Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

QUOTE(busVakare @ 2007 05 08, 10:53)

As dvi dienas nieko absoliuciai nieko neveikiu ir viska nukeliu rytdienai! Paciai gaila saves, kai stumi laika... O darbeliu yra.. Tuoj po 2 sav. prasides mano keliones.

Tau dvi dienos, o man, busVakare, jau du mėnesius rimtai reiktų prie studijų sėsti doh.gif Graužiu save viduje, kad vaikas aplink laksto, kad užmigs valandžiukei, prisėsiu... Bet ir vėl, tai vakarienė, tai lygintis, tai SM ...biggrin.gif Jau baisu darosi ir gėda prieš save doh.gif Gerai, kad dar pozityvumo savy turiu, tai manau, per šią savaitę iš tiesų suimt save į kumštį!
P.S. aš taip pat liūtas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 08 gegužės 2007 - 11:16
o as kaip tik netingiu paskutiniu metu, noriu veiklos, tik va siuo metu ribotos mano galimybes doh.gif

o pagal Vijurkos plana pradesiu jau siandien thumbup.gif turiu kaip tik padaryti viena darbeli, kuris lems tolesne sekme mano gyvenime ir versle drinks_cheers.gif tikiu, kad viska padarysiu super ir man pasiseks bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_k: 08 gegužės 2007 - 11:21
QUOTE(plato @ 2007 05 07, 21:51)
Kuo toliau, tuo labiau keičiu savo mąstymą, požiūrį į tas pačias situacija. Ir tikrai jaučiuosi stipriau.  blush2.gif

plato, šaunuolė, pakeistas požiūris, tai jau nemaža pergalė! Beje, su savo pozityviu požiūriu, galėtum būti ir aktyvesnė mūsų temelėje mirksiukas.gif

QUOTE(-ELI- @ 2007 05 08, 10:35)
Aš tik pastebėjau,kad pas mus daug baimių ir išankstinių nuostatų g.gif Ir dėl to pozityvaus mąstymo pilna abejonių...na juk daug kas su pašaipa į tai žiūri...Kiti nebando nieko keisti,nes jau yra išankstinė nuostata,kuri ir neleidžia jam keistis....Jei yra giliai užslėpta mintis, kad nepavyks tai ir nepavyks...

Patinka man -ELI- su savo minčių srautu ir teigiama energija, sklindančia nuo jos postų rolleyes.gif mirksiukas.gif Pritariu visiškai, kad TIK MES PATYS gebame save keisti, keisti savo požiūrį, įpročius, gyvenimą!
Atsakyti
Vijurka ačiū už pagyrimą 4u.gif Stengiuosi mąstyt pozityviai mirksiukas.gif
BusVakare,tavo tingėjimas normali nestuke.gif būsena. Pirmus 3 mėnesius ir reikia daug ilsėtis,nes lelius per tą laikotarpį smarkiausiai vystosi ir tavo organizmas tam atiduoda visas jėgas. II-ą ketvirtį viskas pasikeis mirksiukas.gif
Kaip mąstysim taip ir gyvensim smile.gif Jei norim gražiai gyvent,turim ir gražias mintis turėt tongue.gif Tad keiskim blogas mintis į teigiamas 4u.gif Visiems laikams pamirškim priešdėlį -Ne mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O kur dingo pepilota? Dirba turbūt g.gif
Atsakyti
[B]Sveikos, saulytės.[/B] smile.gif 4u.gif biggrin.gif

Įdomu, kaip BusVakarei sekėsi?
Kažkur užstrigo ji.

O man pastaruoju metu kažkaip irgi nelabai kaip sekasi su tuo pozityvumu. verysad.gif Norisi tik miegoti, miegoti ir nieko daugiau.

MB beveik visą savitgalį namą tvarkė, o aš net ir tingėt tingėjau, be to labai jau pykina viskas, na bet ne apie tai mes čia lotuliukas.gif

Man patiko ta mintis, kad ką gali šiandien padaryti, neatidėk rytojui. Bet kad man dabar tai niekaip neišeina, gal aš geriau tingėsiu, nes dabar man lova - mano geriausias draugas hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos cool.gif

Perkračiau ką tik savas mintis, vardan surasti atsakymą, kokio bieso atsitrenkiau į SM:supermama forumą, kai toks pienburnis yu.gif kaip aš, turėčiau plaukioti po internetinius vandenis, depresyviai kaltinti gyvenimą jo prasmės nebuvimu bei kelti į aukštumas socialines bei moralines šių dienų paauglių problemas, ieškant atsakymų į klausimus, kurių niekas neužduoda. pomidorai2.gif Matyt visa priežastis būtų ta, jog galutinai užkniso depresuojantis jaunimas. dry.gif

Šiaip tai mane tikrai pradėjo erzinti mano negatyvistės, "nežinau ko noriu" draugės. doh.gif Kartkartėm norėčiau joms draugiškai išspardyti jų rausvus šikniukususer posted image (babulės sako, jog tiesiausias kelias į protą - per užpakaliuką). Jau jau grynai užveikė klausytis jų amžinų problemų, kurių klausantis man vėl pasireiškia agresijos priepuoliai bei nerviniai pykčių protrūkiai. Pagrindinės jų problemos "oi, kaip man negerai, kaip noriu, kad viskas pasikeistų, tačiau nenoriu nieko daryti, kad kas nors pasikeistų". bash.gif Ir kokio velnio aš dar su jom draugauju? dry.gif Matyt vien dėl to, jog jos vienintėlės mano draugės. frusty.gif

Beje, depresija - labai geras dalykas thumbup.gif Kai ja susergi, o po to išsigydai - labai stipriai pasikeičia mąstymas. Kone aukštyn kojom apsiverčia. bigsmile.gif Dėkui visagaliai depresijai notworthy.gif, tu man atvėrei akis gyvenimui blush2.gif Va taip cool.gif

Tai buvo Dujokaukee's žodis cool.gif Amen.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 08, 15:13)
...depresyviai kaltinti gyvenimą jo prasmės nebuvimu bei kelti į aukštumas socialines bei moralines šių dienų paauglių problemas, ieškant atsakymų į klausimus, kurių niekas neužduoda. pomidorai2.gif Matyt visa priežastis būtų ta, jog galutinai užkniso depresuojantis jaunimas.

Dujokaukee, kodėl kaltinti gyvenimą? Kaltint reiktų tik save, nes ne gyvenimas mus "varto", o mes patys gyvename savo gyvenimą... Štai, mus tingulys kažkoks užpuolė, kas kaltas? Gyvenimas? Nea, mes pačios mirksiukas.gif Taip jau yra, kad visi filosofiniai klausimai yra be atsakymų. Ir kiekviename atsakyme glūdi tolesnio klausinėjimo paskata, neužbaigtumas tongue.gif Žmonės tiesiog pasmerkti klausimams, net Sokratas sakė "žinau, kad nieko nežinau" g.gif Taigi, tavo draugės teisios, kai sako, jog nežino, ko nori blink.gif Mes visur ieškome prasmės ir jei žmonės į daug ką nemokės pažvelgti filosofiškai, tai išlikti praktiškiems bus labai sunku. Mes daug ko nežinome ir tai mus gąsdina unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 08 gegužės 2007 - 15:46
Šiaip, kaip matau, mano ironija vėl buvo nesuprasta (o kaip žinia, dažniausiai postus rašau būtent su ironija). dry.gif Vijurka, liaukis į kiekvieną parašytą žodį žvelgti iš filosofinės pusės, nes imu manyti, jog net tavo ruošiami pietūs yra mažų mažiausiai filosofiniai blink.giflotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 08 gegužės 2007 - 15:36
Nu ka merginos, o as apsilankysiu pas jumis reciau, bent reciau pasiskaitinesiu. Pas mane ryt atvaziuoja menesiui anyta. Lai tik ishdrysta kas nors bandyt paneikt teiginy " Anyta - velnio pramanyta". As pati kazkada jy neigiau bet kaip sako nespjauk y vandeny bo glai tekt gert. tai va ir geriu, retai - bet tenka. Kad nenervint seno zmogaus, busiu gera namu sheiminyke, bandysiu laikyt 3 buto kampus ir shypsotis( na, pastarasis ne problema). Juk nereikia nervyt pagyvenusio zmogucio....
Atsakyti
Ok, Dujokaukee, tada tyliu blink.gif Tik kam tada rašyt į eterį? Jei nepatinka komentarai, pasiimk sąsiuvinį ir dėstyk bigsmile.gif
O tavo ironija, ar tyčinis erzinimas, mane nuo šiol nebepalies. Mėgini normaliai su žmogumi kalbėtis, tai gauni "per galvą". bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 08, 17:43)
Ok, Dujokaukee, tada tyliu blink.gif Tik kam tada rašyt į eterį? Jei nepatinka komentarai, pasiimk sąsiuvinį ir dėstyk bigsmile.gif
O tavo ironija, ar tyčinis erzinimas, mane nuo šiol nebepalies. Mėgini normaliai su žmogumi kalbėtis, tai gauni "per galvą". bigsmile.gif

Gali netylėt. Niekas tau per galvą neduoda, juolab jog aš tik ir laukiu komentarų mano pasisakytomis temomis, tačiau, kad ir kaip bebūtų, manęs gyvenimo prasmingumas nedomina, todėl, žinoma, aš šio klausimo visai ir nekėliau, tik šiaip sau parašiau, ironiškai. Tik vis dar nesuprantu, kam iš kiekvieno pasisakyto sakinio vartyti filosofijas. Žinoma, faina pasijusti protinga, jog moki šitaip protingai išvartyti, tačiau dažniausiai nuo to imasi darytis koktu, trūksta paprastumo tavo žodžiuose.

Tai buvo paprasčiausiai mano nuomonė. Jei tave tai nuramins, tai į ją atsižvelgti nebūtina, o juo labiau įsižeisti.

Vis vien, mano manymu, jei žmogus trokšta būti įžeistu - tai jis nuo bet ko įsižeidžia.
Atsakyti