Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

VALIO!!!

dabar jau gausi nebespirgeti taip kaip anksciau biggrin.gif ir letinti tempus thumbup.gif

manau, kad visos labai dziaugiasi del Jusu abieju wub.gif wub.gif wub.gif ( gal jis ten ne vienas?)

kuri sekanti? ax.gif RVB? Pepilota? ax.gif kas po ju i sarasa? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_k: 08 gegužės 2007 - 16:29
Ačiū Dievui, kad viskas gerai! thumbup.gif

busVakare, dabar jau oficialiai sveikinu tave su dideliu džiaugsmiuku! user posted image
user posted image
Atsakyti
NUOSTABU!!!!

Šiandien man tai pačios geriausios naujienos.
Labai už TAVE džiaugiuosi. Linkėjimai ir sveikinimai MB!!!!!

Jūs šaunuoliai!!!!!!

Dabar mes abi tai jau tikrai turėsim šį bei tą bendro mirksiukas.gif ir ką pasirašyti į AŽ.

Dar kartą labai labai šaunu, labai džiaugiuosi. lotuliukas.gif group.gif thumb_yello.gif friends.gif yahoo.gif good.gif victory.gif assa.gif
Atsakyti
Is mano viziju serijos:

pamatau echoskopu, ka reikia pamatyt, SYPSAUSI. wub.gif
Griztu namo, sedu prie kompo, ir rasau riebiom didelem raidem, VEL SYPSAUSI. wub.gif
O paskui jus siunciat balionus, domites, sveikinat, o as skaitau ir SYPSAUSI! wub.gif

Sia vizija pries uzmiegant regedavau kai tik maniskai susirgau jumis. Ir ka??? Suveike! wub.gif wub.gif wub.gif

Dabar matau: bus nesudetingas nestumas kaip Dievo dovana man.
Vaikiukas vystysis sveikai, as svorio daug nepriaugsiu, o svarbiausia man giliai istrige, kad po gimdymo busiu kur kas smulkesnes konstitucijos ir jau nevalgysiu saldumynu lotuliukas.gif Uzfiksuota ir viskas!
Kad prie ezero atitruksim nuo civilizacijos, medituosim, augsim, morkas grausim...o salia bus internetas mirksiukas.gif ir visi darbai bus padaryti be stresu! Kazkodel tose vizijose matau, kad ir Vijurka pas mane atvaziuos?!

Geras!!! Pries metus geguzes 10d. pasidariau lazeriu akiu operacija. Tik del to, kad pasigimdzius nereiktu uz akiniu griebt, o leliu matyciau savom akim. Ir po metu as jau!!! Labai megstu stebet skaicius, simbolius ir pesu is to reiksme...
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 08, 16:43)

Kazkodel tose vizijose matau, kad ir Vijurka pas mane atvaziuos?!

Čia tai man patikouser posted image
Atsakyti
Taip taip Vijurka, jei kada vaziuosi link Moletu ir netycia pamatysi prie ezero nediduke trobele-pirtele ant kalno papedes su zydinciom alyvom, kur begios be kelniu du vaikiukai ir grybaus moteriske-blondine lieknom formom, tai zinok, kad mintyse as Tave prisitraukiau! ir Tau nieko kito nebeliks, kaip antram aukste su savo mergike pasilikti savaitei!

Paskui pajutus musu minciu jega, atvaziuos ir 123456, Lineta su savo simpatija, Laura_K atleks irgi su simpatija ir su mercu (nu jos noresis pasirodyti savo antras puses ir lauks musu ivertinimo!). Paskui gausim sms is RVB ir pepilotos, kaip jos mums pavydi... Atvarys mano sese su savo dviem vaikais.. Manta su savo piratais trim. Gersim vyna, zuvausim, ryte zoliausim arbatai, paskui grybausim, uogausim, kikensim, filosofuosim...

Pamatysit!
Einu virt super skanaus italisko spageti su boloneze padazu.

Tilpsim visos!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 08 gegužės 2007 - 17:20
QUOTE(busVakare @ 2007 05 08, 18:43)
Is mano viziju serijos:

pamatau echoskopu, ka reikia pamatyt, SYPSAUSI. wub.gif
Griztu namo, sedu prie kompo, ir rasau riebiom didelem raidem, VEL SYPSAUSI. wub.gif
O paskui jus siunciat balionus, domites, sveikinat, o as skaitau ir SYPSAUSI! wub.gif

Sia vizija pries uzmiegant regedavau kai tik maniskai susirgau jumis. Ir ka??? Suveike! wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dabar matau: bus nesudetingas nestumas kaip Dievo dovana man.
Vaikiukas vystysis sveikai, as svorio daug nepriaugsiu, o svarbiausia man giliai istrige, kad po gimdymo busiu kur kas smulkesnes konstitucijos ir jau nevalgysiu saldumynu lotuliukas.gif Uzfiksuota ir viskas!

Kad prie ezero atitruksim nuo civilizacijos, medituosim, augsim, morkas grausim...o salia bus internetas  mirksiukas.gif  ir visi darbai bus padaryti be stresu! Kazkodel tose vizijose matau, kad ir Vijurka pas mane atvaziuos?!

Geras!!! Pries metus geguzes 10d. pasidariau lazeriu akiu operacija. Tik del to, kad pasigimdzius nereiktu uz akiniu griebt, o leliu matyciau savom akim. Ir po metu as jau!!! Labai megstu stebet skaicius, simbolius ir pesu is to reiksme...

Vat sita vizija man baisiai patiko, reiks ir man taip uzprogramuot smile.gif , nors baisiai smulkesne nenoreciau buti, geriau tokia, kaip dabar ax.gif
Dziaugiuos, kad jau oficialiai jums duotas zalias zenklas.
Man aplamai vizijos ir geros mintys patinka, ypac, kai lauki, kad jos butent taip ir issipildytu, bet mano vizijos kartais siek tiek nukrypsta nuo issipildziusios tikroves, ai, nesvarbu, svarbu rezultatas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai Vakarei wub.gif 4u.gif

Kaip puiku vis delto wub.gif
Ir dar, tai - akivaizdus svajoniu pildymasis mums pries akis. Dziaugiuosi uz Tave, Vakare thumbup.gif

o man tai nukrypo savijauta i kita puse truputeli... bet nieko tokio, susiimsim. Sedu rasyti gyvenimo vizijos. Dabar. Pagavau auksine zuvele, isivaizduosim...
Atsakyti
Labai džiaugiuosi už BusVakare wub.gif Man taip buvo prieš 3m., tik aš berods pas ginekologę nuėjau gegužės 10d. g.gif Tada mano auksui buvo 6 savaitės,o gimė vaikinas pernešiotas 1 savaitę sausio 24d. smile.gif Man dabar irgi visi tie jausmai kaip ir atgimė...Buvo pačios laimingiausios dienos wub.gif Aš visada sakiau,kad turėsiu sūnų,sūnų ir turiu smile.gif Net minties nebuvo,kad bus dukra....Dabar dar galvoju,kad būtų gerai ir dukra smile.gif Įsivaizduoju kaip lovoje gulim ne tryse,o keturiese...Čia dar savaitgalį turėjom labai gražią mergytę svečiuose,tai po to ir įsivaizduot tapo lengviau. Panešiojau prisiglaudus ir dabar dar gyvas tas jausmas,kaip tokia lėlė mano rankose smile.gif
Svajojam ir būnam laimingos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, pleputes smile.gif
Mergytes, man atrodo jus neteisingai Dujokaukes posta supratote...bent jau as isskaiciau jos komentare stai ka :
Deka bendravimo siatame skyrelyje..hm taip nekukliai as cia interpretuoju, Dujokauke pagaliau ivertino ir susidraugavo su pozytyviu mastymu, deka musu merginu patarimu ir palaikymo, ji dabar jau zino ko nori!!! (Dujokauke, gal as cia per daug lauru priskyriau mums, mergaitems biggrin.gif)
Savo pozytivumo ir konstruktyvaus mastymo deka ji "isaugo" savo bendraamzes.
Tegyvuoja pozytyvus mastymas!!!!

BusVakare, sveikinimaiiiiiii 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis, mergytes!!! 4u.gif

Stai ir as. Visa kita poto. Dabar - kas svarbiausia:

BusVakare, be galo be krasto dziaugiuosi uz tave!!!!! Laaaaaaaaabai!!!! thumbup.gif
Zinok, kad busi fantastiska mamyte!!! Tai pati pozityviausia naujiena, kokia tik gali buti thumbup.gif Didelis tau buckis!!!!!

Pasirodau, kad esu ir einu rasyt savo posto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 05 08, 19:38)
Sveikutes, pleputes  smile.gif
Mergytes, man atrodo jus neteisingai Dujokaukes posta supratote...bent jau as isskaiciau jos komentare stai ka :
Deka bendravimo siatame skyrelyje..hm taip nekukliai as cia interpretuoju, Dujokauke pagaliau ivertino ir susidraugavo su pozytyviu mastymu, deka musu merginu patarimu ir palaikymo, ji dabar jau zino ko nori!!! (Dujokauke, gal as cia per daug lauru priskyriau mums, mergaitems  biggrin.gif)
Savo pozytivumo ir konstruktyvaus mastymo deka ji "isaugo" savo bendraamzes.
Tegyvuoja pozytyvus mastymas!!!!

Ačiū, Lietuti, už tiksliai perteiktas mano mintis wub.gif
Didelis apsikabinimas specialiai Tau
user posted image
Atsakyti