Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 07 23, 19:50)
Per kiekvieną konsultaciją apžiūri? unsure.gif

Taip ir neatsakei doh.gif
Atsakyti
O kaip Tu supranti apžiūrėjimą? Tikrina kraujo spaudimą, kaskart ateinant reikia priduoti šlapimą. Čia eilinis apžiūrėjimas.O ant kėdės lipti reikėdavo kas 2 mėn.
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2006 07 24, 17:44)
O kaip Tu supranti apžiūrėjimą? Tikrina kraujo spaudimą, kaskart ateinant reikia priduoti šlapimą. Čia eilinis apžiūrėjimas.O ant kėdės lipti reikėdavo kas 2 mėn.

Supratau, jau pagalvojau kad kiekvieną kartą ant kėdės blink.gif . Balčiūnienė mane per visą nėštumą 2 kartus apžiūrėjo, kaip pati sakė, mažiau ten landžiot tokiu metu reikia doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2006 03 25, 14:21)
Merginos, kas lankotes pas Ramanauskiene, gal zinot, ar ji priima privaciai ir jei taip, tai kur?

As pas ja per nestuma vaiksciojau. Tai siaip visada maloni buvo. Tada privaciai neeme. tik pas ja eiles. bet nu kaip poliklinikai tai l.gera gyd. bentjau BUVO smile.gif seniai nebuvau smile.gif gal kokius 9 men.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gisa @ 2005 10 13, 12:13)
Man su S.Raksniene teko ir tenka bendraut, ejau pries nestuma pasitikrint, dabar per nestuma lankausi. Labai gera gydytoja, maloni, silta....zodziais neapsakoma, niekada negalvojau, kad poliklinikoje gali dirbti tokie gydytojai. thumbup.gif 

visiskai sutinku drinks_cheers.gif
labai patiko gydytoja, be galo maloni, nera jokio nejaukumo, labai naturali, viska paaiskina, i visus klausimus atsako nuodugniai, jei kas neramina skiria tyrimus- zodziu super
as irgi nepatikeciau kad poliklinikoj taip gali buti thumbup.gif
Atsakyti
Čia poliklinikos tinklapis http://www.poliklini...L=L&TopicID=106
Atsakyti
Pas kuria endokrinologe patartumete lankytis Seskines poliklinikoje - pas gydytoja Ilona Lapteva ar pas gydytoja Vida Pupininkiene? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leo11 @ 2006 10 10, 20:14)
Pas kuria endokrinologe patartumete lankytis Seskines poliklinikoje - pas gydytoja Ilona Lapteva ar pas gydytoja Vida Pupininkiene?  mirksiukas.gif

pas Lapteva eit nerekomenduociau. ji baigus ne endokrinologija, kiek zinau, o po keletos kursu is terapeuto persikvalifikavus i endokrinologe. bet ne tai svarbiausia, kai matau jos israsus kaip ji gydo ligonius, plaukai siausiasi.
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2006 10 12, 11:37)
pas Lapteva eit nerekomenduociau. ji baigus ne endokrinologija, kiek zinau, o po keletos kursu is terapeuto persikvalifikavus i endokrinologe. bet ne tai svarbiausia, kai matau jos israsus kaip ji gydo ligonius, plaukai siausiasi.

Oi prigasdinai verysad.gif net nezinau ka dabar daryt... o kokie tie israsai, jei ne paslaptis???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leo11: 13 spalio 2006 - 14:44
Gal kas nors lankotės pas bendrosios praktikos gydytoją Šimulionienę? Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti

As lankaus. Atsiliepimu jokiu biggrin.gif Siaip man ji salta gydytoja... Gal but noreciau ir keisti.. Bet nieko blogo irgi negaleciau pasakyti, dirba savo darba ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 07 05, 16:47)
Ką gi. Mačiau aš Vasilevska, labai jauna, bet atsisakė mane priimt, tai priėmė vyras ginekologas, kurio kompetencija aš LABAI suabejojau, po to vizito pasikonsultavus su dar keliais medikais g.gif

būtų įdomu išgirsti kuris, nes kaip tik pas vieną iš jų žadu lankytis visą nėštumą g.gif schmoll.gif
Atsakyti