Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

QUOTE(Maia @ 2009 08 07, 13:03)
norejau paklausti,ar imanoma,na tiklsiau ar leidzia gyd. jei ateini su vyru ir vaikuciu darytis echoskopo pas gin.,ar ileidzia i kabineta juos,nes noriu,kad vyras su sunumi paziuretu kas pilvelyje gyvena.

Leidžia kiek žinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 06 11, 10:36)
Na va, grįžau šiandien iš odontologo Kuzmickio  smile.gif  Labai malonus gydytojas  thumbup.gif
Ėjau labai bijodama, nes niekada bėdų su dantukais didelių neturėjau  blush2.gif  Užėjau į kab. ir pamačius gydytoją kažkaip iškart ramiau pasidarė, o dar kai pasakė, kad dantukai sveiki, tai išėjau su didžiule šypsena veide  bigsmile.gif
Kitą kartą sakiau vėl eisiu pas jį  smile.gif

Mano nuomonė apie jį kitokia...ėjau su 6-mečiu sūnum,buvo skylučių vaikui,reik grežt,o vaikas pirma kart tai patiria,vienžo pravirko,išsigando,o jis kaip koks tironas-tai ko mazdaug cia atėjai... doh.gif kaip negėda TOKS DIDELIS BERNAS IR BLIAUNI...ir netaisė tų dantų,nes atseit jie gi pieniniai,iškris...Dabar lankomes pas kita gyd.labai maloni,kantri vaiko paverkslenimui,juolabkad taiso visas skylutes PIENINIUOSE dantyse
Papildyta:
Gal kas parašys ką nors apie gyd.Rodevič,jis paskirtas musų apylinkės šeimos gyd.anksčiau buvo A.Žeiba,bet jis nebedirba poliklinikoj
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2009 08 12, 14:48)
Mano nuomonė apie jį kitokia...ėjau su 6-mečiu sūnum,buvo skylučių vaikui,reik grežt,o vaikas pirma kart tai patiria,vienžo pravirko,išsigando,o jis kaip koks tironas-tai ko mazdaug cia atėjai... doh.gif kaip negėda TOKS DIDELIS BERNAS IR BLIAUNI...ir netaisė tų dantų,nes atseit jie gi pieniniai,iškris...Dabar lankomes pas kita gyd.labai maloni,kantri vaiko paverkslenimui,juolabkad taiso visas skylutes PIENINIUOSE dantyse
Papildyta:
Gal kas parašys ką nors apie  gyd.Rodevič,jis paskirtas musų apylinkės šeimos gyd.anksčiau buvo A.Žeiba,bet jis nebedirba poliklinikoj

Oho, o man toks malonus buvo blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar persirašiau į šią polikliniką ir iškart užsiregistravau pas ginekologą, anksčiausias "talonėlis" tik rugsėjo 21 d. Tai norėjau paklausti, kaip būna nėštumo metu, kai reikia lankytis kas kelias savaites? g.gif Ar patys gydytojai gali skirti laiką ar vis tiek viskas eina per registratūrą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 08 19, 08:34)
Sveikos 4u.gif

Vakar persirašiau į šią polikliniką ir iškart užsiregistravau pas ginekologą, anksčiausias "talonėlis" tik rugsėjo 21 d. Tai norėjau paklausti, kaip būna nėštumo metu, kai reikia lankytis kas kelias savaites? g.gif Ar patys gydytojai gali skirti laiką ar vis tiek viskas eina per registratūrą? g.gif

Man darė tyrimus dėl grybelio, tai sekančiam vizitui gydytojas pats davė taloną. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 08 19, 09:34)
Sveikos 4u.gif

pakartotino vizito talonėlius duoda gydytojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 08 19, 08:34)
Sveikos 4u.gif

Nėštumo metu gydytojai patys duoda talonėlį kitam kartui.
Ir tuo atveju, jeigu pvz. daraisi tyrimus ar gydaisi, ir reikia pakartotinai apsilankyti. Irgi tada duoda talonėlį.
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif Nuraminot smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif . Gal kas žinot ką apie šeimos gydytoją Mecelienę? Vienur skaičiau nelabai gerus atsiliepimus.

O dėl ginekologų, tai aš lankausi pas Jurėnaitę bigsmile.gif . Labai maloni, šilta ir šiaip gera gydytoja 4u.gif thumbup.gif

Dar teko anksčiau pora kartų ir pas kitą ginekologę eiti, tai nelabai maloni pasirodė... schmoll.gif Gaila nepamenu pavardės g.gif
Echoskopiją tada teko darytis pas vyrą (apie kurį čia daug prirašyta), tai lengvas šokas buvo (nes pirmąkart lankiausi pas ginekologus 4u.gif) Bet pasirodė labai profesionalus mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau kuri ginekologė geriausia ir išsirinkau Jurėnaitę. Antradienį sužinosiu ar gera biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif As jau 8 metai prisiregistravusi pas bendrosios praktikos gydytoja I.Smilgeviciene - malonus zmogus, be jokiu isvedziojimu skiria visus reikalingus tyrimus... zodziu, man patinka thumbup.gif
Is pediatru galeciau rekomenduoti L. Trainaviciute - superine gydytoja, negalim atsidziaugti, kad pas ja patekom. Per 5 metus vaikui antibiotikus israse tik 2 kartus ir tai tik po kraujo tyrimu, kai isitikino, kad butina. Labai svelni, rami ir labai kompetetinga thumbup.gif Tik kai kam gali pasirodyti keistoka, nes nuolat pasakoja apie liaudies medicina, zoleles, siulo patiems gamintis vaistus.
Atsakyti
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2009 09 01, 12:49)
4u.gif As jau 8 metai prisiregistravusi pas bendrosios praktikos gydytoja I.Smilgeviciene - malonus zmogus, be jokiu isvedziojimu skiria visus reikalingus tyrimus... zodziu, man patinka thumbup.gif
Is pediatru galeciau rekomenduoti L. Trainaviciute - superine gydytoja, negalim atsidziaugti, kad pas ja patekom. Per 5 metus vaikui antibiotikus israse tik 2 kartus ir tai tik po kraujo tyrimu, kai isitikino, kad butina. Labai svelni, rami ir labai kompetetinga thumbup.gif Tik kai kam gali pasirodyti keistoka, nes nuolat pasakoja apie liaudies medicina, zoleles, siulo patiems gamintis vaistus.

Jo Smilgevičienė labai faina. Kažkad Grigonienė atostogavo- tai mane pasiuntė pas ją. Ji buvo labai nustebusi tuo, kad man buvo prirašyta visai nereikalingų tyrimų. Bet pas maniškę tik nueik- tai prirašys visko, kad tik kuo daugiau pinigėlių iš Sodros išvilioti. blink.gif
Atsakyti