pas ginekologe sitoj poliklinikoj ne karto nebuvau ir kol kas nesiruosiu-kazkaip nekelia pasitikejimo polikliniku ginekologai
o del Černiauskienes-tai iki siol as irgi esu pas ja uzsirasius,nieko ji ypatingo-gydytoja ir tiek.kazkaip nesikalbu labai su ja,gal todel,kad apskritai retai lankausi as poliklinikoj
bet vis tiek traukia mane pas kokia kita uzsiregistruot
neatrodo man ta Černiauskiene labai siltas zmogus

QUOTE(Marmelada @ 2005 01 06, 12:32)
pas ginekologe sitoj poliklinikoj ne karto nebuvau ir kol kas nesiruosiu-kazkaip nekelia pasitikejimo polikliniku ginekologai
o del Černiauskienes-tai iki siol as irgi esu pas ja uzsirasius,nieko ji ypatingo-gydytoja ir tiek.kazkaip nesikalbu labai su ja,gal todel,kad apskritai retai lankausi as poliklinikoj
bet vis tiek traukia mane pas kokia kita uzsiregistruot
neatrodo man ta Černiauskiene labai siltas zmogus 

Ačiū uz patarimą aš pas ją dar nei karto nebuvau, o gal žinai kuri ten gera, ir ar registruos pas kitą jeigu jai nepriklausai, kokia ten tvarka?
As vaikstau pas ginekologe Vasjanova geresnes gydytojos dar ne maciau man ji

QUOTE(Naujokė* @ 2005 01 07, 20:09)
Ačiū uz patarimą aš pas ją dar nei karto nebuvau, o gal žinai kuri ten gera, ir ar registruos pas kitą jeigu jai nepriklausai, kokia ten tvarka?
manau del persiregistravimo pas kita gydytoja problemu tikrai neturetu kilti

QUOTE(Jester @ 2005 01 08, 22:09)
pas Vasjanova taip lengvai nepakliusi, ji turi tik savo special klientu rata, kurie pas ja lankosi...

O is pediatru tai musu irgi Cerniauskiene, visai nebloga ji, as pas ja jau nuo 16 metu prirasyta, patinka ji man, tik va jau senti pradeda daug ka pamirsta...

pas seimos gydytoja Doksiene nepatariu uzsirasyt. bent man ji labai salta ir toks jausmas, kad ji nenori pacientu. kai atejo mano vaiko pirma karta apziureti is karto dave suprasti, kad visai nebutina mums pas ja vaikscioti ir galime bet kuria poliklinika rinktis. Planuoju persirasyti pas kita, nes ja nepasitikiu.
As irgi pas Doksiene nerekomenduociau, jau dabar persirasem i kita poliklinika.
Siaip ji rami tokia, lyg ir nieko, bet kaip gydytoja tai labai siaip sau...
Kai vaikai sirgdavo, kartais atejusi net nepaziuredavo vaiko, o tik paklausia kas yra ir is karto jau raso antibiotikus.
Kai vaikai sirgdavo, kartais atejusi net nepaziuredavo vaiko, o tik paklausia kas yra ir is karto jau raso antibiotikus.

QUOTE(Etna @ 2005 02 22, 19:44)
As irgi pas Doksiene nerekomenduociau, jau dabar persirasem i kita poliklinika.

hmmm. visai padejai apsispresti. manau kuo skubiau perrasysiu vaika pas kita gydytoja. Galvojau gal cia tik man taip vaidenasi. (ash pati tai Antakalnio poliklinikoj lankausi).
Aciu.

Mes ir ten prirasyti. kol kas man patiko, paskui ziuresim