Auges, 28 Rgs 2005 - 19:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Auges, 28 Rgs 2005 - 19:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Man VAsjanova nelabai kokį įspūdį paliko. Teko man pas ją apsilankyt dėl gimdos kaklelio kolposkopijos. Mano nelaimei tą dieną šalia jos buvo praktikantė. Tai kol ji mane kolposkopavo, viską aiškino ne man, o tai praktikantei. Kai nulipau nuo kėdės man pasakė maždaug: "Na jūs turbūt girdėjot ką mes ten šnekėjom..." Ir šiek tiek daugiau, jeigu pati nebūčiau klausinėjus, tai nieko daugiau ir nebeišgirsčiau.
Pas Žemelienę teko lankytis prieš kokius 5 metus. Nieko nei blogo nei gero pasakyti negaliu, gal ir patyrus gydytoja, tačiau trūko man joje kažko tokio dėl ko būčiau ir toliau pas ją ėjus. Kai pastojaus pasirinkau Telyčienienę ir neapsirikau. Ir toliau planuoju pas ją lankytis. Bijau dabar vieno, kad ji išeis dirbti tik į privčią kliniką (ji ten ir dabar dirba), t.y. išeis iš poliklinikos.
Ai dar teko apsilankyt vieną kartą pas gyd. Kobelis (turbūt nauja gydytoja, nes nelabai aš ją anksčiau mačiau), išpradžių galvojau kad tai vyras, pasirodo moterisLabai maloni, smulkiai viską išklausinėjo, labai atsargiai apžiūrėjau (gal tas atsargumas buvo ypatingas, nes buvau tik savaitė po operacijos), man patiko ji.
Pas Žemelienę teko lankytis prieš kokius 5 metus. Nieko nei blogo nei gero pasakyti negaliu, gal ir patyrus gydytoja, tačiau trūko man joje kažko tokio dėl ko būčiau ir toliau pas ją ėjus. Kai pastojaus pasirinkau Telyčienienę ir neapsirikau. Ir toliau planuoju pas ją lankytis. Bijau dabar vieno, kad ji išeis dirbti tik į privčią kliniką (ji ten ir dabar dirba), t.y. išeis iš poliklinikos.
Ai dar teko apsilankyt vieną kartą pas gyd. Kobelis (turbūt nauja gydytoja, nes nelabai aš ją anksčiau mačiau), išpradžių galvojau kad tai vyras, pasirodo moteris

Pritariu Telyceniene gera daktare, na ir kol kas nesiruosia iesiti. Dar Raksniene is naujesniu nebloga. Neteko su ja bendraut, bet koleges giria.