Labas rytas kontrtyvistes pozityvistes Kur jus Uzteks miegoti kelkites
Jau rytas
Sveikos, mergaitės . BusVakare, didžiausi sveikinimai . Čia Tau:
Kai meilės jausmo apimti
sukūrėt žemiškąjį kūną,
krito žemyn žvaigždė šviesi
ieškodama tėvų švelnumo.
Nekalto kūdikio riksme
dangaus palaima nuskambėjo
nuo šiol privalot būt drauge
vardan žmogaus, kurį pradėjot
Visom nuostabios dienos
Kai meilės jausmo apimti
sukūrėt žemiškąjį kūną,
krito žemyn žvaigždė šviesi
ieškodama tėvų švelnumo.
Nekalto kūdikio riksme
dangaus palaima nuskambėjo
nuo šiol privalot būt drauge
vardan žmogaus, kurį pradėjot
Visom nuostabios dienos
Labukas, mergytes!
Kresida, Tu pirmas zmogus mano kelyje, kur eiles man Net susigraudinau!
As kartu su 123456 dekavoju uz toki jautruma, dziaugsmeli, naturaluma! Labai labai fainiai!:flirt:
Man kazkoks teigiamas jegu antpludis! Galvoj tvarka ir sviesa!
Ar matet vakar "nuo..iki..", kur 3 liatuviai Madonos busta irengineja? Plika akim ziurint: jiems gerai. Pasiseke. O as kai ka kita izvelgiau...
Pradejo jie nuo smulkiu uzsakymu, salia ka tik gime vaikai, mokslai, savaitgaliais darbai kitur... Kaip supratau tos pacios staybos.. Tik sava iregistruota imone, o ne darbas kitiems.. Ir vizijose jie turejo aisku plana, kas leido Londone ne viesbucius tvarkyt, o siekti visai kitu dalyku. Kaip jie sake: "Galimybes visur vienodos". Londone tik sunkiau. Ir sitoje vietoje reikia tureti tikejimo, pasitikejimo, uzsispyrimo, teigiamo nusistatymo! Mane tas reportazas uzdege! Parode dar karta: kad zmogus su savo mintimis kalnus varto. Net Londone! Net Madonos buta irenginet galima! Reikia dristi svajoti! Nuo vieno rimto uzsakymo prieisi prie kito! O kiek zmogeliu nedrista noreti...
Laidos kartojima galima rasti www.tv.lt
As jau lekiu! Apkabinu visas!
123456, kaip sveikatele?
Kresida, Tu pirmas zmogus mano kelyje, kur eiles man Net susigraudinau!
As kartu su 123456 dekavoju uz toki jautruma, dziaugsmeli, naturaluma! Labai labai fainiai!:flirt:
Man kazkoks teigiamas jegu antpludis! Galvoj tvarka ir sviesa!
Ar matet vakar "nuo..iki..", kur 3 liatuviai Madonos busta irengineja? Plika akim ziurint: jiems gerai. Pasiseke. O as kai ka kita izvelgiau...
Pradejo jie nuo smulkiu uzsakymu, salia ka tik gime vaikai, mokslai, savaitgaliais darbai kitur... Kaip supratau tos pacios staybos.. Tik sava iregistruota imone, o ne darbas kitiems.. Ir vizijose jie turejo aisku plana, kas leido Londone ne viesbucius tvarkyt, o siekti visai kitu dalyku. Kaip jie sake: "Galimybes visur vienodos". Londone tik sunkiau. Ir sitoje vietoje reikia tureti tikejimo, pasitikejimo, uzsispyrimo, teigiamo nusistatymo! Mane tas reportazas uzdege! Parode dar karta: kad zmogus su savo mintimis kalnus varto. Net Londone! Net Madonos buta irenginet galima! Reikia dristi svajoti! Nuo vieno rimto uzsakymo prieisi prie kito! O kiek zmogeliu nedrista noreti...
Laidos kartojima galima rasti www.tv.lt
As jau lekiu! Apkabinu visas!
123456, kaip sveikatele?
Sveikos, mergytės, nuostabi diena!!!!
Aš irgi vieną smulkmeną parašysiu, kuri neseniai išsipildė. Mes su MB nusprendėm, kad iki Kalėdų (o dabar gal ir dar anksčiau) įsikelsim į savo naujus namučius, tik ten dar nemažai nepadarytų darbukų yra, o tam reikia pinigėlių. Ir nemažai. Taigi, aš ''dirbau'' su pasąmone tuo klausimu ir kažkaip jaučiu, kad viskas ok bus. Prie mūsų to namuko yra dalis žemės, kuri mums visai nereikalinga, tik dirvonuoja ir tiek. Galvojom, kad gal ten ateity pasistatysim malkinę ar kažką pan. O čia vieną dieną atėjo kaimynas ir sako: ''Aš mielai tą gabaliuką nupirksiu'', tai taip faina pasidarė, bus papildomų pinigėlių mūsų planams ko greičiau įgyvendinti. FAINA!!!
Ir dabar kai esu kažkaip dėl daug dalykų parinuosi daug mažiau ir esu kažkokia ramesnė, jaučiu tiesiog, kad viskas bus ok ir būtent taip, kaip aš ir MB norim. SUPER jausmas.
Ir labai džiaugiuosi už visas, kurioms viskas sekasi ir vyksta taip, kaip jos nori.
Papildyta:
BusVakare, šiandien kažkaip lengviau, nors pykinimas tai nepraeina. O Tu kaip?
Aš irgi vieną smulkmeną parašysiu, kuri neseniai išsipildė. Mes su MB nusprendėm, kad iki Kalėdų (o dabar gal ir dar anksčiau) įsikelsim į savo naujus namučius, tik ten dar nemažai nepadarytų darbukų yra, o tam reikia pinigėlių. Ir nemažai. Taigi, aš ''dirbau'' su pasąmone tuo klausimu ir kažkaip jaučiu, kad viskas ok bus. Prie mūsų to namuko yra dalis žemės, kuri mums visai nereikalinga, tik dirvonuoja ir tiek. Galvojom, kad gal ten ateity pasistatysim malkinę ar kažką pan. O čia vieną dieną atėjo kaimynas ir sako: ''Aš mielai tą gabaliuką nupirksiu'', tai taip faina pasidarė, bus papildomų pinigėlių mūsų planams ko greičiau įgyvendinti. FAINA!!!
Ir dabar kai esu kažkaip dėl daug dalykų parinuosi daug mažiau ir esu kažkokia ramesnė, jaučiu tiesiog, kad viskas bus ok ir būtent taip, kaip aš ir MB norim. SUPER jausmas.
Ir labai džiaugiuosi už visas, kurioms viskas sekasi ir vyksta taip, kaip jos nori.
Papildyta:
BusVakare, šiandien kažkaip lengviau, nors pykinimas tai nepraeina. O Tu kaip?
QUOTE(Lietus @ 2007 05 08, 19:38)
Sveikutes, pleputes
Mergytes, man atrodo jus neteisingai Dujokaukes posta supratote...bent jau as isskaiciau jos komentare stai ka :
Deka bendravimo siatame skyrelyje..hm taip nekukliai as cia interpretuoju, Dujokauke pagaliau ivertino ir susidraugavo su pozytyviu mastymu, deka musu merginu patarimu ir palaikymo, ji dabar jau zino ko nori!!! (Dujokauke, gal as cia per daug lauru priskyriau mums, mergaitems )
Savo pozytivumo ir konstruktyvaus mastymo deka ji "isaugo" savo bendraamzes.
Tegyvuoja pozytyvus mastymas!!!!
BusVakare, sveikinimaiiiiiii
Mergytes, man atrodo jus neteisingai Dujokaukes posta supratote...bent jau as isskaiciau jos komentare stai ka :
Deka bendravimo siatame skyrelyje..hm taip nekukliai as cia interpretuoju, Dujokauke pagaliau ivertino ir susidraugavo su pozytyviu mastymu, deka musu merginu patarimu ir palaikymo, ji dabar jau zino ko nori!!! (Dujokauke, gal as cia per daug lauru priskyriau mums, mergaitems )
Savo pozytivumo ir konstruktyvaus mastymo deka ji "isaugo" savo bendraamzes.
Tegyvuoja pozytyvus mastymas!!!!
BusVakare, sveikinimaiiiiiii
As irgi panasiai supratau, kad Dujaokaukee pamazu musu deka islindo is savo tamsaus urvelio i sviesa ir mato spalvas grazesnem spalvom nei anksciau, visas "sudetingas" draugiu problemas mati kaip ju proga padejuot kitam i ausi ir prasom, padaryk uz mane, kad butu geriau. Musu deka, Dujokaukee zino, kad ne antidepresantai tokiais atvejais padeda (bet, kad si fakta paciai sau patvirtint, teko kristi ir i bedugne, kaip ir kai kurioms is musu), o teigiamas mastymas ir pasitikejimas paciu savimi. Dujokaukee, man vienu metu labai truko to teigiamo mastymo ir pasitikejimo, nors jau nesu paaugle, bet kartais buna gyvenime etapu, kad griebies, atrodo, visko, taciau niekas nepadeda, kol neapsiramini ir neapmastai blaiviai savos situacijos.
Nepyk ant kiru, kad lieki nesuprasta. As, kartais, irgi lieju savo mintis, kurias tik as suprantu, o paskui reikia aiskint, ka norejau tuo pasakyt. Ne, nepradejau tylet, kad nelikciau suprasta, bet stengiuos kaip nors tuos sakinius kitam zmogui suprantamai sudelioti. Tik popieriaus lape ar sedint prie klaviaturos lengviau sudestyt taisyklingai savo mintis, nei issakyt, nes gali bet kuriuo metu istrinti ir is naujo perrasyt. Taip ir as mokaus -rasau, trinu, perrasau, kol, manau, jog mane gali suprasti
Nepergyvenk, sirdele, tai ne pasaulio pabaiga, priimk tai kaip dar viena pamoka, kuria gali ismokti
Sveikinu visas su 52-a Antrojo pasaulinio karo pergales diena Ar kuri nors dar susimasto apie sia diena? Mano seneliai visada buna pasveikinti
123456, dziaugiuosi, kad ramesne esi! Tokia lik ir po 9 menesiu! Nera gyvenime dalyku, del kuriu reikia gadinti sau nervu sistema!! Ivardinkit del ko????
As- ridikelis-agurkelis! Jei ne " jausmas" lekciau ir nulekciau nuo grandines! Kai gavau patvirtintus rezultatus- tai kaip vejas! Ir vakar vakare, ir siandien. Na, galvoj auga planu-ideju!! O kai tai persiduos vaikiukui... Oi, nezinau... Jei visas i mamyte... O!!!!
Begu pas kosmetolge! Turiu but dar grazesne!
As- ridikelis-agurkelis! Jei ne " jausmas" lekciau ir nulekciau nuo grandines! Kai gavau patvirtintus rezultatus- tai kaip vejas! Ir vakar vakare, ir siandien. Na, galvoj auga planu-ideju!! O kai tai persiduos vaikiukui... Oi, nezinau... Jei visas i mamyte... O!!!!
Begu pas kosmetolge! Turiu but dar grazesne!
O aš susimąsčiau, kad gyvenime niekas nenutinka šiaip sau. Pvz Tiek ilgai atidėliojau interneto įsirengimą namuose, sakiau kam man jo reikia, visi vakarai bus prie kompo, bet džiaugiuosi, kad ir namie turiu. Kai radau supermamas iš pradžių tik liūdnas istorijas paskaitydavau, kartais kokią ašarėlę nubraukdavau Atrodė, kad daugumoje temų žmones tik puola visi ir su purvais sumaišo.. Bet radau tokių mielų temukių ir su keletu fainu žmonių iš SM susipažinau tikiuosi šis ratas plėsis. Aš iš čia tikrai daug gero gavau, mintyse vis pagalvodavau, kad ta pati rutina varginti pradėjo.. O čia nauji žmonės, naujos mintys, daug gerų nuotaikų Faina, kad esate
nepykit, kad ilindau pas jus.
Papasakosiu savo istorija. Visada tikejau konstruktyviu, pozityviu mastymu. Ir stengiausi igyvendinti visas savo svajones. Istojau i universiteta, gavau gera specialybe, sutikau nuostabu zmogu, kuris tapo mano vyru, norejau daug keliauti - apkeliavau daug saliu, sveikata nesiskundziu, finansine situacija geresne nei svajojau, pastojau, lengvai isnesiojau, lengvai pagimdziau ir.... visas pasaulis nusidaze juodomis spalvomis. Mano vaikutis neisgyveno. Patyriau didziuli soka Kaip? Kodel? Juk neturejau nei vienos minties, kad taip gali atsitikti, juk viskas buvo gerai, juk nestumas lengvas, juk isivaizduodavau, kaip gulime lovoje trise: as, vyras ir musu ilgai lauktas vaikutis. Skausmas neismatuojamas. Kaip sioje situacijoje perlipti per save? Ar imanoma rasti teigiamu pusiu tokiu atveju?
Negana to, svajojau, kad stosiu siais metais i magistrantura. Atsitikus siai nelaimei, galvojau, jog ypatingai bus gerai nukreipti blogas mintis i sali, uzsiimti naudinga veikla. Ir suzinojau, kad siais metais i mano pasirinkta specialybe nevyks priemimas Negaliu tuo lyg siol patiketi.
Ar tikrai visada galime zingsniuoti saules nusviestu taku? Gal visgi kai kada uzslenka juodi debesys? Ir nuo musu minciu ne viskas priklauso?
nebezinau, kuo tiketi
Papasakosiu savo istorija. Visada tikejau konstruktyviu, pozityviu mastymu. Ir stengiausi igyvendinti visas savo svajones. Istojau i universiteta, gavau gera specialybe, sutikau nuostabu zmogu, kuris tapo mano vyru, norejau daug keliauti - apkeliavau daug saliu, sveikata nesiskundziu, finansine situacija geresne nei svajojau, pastojau, lengvai isnesiojau, lengvai pagimdziau ir.... visas pasaulis nusidaze juodomis spalvomis. Mano vaikutis neisgyveno. Patyriau didziuli soka Kaip? Kodel? Juk neturejau nei vienos minties, kad taip gali atsitikti, juk viskas buvo gerai, juk nestumas lengvas, juk isivaizduodavau, kaip gulime lovoje trise: as, vyras ir musu ilgai lauktas vaikutis. Skausmas neismatuojamas. Kaip sioje situacijoje perlipti per save? Ar imanoma rasti teigiamu pusiu tokiu atveju?
Negana to, svajojau, kad stosiu siais metais i magistrantura. Atsitikus siai nelaimei, galvojau, jog ypatingai bus gerai nukreipti blogas mintis i sali, uzsiimti naudinga veikla. Ir suzinojau, kad siais metais i mano pasirinkta specialybe nevyks priemimas Negaliu tuo lyg siol patiketi.
Ar tikrai visada galime zingsniuoti saules nusviestu taku? Gal visgi kai kada uzslenka juodi debesys? Ir nuo musu minciu ne viskas priklauso?
nebezinau, kuo tiketi
QUOTE(jamaika @ 2007 05 09, 12:10)
Na bet ne veltui tu pas mus atsiradai Manau, čia rasi palaikymo, galėsi išsikalbėti, o visa kitą padarys laikas, laikas "visagalis". Kai kuriem žmonėm gyvenime daugiau juodų juostų, kai kuriem - baltų.. Kas žino kodėl taip yra Bet prasidės iš šviesioji juosta, tikėk, kad jau dabar po truputį į ją žengi..
QUOTE(jamaika @ 2007 05 09, 12:10)
nepykit, kad ilindau pas jus.
nebezinau, kuo tiketi
nebezinau, kuo tiketi
Labas, Jamaika. Uzjauciu Tave del vaikucio... suprantu Tave.
paieskom teigiamu pusiu: galbut tokiu budu Dievas isgelbejo vaikuti nuo sunkaus gyvenimo?(sitokia minti isgirdau is vienos senos moteriskes). nezinia, kaip galejo jam susiklostyti... jei tokia Dievo valia, reiskia taip yra geriau.
o Tau stiprybes!
Del magistraturos, tai... gal siais metais reikia pailseti?galbut pasikeis kazkas per tuos metus, galbut persigalvosi...cia nieko baisaus, tikrai
ziuriu, man labiau patinka guosti liudincius, negu krykstauti "kaip man sekasi", nors nesekasi dar kolkas
del magistranturos, sutinku - menkas nuostolis, jei ne siais, tai gal kitais metais, jei ne tokia, tai gal kitokia specialybe. Siuo atveju pavyksta pozityviai mastyti, kad nera tas diplomas vienintelis issigelbejimas, ziniu galima gauti per ivairius seminarus, kursus, savarankiska tobulinimasi ir t.t., ir pan. Ka nors sugalvosiu.
Bet vaiko netektis joks laikas to neistrins, liks zaizda sirdyje visam gyvenimui. Nepavyksta man kaip beprotei sypsotis ir galvoti, jega, super, vaikuciui nereikes kankintis Kaip man pasiseke, kaip jam pasiseke
Ir kodel nesuveike vizualizacija, teigiamos mintys, kodel nukrito ta bomba ant galvos?? Kodel taip ivyko? Dievo valia?? Tai vadinasi mes, musu mintys yra niekines
Bet vaiko netektis joks laikas to neistrins, liks zaizda sirdyje visam gyvenimui. Nepavyksta man kaip beprotei sypsotis ir galvoti, jega, super, vaikuciui nereikes kankintis Kaip man pasiseke, kaip jam pasiseke
Ir kodel nesuveike vizualizacija, teigiamos mintys, kodel nukrito ta bomba ant galvos?? Kodel taip ivyko? Dievo valia?? Tai vadinasi mes, musu mintys yra niekines
rasau Tau i AZ, Jamaika, kad niekam nekliutu "negatyvumai"