VALIO!!!
dabar jau gausi nebespirgeti taip kaip anksciau ir letinti tempus
manau, kad visos labai dziaugiasi del Jusu abieju ( gal jis ten ne vienas?)
kuri sekanti? RVB? Pepilota? kas po ju i sarasa?
NUOSTABU!!!!
Šiandien man tai pačios geriausios naujienos.
Labai už TAVE džiaugiuosi. Linkėjimai ir sveikinimai MB!!!!!
Jūs šaunuoliai!!!!!!
Dabar mes abi tai jau tikrai turėsim šį bei tą bendro ir ką pasirašyti į AŽ.
Dar kartą labai labai šaunu, labai džiaugiuosi.
Šiandien man tai pačios geriausios naujienos.
Labai už TAVE džiaugiuosi. Linkėjimai ir sveikinimai MB!!!!!
Jūs šaunuoliai!!!!!!
Dabar mes abi tai jau tikrai turėsim šį bei tą bendro ir ką pasirašyti į AŽ.
Dar kartą labai labai šaunu, labai džiaugiuosi.
Is mano viziju serijos:
pamatau echoskopu, ka reikia pamatyt, SYPSAUSI.
Griztu namo, sedu prie kompo, ir rasau riebiom didelem raidem, VEL SYPSAUSI.
O paskui jus siunciat balionus, domites, sveikinat, o as skaitau ir SYPSAUSI!
Sia vizija pries uzmiegant regedavau kai tik maniskai susirgau jumis. Ir ka??? Suveike!
Dabar matau: bus nesudetingas nestumas kaip Dievo dovana man.
Vaikiukas vystysis sveikai, as svorio daug nepriaugsiu, o svarbiausia man giliai istrige, kad po gimdymo busiu kur kas smulkesnes konstitucijos ir jau nevalgysiu saldumynu Uzfiksuota ir viskas!
Kad prie ezero atitruksim nuo civilizacijos, medituosim, augsim, morkas grausim...o salia bus internetas ir visi darbai bus padaryti be stresu! Kazkodel tose vizijose matau, kad ir Vijurka pas mane atvaziuos?!
Geras!!! Pries metus geguzes 10d. pasidariau lazeriu akiu operacija. Tik del to, kad pasigimdzius nereiktu uz akiniu griebt, o leliu matyciau savom akim. Ir po metu as jau!!! Labai megstu stebet skaicius, simbolius ir pesu is to reiksme...
Sia vizija pries uzmiegant regedavau kai tik maniskai susirgau jumis. Ir ka??? Suveike!
Vaikiukas vystysis sveikai, as svorio daug nepriaugsiu, o svarbiausia man giliai istrige, kad po gimdymo busiu kur kas smulkesnes konstitucijos ir jau nevalgysiu saldumynu Uzfiksuota ir viskas!
Kad prie ezero atitruksim nuo civilizacijos, medituosim, augsim, morkas grausim...o salia bus internetas ir visi darbai bus padaryti be stresu! Kazkodel tose vizijose matau, kad ir Vijurka pas mane atvaziuos?!
Geras!!! Pries metus geguzes 10d. pasidariau lazeriu akiu operacija. Tik del to, kad pasigimdzius nereiktu uz akiniu griebt, o leliu matyciau savom akim. Ir po metu as jau!!! Labai megstu stebet skaicius, simbolius ir pesu is to reiksme...
QUOTE(busVakare @ 2007 05 08, 16:43)
Čia tai man patiko
Taip taip Vijurka, jei kada vaziuosi link Moletu ir netycia pamatysi prie ezero nediduke trobele-pirtele ant kalno papedes su zydinciom alyvom, kur begios be kelniu du vaikiukai ir grybaus moteriske-blondine lieknom formom, tai zinok, kad mintyse as Tave prisitraukiau! ir Tau nieko kito nebeliks, kaip antram aukste su savo mergike pasilikti savaitei!
Paskui pajutus musu minciu jega, atvaziuos ir 123456, Lineta su savo simpatija, Laura_K atleks irgi su simpatija ir su mercu (nu jos noresis pasirodyti savo antras puses ir lauks musu ivertinimo!). Paskui gausim sms is RVB ir pepilotos, kaip jos mums pavydi... Atvarys mano sese su savo dviem vaikais.. Manta su savo piratais trim. Gersim vyna, zuvausim, ryte zoliausim arbatai, paskui grybausim, uogausim, kikensim, filosofuosim...
Pamatysit!
Einu virt super skanaus italisko spageti su boloneze padazu.
Tilpsim visos!!
Paskui pajutus musu minciu jega, atvaziuos ir 123456, Lineta su savo simpatija, Laura_K atleks irgi su simpatija ir su mercu (nu jos noresis pasirodyti savo antras puses ir lauks musu ivertinimo!). Paskui gausim sms is RVB ir pepilotos, kaip jos mums pavydi... Atvarys mano sese su savo dviem vaikais.. Manta su savo piratais trim. Gersim vyna, zuvausim, ryte zoliausim arbatai, paskui grybausim, uogausim, kikensim, filosofuosim...
Pamatysit!
Einu virt super skanaus italisko spageti su boloneze padazu.
Tilpsim visos!!
QUOTE(busVakare @ 2007 05 08, 18:43)
Is mano viziju serijos:
Vat sita vizija man baisiai patiko, reiks ir man taip uzprogramuot , nors baisiai smulkesne nenoreciau buti, geriau tokia, kaip dabar
Dziaugiuos, kad jau oficialiai jums duotas zalias zenklas.
Man aplamai vizijos ir geros mintys patinka, ypac, kai lauki, kad jos butent taip ir issipildytu, bet mano vizijos kartais siek tiek nukrypsta nuo issipildziusios tikroves, ai, nesvarbu, svarbu rezultatas
Sveikinimai Vakarei
Kaip puiku vis delto
Ir dar, tai - akivaizdus svajoniu pildymasis mums pries akis. Dziaugiuosi uz Tave, Vakare
o man tai nukrypo savijauta i kita puse truputeli... bet nieko tokio, susiimsim. Sedu rasyti gyvenimo vizijos. Dabar. Pagavau auksine zuvele, isivaizduosim...
Kaip puiku vis delto
Ir dar, tai - akivaizdus svajoniu pildymasis mums pries akis. Dziaugiuosi uz Tave, Vakare
o man tai nukrypo savijauta i kita puse truputeli... bet nieko tokio, susiimsim. Sedu rasyti gyvenimo vizijos. Dabar. Pagavau auksine zuvele, isivaizduosim...
Labai džiaugiuosi už BusVakare Man taip buvo prieš 3m., tik aš berods pas ginekologę nuėjau gegužės 10d. Tada mano auksui buvo 6 savaitės,o gimė vaikinas pernešiotas 1 savaitę sausio 24d. Man dabar irgi visi tie jausmai kaip ir atgimė...Buvo pačios laimingiausios dienos Aš visada sakiau,kad turėsiu sūnų,sūnų ir turiu Net minties nebuvo,kad bus dukra....Dabar dar galvoju,kad būtų gerai ir dukra Įsivaizduoju kaip lovoje gulim ne tryse,o keturiese...Čia dar savaitgalį turėjom labai gražią mergytę svečiuose,tai po to ir įsivaizduot tapo lengviau. Panešiojau prisiglaudus ir dabar dar gyvas tas jausmas,kaip tokia lėlė mano rankose
Svajojam ir būnam laimingos
Svajojam ir būnam laimingos
Sveikutes, pleputes
Mergytes, man atrodo jus neteisingai Dujokaukes posta supratote...bent jau as isskaiciau jos komentare stai ka :
Deka bendravimo siatame skyrelyje..hm taip nekukliai as cia interpretuoju, Dujokauke pagaliau ivertino ir susidraugavo su pozytyviu mastymu, deka musu merginu patarimu ir palaikymo, ji dabar jau zino ko nori!!! (Dujokauke, gal as cia per daug lauru priskyriau mums, mergaitems )
Savo pozytivumo ir konstruktyvaus mastymo deka ji "isaugo" savo bendraamzes.
Tegyvuoja pozytyvus mastymas!!!!
BusVakare, sveikinimaiiiiiii
Mergytes, man atrodo jus neteisingai Dujokaukes posta supratote...bent jau as isskaiciau jos komentare stai ka :
Deka bendravimo siatame skyrelyje..hm taip nekukliai as cia interpretuoju, Dujokauke pagaliau ivertino ir susidraugavo su pozytyviu mastymu, deka musu merginu patarimu ir palaikymo, ji dabar jau zino ko nori!!! (Dujokauke, gal as cia per daug lauru priskyriau mums, mergaitems )
BusVakare, sveikinimaiiiiiii
Labutis, mergytes!!!
Stai ir as. Visa kita poto. Dabar - kas svarbiausia:
BusVakare, be galo be krasto dziaugiuosi uz tave!!!!! Laaaaaaaaabai!!!!
Zinok, kad busi fantastiska mamyte!!! Tai pati pozityviausia naujiena, kokia tik gali buti Didelis tau buckis!!!!!
Pasirodau, kad esu ir einu rasyt savo posto
Stai ir as. Visa kita poto. Dabar - kas svarbiausia:
BusVakare, be galo be krasto dziaugiuosi uz tave!!!!! Laaaaaaaaabai!!!!
Zinok, kad busi fantastiska mamyte!!! Tai pati pozityviausia naujiena, kokia tik gali buti Didelis tau buckis!!!!!
Pasirodau, kad esu ir einu rasyt savo posto
QUOTE(Lietus @ 2007 05 08, 19:38)
Sveikutes, pleputes
Ačiū, Lietuti, už tiksliai perteiktas mano mintis
Didelis apsikabinimas specialiai Tau