Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

QUOTE(busVakare @ 2007 05 07, 16:43)
Busiu Klaipedoj Tavo, tai galesim, jei paeisi, susibegt.

kada būsi? jeigu bus noro kažką nuveikti gali ir man brūkštelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 07, 17:43)
Laura_K gydo koja, taip? Busiu Klaipedoj Tavo, tai galesim, jei paeisi, susibegt.

aga dar gydau doh.gif treciadieni pas daktara unsure.gif
butinai noresiu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Visas su praėjusiom šventėm 4u.gif Esam mylimos,laimingos,sveikos ir gražios wub.gif
Atsakyti
Mergytės, stipriai krypstam nuo temos, greitai mus perkels į Paplepėjimus doh.gif ir prijungs į kokią potemę "Kalbam apie nieką, o tuo pačiu apie viską" bigsmile.gif

Kartais taip norisi mūsų pokalbius įspraust į rėmus, kad kalbos nebūtų kasdieniškos: kaip dieną praleidom, ką nuveikėm... Daugelį tokių pokalbių galima perkelt į bendravimus AŽ rolleyes.gif
Ar čia man tik vienai taip atrodo, kad galima? g.gif

Aš vis dėlto mėginsiu išlaikyti temos kryptį ir pasakysiu:

"Jei vis dar kalbi apie tai, ką padarei vakar, mažai padarei šiandien"

ir

"Nepamatysi kito kranto, kol iš akių neišleisi šio..."
Iki rytojaus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 07 gegužės 2007 - 21:38
Oi Vijurka taikliai tu čia.Nors aš negaliu nieko sakyti, nes pati retai rašau. Bet jaučiuosi sava čia tarp jūsų , kad ir skaitydama.
Man jau pačiai tenka su kiekviena diena įsitikinti, jog ką galvoji, tavo mintys, yra šiandienos rezultatas. Jei skundžiuosi pati sau, tai ir tesiasi tai , niekas nesikeičia, jei tik pakeičiu požiūrį, rezultatas visiškai kitoks.
Teko nekartą patirti tą jausmą kaip yra kai užsiciklini kuo nors, tada nors trūks plyš , nei iš vietos. Bet kai tik apsiramini, ir paleidi...Ima ir atsiranda prie tavo kojų. Tekę ne kartą įsitikinti. Kuo toliau, tuo labiau keičiu savo mąstymą, požiūrį į tas pačias situacija. Ir tikrai jaučiuosi stipriau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 07, 21:36)

Aš vis dėlto mėginsiu išlaikyti temos kryptį ir pasakysiu:

ir

kokios teisingos mintys, o jeigu aš jau galvoju apie rytojų ir apie šiandieną nebe....gal tai reiškia, kad šiandien daug padariau?
Atsakyti
Niu labas labukas visoms miegalems 4u.gif

dar tokio pasyvumo is siu sauniu mergaiciukiu nemaciau bigsmile.gif !!!
Lyti jau nustojo...saulyte pro plysiuka lenda...Taigi sypsenas issiepiam ir lekiam uzkariaut pasaulio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Geros Dieneles wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

kai oras toks matyt visos miega tongue.gif

as sianakt sapnavau sapna, kad buciuojuosi su vyru wub.gif wub.gif wub.gif ir taip gera buvo.. nes jauciau, kad tai abipusiai jausmai..... nu tikrai labai geras sapnas wub.gif wub.gif wub.gif

visoms geros dienos! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Su nauja gražia ir visapusiškai turininga dienele 4u.gif
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 07, 21:36)

thumbup.gif sentencijos. Aš tik pastebėjau,kad pas mus daug baimių ir išankstinių nuostatų g.gif Ir dėl to pozityvaus mąstymo pilna abejonių...na juk daug kas su pašaipa į tai žiūri...Kiti nebando nieko keisti,nes jau yra išankstinė nuostata,kuri ir neleidžia jam keistis....Jei yra giliai užslėpta mintis,kad nepavyks tai ir nepavyks...
Aš galvoju,kad reikia būti šiek tiek vaikais,pamiršt nuostatas ir žiūrėt į gyvenimą atvira širdim ir atvirom akimis...negalvoti apie vakar ar rytoj...Vakar jau buvo, pakeist jau nieko negali,o rytoj dar bus...Siūlau galvoti kokia aš laiminga šiandien,kiek aš daug turiu ir galiu... Ir jei dar ko ir neturiu,bet turiu galvoti,kad aš jau tai turiu...Na,kad ir vaiką,vyrą,darbą ir mašiną ar pan. Užsimerkt ir galvot,kaip aš bendrauju su vyru,vaiku,važiuoju į darbą ir t.t....
Ir jei kažko atsisakai( pvz.: su krantais) tai gauni kažką naują....Tad reikia nebijot keistis ar galvot,kad tai ką jau turi yra tobulumo viršūnė...Visada seną keičia nauja...O mąstant pozityviai be abejonės nauja bus daug geriau už seną mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, visoms! 4u.gif
A-cha, miega visos hihihi.gif

O man šiandien nuo pat ryto mintis sukasi galvoje, nemoku aš susidėliot savo laiko g.gif Iš to ir darbų atidėliojimas, laiko jiems neradimas, toks jausmas, kad man 24 val. per parą mažai g.gif
Tai nuo ŠIANDIEN ir nuo DABAR, planuoju savo laiką, maždaug taip, padėsiu ir Jums, kurioms to reikia:

Darbui skirtas laikas pirma laisvalaikio
Pagrindinis laiko valdymo principas – pirma dirbti, po to poilsiauti. Imtis pramogų galite tik tuomet, kai pabaigėte jūsų ateičiai reikšmingus darbus.

Trys klausimai pusiausvyrai gyvenime palaikyti
Tai padės jums palaikyti pusiausvyrą gyvenime.

Pirma, kas gi man iš tiesų svarbiausia gyvenime? Kai jus užgriūva darbų lavina ir nebežinote ko griebtis, paklauskite savęs – kas šioje situacijoje man iš tiesų svarbu? Tada darykite tik tai, kas jums iš tiesų svarbu.

Antrasis – kokia mano veikla vertingiausia? Jei paklausite savęs to asmeninio gyvenimo kontekste, pagalvokite, kokia veikla jums suteikia daugiausia džiaugsmo ir pasitenkinimo. Iš visų dalykų kuriuos galėčiau dabar daryti, kuris mano gyvenimui suteiktų daugiausiai vertės?

Trečias - Geriausias laiko panaudojimas.
Nuolat paklauskite savęs: ,,Kaip geriausiai galiu panaudoti savo laiką dabar?” kadangi vienu metu gerai galite daryti tik vieną darbą, susitvarkykite savo dieną taip, kad kasdien, kiekvieną akimirką darytumėte tai, kas svarbiausia.

Imkitės veiksmų
Pirma, susirašykite savo darbus ir veiklas ir apsispręskite, ko daugiau nebedarysite.
Antra, dirbkite kai dirbate. Darbo metu nešvaistykite laiko nevertingiems pokalbiams ir neatidėliokite užduočių vėlesniam laikui.
Trečia, nepaliaukite savęs klausti – kaip dabar galėčiau geriausiai galėčiau panaudoti savo laiką? Imkitės tos veiklos ir neatsitraukite kol nepabaigsite.

Užrašiau sau ir Jums visoms biggrin.gif Manau, kad reikia būt ryžtingai šiandien ir dabar! Kitaip, velnias gaunasi ax.gif
Atsakyti
Sutinku su Vijurka, Labas rytas..

kazkaip neturiu problemu nudirbt darbus ir viska spet. Kuo daugiau tuo labiau ir speju. Bet tai jau daugelio patvirtintas faktas. Tik beda ta...kad mane apeme didelis labai labai storas tingejimas. Siaubinga! Taip dar nebuvo! As dvi dienas nieko absoliuciai nieko neveikiu ir viska nukeliu rytdienai! Paciai gaila saves, kai stumi laika... O darbeliu yra.. Tuoj po 2 sav. prasides mano keliones. O as tinginiauju ir joks man pozytivumas nepadeda.

Tai as pozytyviai tingiu. Popiet leksiu pas daktaryte..

Vijurka, as nuo rytojaus planuoju savo laika!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 08, 12:53)
Sutinku su Vijurka, Labas rytas..

kazkaip neturiu problemu nudirbt darbus ir viska spet. Kuo daugiau tuo labiau ir speju. Bet tai jau daugelio patvirtintas faktas. Tik beda ta...kad mane apeme didelis labai labai storas tingejimas. Siaubinga! Taip dar nebuvo! As dvi dienas nieko absoliuciai nieko neveikiu ir viska nukeliu rytdienai! Paciai gaila saves, kai stumi laika... O darbeliu yra.. Tuoj po 2 sav. prasides mano keliones. O as tinginiauju ir joks man pozytivumas nepadeda.

Tai as pozytyviai tingiu. Popiet leksiu pas daktaryte..

Vijurka, as nuo rytojaus planuoju savo laika!

Taigi tu LIUTE, kaip ir as, tai mums budingas tingejimas tongue.gif
O siaip tai stengiuos visada nemalonius darbus is karto nuveikt, nes zinau, kad juos su mielu noru dar toliau ir ilgesniam laikui nustumsiu, jei tuoj pat nepadarysiu. Megiamus darbus/uzsiemimus darau laisvalaikiu, man tai svaotiskas atsipalaidavimas ir savotiskas papleskenimas per peti, kad galiu paskui bet kuriuo laiku uzsiimti tuo, kas man patinka (pvz. dievinu mezgima, papuosalu daryma mirksiukas.gif , man tai pacios saves apdovanojimas, kad vis tik sugebejau ir tai padaryti, ko nemegstu)
Bet mane kartais irgi apima tingumas, kaip ir BusVakare, tai ir leidziu sau nieko nedaryt ir nematau tame nieko blogo, nes kartais kunas to reikalauja ir zinau, kad tai praeis, o tuomet tai tikrai kibsiu i darbus tongue.gif
Labas rytas visoms!

P.S. BusVakare, laikau tau labai didelius kumscius, pranesk grizus, kaip buvo
Atsakyti