QUOTE(viktutes @ 2007 05 10, 12:33)
... papasakok su kokias sunkumais susidūrėte...
Tai, kad jokių sunkumų ir nebuvo!!!
Viskas buvo
Papildyta:
QUOTE(masiania @ 2007 05 10, 12:58)
(...) megstu architekturos paminklus ir muzieju dulkes
Na muziejų dulkių tai aš nelabai mėgstu

, bet architektūrą: ir kultūrinę, ir gamtinę

, tai labai mėgstu
Papildyta:
Čia vienas iš Gardino rotušės baltojo kambario lubų paveikslų
Prisivaikščioję po Gardino senamiestį, skubėjom toliau, nes planuose dar buvo Sopotas ir Gdynia, turėjom spėti iki vakaro apžiūrėti ir šiuos miestus.
Tik va, važiuodami pajūriu, Sopote taip ir nesustojom

. Nepastebėjom aiškaus miesto pavadinimo parašyto, nes nuo Gardino kaip buvo miesto zona visur, važiavom važiavom, žiūrim - jau Gdynia

Gdynioje turėjom tikslą paplūdimius pažiūrėti ir laivus. Jūros link veda visos gatvės, nuo pagrindinės gatvės einančios į dešinę. Prie jūros galima privažiuoti visai arti.
Čia vaizdas į jūrą praktiškai nuo automobilio sustojimo vietos
Papildyta:
Tiltas į jūrą
Papildyta:
Na jo... išsiplėčiau kažkaip čia aš
Papildyta:
Pasivaikščiojom pajūriu, ant tilto ir susiruošėm laivų pažiūrėt. Tik neapsisprendėm į kurį uostą važiuot, nes kaip supratom, yra uostas, kuriuo keltai į Karlskroną (Švedija) kelia ir krovinių uostas. Na bet aš jau čia tik kuriu, nes nei prie vieno, nei prie kito uosto taip ir neprivažiavom

. Sublūdinom, trankėmės trankėmės gatvėmis ir nieko. Tada sustojom Gdynios žemėlapio nusipirkt

. Pasižiūrėjom, kad prie vieno molo yra laivų ekspozicija, tai ten ir nuvažiavom.
Vėjas pakilo, šalta vis labiau ir labiau darėsi, tai laivus teko apžiūrėti labai labai greitai