra kaip vaistas,bet kuriam gyvenimo atvejuj... biggrin.gif O knygos šios: Saulius Kanišauskas "Jūsų laimės paslaptys", Luise L. Hay ir draugai "Dėkingumas.Tai gyvenimo būdas" ir Dr. Norman Vincent Peale "Pozityvaus mąstymo galia:Praktinis gidas problemų sprendimui".
Labiausiai aš pasiilgstu tolerancijos žmonių bendravime ir gyvenime ir SM:hm Kažkodėl nemėgstų "teisių" žmonių. Mano nuomone mes tik žmonės, o klysti yra žmogiška. Ir labai nepatinka kai žmogus negali prisipažint,kad klydo. Kadangi ir aš pati klystu,tai man atrodo,kad tai normalu,tuo labiau,kad galima prisipažint suklydus ir atsiprašyt g.gif Kitus teist ar mokyt man atrodo nesąžininga. Išsakyt savo nuomonę reikia,bet kitą žemint ar smerkt jei jo kitokia nuomonė-negražu biggrin.gif
Ir aš ne kartą įsitikinau,kad tikrai geras žmogus,tolerantiškas ir t.t....na toks,kuris tikrai,kad galėtų daug ką pasakyt-dažnai nutyli...O daugiausia rėkia,kad žiūrėkit koks aš geras ar gražus tikrai ne toks "geras" žmogus.... verysad.gif
Tad mes esam jaunos,gražios, pozityviai mąstančios ir tolerantiškos kitų nuomonei 4u.gif
Atsakyti
Man šiandien labai labai gera diena ax.gif rolleyes.gif thumbup.gif : tik ką apsigyniau savo baigiamąjį dailės darbą cool.gif thumbup.gif dabar taip ramu ir gera thumbup.gif
O ir šiaip tos paskutinės dienos mokykloje tokios keistos ir geros rolleyes.gif ax.gif

Geros likusios dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2007 05 09, 13:59)
Sveikutės 4u.gif
Jamaika sveika atklydus į šią temelę 4u.gif Nepamiršk,kad niekas gyvenime nevyksta šiaip sau...Manau,kad čia susirinkusių dėka susigrąžinsi tikrą gyvenimo džiaugsmą.... mirksiukas.gif
O su norais reikia irgi elgtis atsargiai...Gal kitos čia ir nesutiks,bet kartais tas norų išsispildymas nieko gero neatneša... Kitaip sakant tik Dievas ar aukštesnioji jėga
Pas mane ant stalo dabar guli 3 knygos smile.gif Vieną paskaitau ryte, kitą vakare,o 3 yra kaip vaistas,bet kuriam gyvenimo atvejuj... biggrin.gif O knygos šios: Saulius Kanišauskas "Jūsų laimės paslaptys", Luise L. Hay ir draugai "Dėkingumas.Tai gyvenimo būdas" ir Dr. Norman Vincent Peale "Pozityvaus mąstymo galia:Praktinis gidas problemų sprendimui".Labiausiai aš pasiilgstu tolerancijos žmonių bendravime ir gyvenime ir SM:hm Kažkodėl nemėgstų "teisių" žmonių. Mano nuomone mes tik žmonės, o klysti yra žmogiška. Ir labai nepatinka kai žmogus negali prisipažint,kad klydo. Kadangi ir aš pati klystu,tai man atrodo,kad tai normalu,tuo labiau,kad galima prisipažint suklydus ir atsiprašyt g.gif Kitus teist ar mokyt man atrodo nesąžininga. Išsakyt savo nuomonę reikia,bet kitą žemint ar smerkt jei jo kitokia nuomonė-negražu biggrin.gif
Ir aš  ne kartą įsitikinau,kad tikrai geras žmogus,tolerantiškas ir t.t....na toks,kuris tikrai,kad galėtų daug ką pasakyt-dažnai nutyli...O daugiausia rėkia,kad žiūrėkit koks aš geras ar gražus tikrai ne toks "geras" žmogus.... verysad.gif 
Tad mes esam jaunos,gražios, pozityviai mąstančios ir tolerantiškos kitų nuomonei 4u.gif

Kur galima isigyti siu knygu? Gal dar kazkokiu vertingu knyguciu zinote? Butu puiku temos pradzioje surasyti tokiu knygu saraseli blush2.gif

o del daromu klaidu nesupratau? Cia man taikyta unsure.gif Sprendimas tureti vaika buvo klaida? ar as nesupratau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 09, 12:54)
daugeli nesekmiu, problemu galima isspresti, ta sekmingai ir darau gyvenime. Taciau mylimu brangiu zmoniu turiu tiek mazai  verysad.gif taip skaudu su jais atsisveikinti... juos prarasti...

Suprantu Tave 100%. Pades tik laikas. Kai kuriuos etapus gyvenime reikia tiesiog islaukti. Ir susigyventi su skausmu. Stiprybes!
Papildyta:
QUOTE(-ELI- @ 2007 05 09, 12:59)
Sveikutės 4u.gif

susakei cia... blink.gif swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 09 gegužės 2007 - 12:10
QUOTE(jamaika @ 2007 05 09, 11:54)

Nu dabar pasakysiu visai nepozityviai. Bet mano mama irgi prarado 6 menesiu broly, tai tiesa ta,kad jai dabar 76 ir ji iki shiol neshioja ta skausma. Manau reikai su juo ishmokt gyvent ir tiek. Ji ishmoko, nes suprato gyvenimas tuo nesibaige. Beja tik po to atsiradau as....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 09 gegužės 2007 - 12:09
Jamaika , aš rašau aplamai apie gyvenimą. Dalinuosi savo mintim ax.gif Niekam čia nieko netaikau...Tik rašau kas man patinka,o kas ne...Dabar, neduok Dieve, dar kam pasirodys,kad jai taikau.... unsure.gif
O vaikas Dievo dovana 4u.gif Ir nenusimink ir tu dar turėsi leliukų....Mano puseserė prieš 3m. prarado dukrytę, gimė negyva verysad.gif O dabar turi kitą 6 mėnesių gražuolę wub.gif Irgi buvo sunku,bijojo pastoti ir išnešiot, bet viskas pavyko puikiai....Turi nuostabią dukrą...

Papildyta:
QUOTE(O_N_O @ 2007 05 09, 12:08)
Suprantu Tave 100%. Pades tik laikas. Kai kuriuos etapus gyvenime reikia tiesiog islaukti. Ir susigyventi su skausmu. Stiprybes!
Papildyta:
susakei cia...  blink.gif  swoon.gif

Aš turėjau mintyje,kad Jamaika ne šiaip sau atrado šią temą...Jai jos reikėjo tai ir tema ją "susirado"....
Aš čia ne apie praradimą...Motinos skausmą netekus vaiko suprantu verysad.gif

Klaidą padariau,kad viską suplakiau į vieną doh.gif
Šiandien daugiau nelysiu į šią temą,nes ne ta nuotaika schmoll.gif Galiu ir labiau nusirašyt g.gif
Atsakyti
O su norais reikia irgi elgtis atsargiai...Gal kitos čia ir nesutiks,bet kartais tas norų išsispildymas nieko gero neatneša...

Zodziu, jei kazko norejai ir issipilde, bet paskui sulaukei pasekmiu ne tokiu, kokiu tikejaisi, tai pats kaltas, kad is vis norejai kazko, nes nepamastei ar gerai nori.. g.gif
As cia siaip pamasciau.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 09 gegužės 2007 - 12:57