Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

http://www.poliklini...e...=22&Lang=LT wink.gif
Atsakyti
Is trecio bandymo siais metais radau saunia ginekologe - Giedre Jurenaite wub.gif Labai miela, isklausanti ir isiklausanti gydytoja.
Tikrai patiko, ko nepasakyciau apie Puchas ir Vitko doh.gif ...
Atsakyti
tikrai nepatarciau eiti pas terapeuta Latvi (lyg tokia pavarde)...
nors veliau ejau pas kita, pavarde Ubiene, bet mano problema neisspresta-kaip skauda riesas taip ir toliau skauda
Atsakyti
Sioj poliklinikoj teko lankytis pas ginekologus - Hamoudeh, Raksniene (kuri dabar vaiko prieziuros atostogose), Bareikiene ir visi paliko tikrai gera ispudi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 07 18, 12:29)
tikrai nepatarciau eiti pas terapeuta Latvi (lyg tokia pavarde)...
nors veliau ejau pas kita, pavarde Ubiene, bet mano problema neisspresta-kaip skauda riesas taip ir toliau skauda

Tai jau tikrai neverta pas jį eiti. Netaktiškas ir nerūpestingas...
Atsakyti
Tai mano šeimai nepasiseke, kaip tik pas jį pasiulė registratūroje užsirašyti prieš 5 metus, bet per tą laiką nesikreipėm, tik dabar vyrui reikia apsilankyti pas šeimos gydytoją, nes turi problemų su skrandžiu.Latvys atostogauja, tai užrašė pas Ulbienę, bet kaip supratau, ji irgi nekokia g.gif Tai gal galite patarti, pas kokią gerą, rūpestingą ir profesionalią šeimos gydytoja reikėtu bandyt užsirašyt Šeškinės polikl. Ir gal žinote, ar užsirašant pas šeimos gydytoją būtina vaikus rašyt ar galime juos palikti pas dabartinę pediatrę Milkevičienę, aš ja visai patenkinta. Ačiū už nuomones. bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(jurapetra @ 2009 07 21, 13:19)
Tai mano šeimai nepasiseke, kaip tik pas jį pasiulė registratūroje užsirašyti prieš 5 metus, bet per tą laiką nesikreipėm, tik dabar vyrui reikia apsilankyti pas šeimos gydytoją, nes turi problemų su skrandžiu.Latvys atostogauja, tai užrašė pas Ulbienę, bet kaip supratau, ji irgi nekokia g.gif  Tai gal galite patarti, pas kokią gerą, rūpestingą ir profesionalią šeimos gydytoja reikėtu bandyt užsirašyt Šeškinės polikl. Ir gal žinote, ar užsirašant pas šeimos gydytoją būtina vaikus rašyt ar galime juos palikti pas dabartinę pediatrę Milkevičienę, aš ja visai patenkinta. Ačiū už nuomones.  bye1.gif

O kodėl nenorit visi pas Milkevičienę persirašyti, jei ji gera? smile.gif
Atsakyti
Tai, kad Milkevičienė tik vaikų gydytoja.....Suaugusių ji negydo.
Atsakyti
QUOTE(jurapetra @ 2009 07 22, 10:33)
Tai, kad Milkevičienė tik vaikų gydytoja.....Suaugusių ji negydo.

Supratau smile.gif
Na tuomet pasiskaitinėkit šitą temutę, tikrai rasit nemažai rekomendacijų mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau paklausti,ar imanoma,na tiklsiau ar leidzia gyd. jei ateini su vyru ir vaikuciu darytis echoskopo pas gin.,ar ileidzia i kabineta juos,nes noriu,kad vyras su sunumi paziuretu kas pilvelyje gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2009 08 07, 12:03)
norejau paklausti,ar imanoma,na tiklsiau ar leidzia gyd. jei ateini su vyru ir vaikuciu darytis echoskopo pas gin.,ar ileidzia i kabineta juos,nes noriu,kad vyras su sunumi paziuretu kas pilvelyje gyvena.

Kažkada mačiau, kaip leido eiti kartu su vyru. g.gif

Mano bendradarbė tai visada su dukra kartu eidavo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 08 07, 14:30)
Kažkada mačiau, kaip leido eiti kartu su vyru.  g.gif

Mano bendradarbė tai visada su dukra kartu eidavo. blink.gif

dekui smile.gif
Atsakyti