Žinai, Dujokaukee, aš vis dėlto tave laikau protinga mergička, o tu jau mano pasisakymus tiesiog "peršok", arba dėk "ignorą" iš vis nematysi, jei jau vemt norisi Ir visai neketinu pykti. Pameni? "Niekas manęs neprivers pykti, jei pati to neleisiu" Taigi... moku apsieiti su nereikalingomis emocijomis. Nežadu tavęs čia atsiprašinėti, kaip ir neturiu tikslo kažką stebinti, žavėti. Esu savimi ir tiek.
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 08, 16:49)
Gali netylėt. Niekas tau per galvą neduoda, juolab jog aš tik ir laukiu komentarų mano pasisakytomis temomis, tačiau, kad ir kaip bebūtų, manęs gyvenimo prasmingumas nedomina, todėl, žinoma, aš šio klausimo visai ir nekėliau, tik šiaip sau parašiau, ironiškai. Tik vis dar nesuprantu, kam iš kiekvieno pasisakyto sakinio vartyti filosofijas. Žinoma, faina pasijusti protinga, jog moki šitaip protingai išvartyti, tačiau dažniausiai nuo to imasi darytis koktu, trūksta paprastumo tavo žodžiuose.
Tai buvo paprasčiausiai mano nuomonė. Jei tave tai nuramins, tai į ją atsižvelgti nebūtina, o juo labiau įsižeisti.
Vis vien, mano manymu, jei žmogus trokšta būti įžeistu - tai jis nuo bet ko įsižeidžia.
Tai buvo paprasčiausiai mano nuomonė. Jei tave tai nuramins, tai į ją atsižvelgti nebūtina, o juo labiau įsižeisti.
Vis vien, mano manymu, jei žmogus trokšta būti įžeistu - tai jis nuo bet ko įsižeidžia.
Dujokaukee, jei nepatinka neskaityk.. jos zodziuose Tau truksta paprastumo, o Tavo postuose per daug ironijos taip kad...
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 08, 18:01)
Dujokaukee, jei nepatinka neskaityk.. jos zodziuose Tau truksta paprastumo, o Tavo postuose per daug ironijos taip kad...
Tai šiandien mane visos po gabalėlį taip ir pjaustysite, taip?
Man užteko ir vieno pasisakymo, ačiū. Nesu strukumbukas.
O aš pasigedau BusVakarės, kažkaip keista, ji turėjo šiandien eiti pas gydytoją dėl ir nepasidžiaugė čia.
Gal kas negerai? Net baisu tai sakyti.
BusVakare, kur Tu, saulyte?
Gal kas negerai? Net baisu tai sakyti.
BusVakare, kur Tu, saulyte?
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 08, 16:00)
Vijurka, man patinka tokie žmones kaip tu: turintys tvirtą savo nuomonę, bei per daug neimantys į plaučius kitų pasisakymus.
Dujokaukee, patinka, ar nepatinka? Per daug dažnai keiti nuomones.
Ir tiesos tavo pastebėjimuose mažai, jei man būtų dzin kitų žmonių nuomonė ir postai, tai manęs SM jau seniai nebūtų.
Gerai, neteršiam eterio, ne tam sukurta tema!
tema ne apie tai taip, kad nerasykim i off topica
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 08, 18:08)
Dujokaukee, patinka, ar nepatinka? Per daug dažnai keiti nuomones.
Ir tiesos tavo pastebėjimuose mažai, jei man būtų dzin kitų žmonių nuomonė ir postai, tai manęs SM jau seniai nebūtų.
Na, neteršiam tai neteršiam...
(ir vėl ne taip mane suprato. Na, bet bala nematė...)
O matau, kad BusVakarė jau čia!!!!Valio!!!!
Pasigedau Tavęs.
Pasigedau Tavęs.
Pranesu oficialiai savo mylimukem, kad lelius jaukiai ir stabiliai isikibes, net grazu ziuret! Mums 5 savaites! Mamai nei skauda, nei bloga, nei valgyt norisi. Ridikelis!!
Kad tik taip toliau! Galiu vazinet, bendraut! Kaip cia nepamirsus, kad tempai tures but letesni!!
Tinginys dingo!! Nuo ryt griebiu jauti uz ragu!!
Ir tuoj leksiu daryt vakariene, nes mes jau oficialiai galim pasauliui pranest, kad viskas klojasi stabiliai!!!
Po gelyte visom! Ir po bucki!!
Kad tik taip toliau! Galiu vazinet, bendraut! Kaip cia nepamirsus, kad tempai tures but letesni!!
Tinginys dingo!! Nuo ryt griebiu jauti uz ragu!!
Ir tuoj leksiu daryt vakariene, nes mes jau oficialiai galim pasauliui pranest, kad viskas klojasi stabiliai!!!
Po gelyte visom! Ir po bucki!!
SVEIKINIMAI
Jetau kaip smagiai pasijauciau, net shiurupuliukai nubego...
Kas sekantis? As busiu po visu saraso gale, tai gal galite merginos paskubet?????
Jetau kaip smagiai pasijauciau, net shiurupuliukai nubego...
Kas sekantis? As busiu po visu saraso gale, tai gal galite merginos paskubet?????