uzuojauta..........
Perskaičiau visą istoriją...
Jei taip skauda visa tai tik skaitant, net nenoriu įsivaizduoti, ką jaučiate Jūs...
Tesiilsi Aliukas ramybėje
Stiprybės ir tikėjimo Jūsų šeimai...
Jei taip skauda visa tai tik skaitant, net nenoriu įsivaizduoti, ką jaučiate Jūs...
Tesiilsi Aliukas ramybėje
Stiprybės ir tikėjimo Jūsų šeimai...
Nuosirdi uzuojauta...
Pasiilgau Tavęs, sūneli... Tu kiekvieną dieną esi mano mintyse.
Jau seniai esu perskaiciusi Aleksiuko ir kitu ruguciu istorijas. Visos tos istorijos tragiskos, bet jau Aleksiuko...mano nuomone, pati baisiausia...Nors niekada Jusu vaikelio nepazinojau, daznai prisimenu Aleksiuka, l. grazu berniuka,is pradziu linksmuti, o po to vis liudnesni...Nemanau, kad tevus gali paguosti prasalaiciu uzuojautos zodziai, bet jei mama jau iziebe mazylio zvaigzdele, tikiuosi neuzigaus suzinojusi, kad Aleksiukas ryskia zvaigzdele ziba ir kitu, Jusu net nepazystanciu zmoniu sielose...
QUOTE(Stratonikeja @ 2009 02 13, 16:26)
Jau seniai esu perskaiciusi Aleksiuko ir kitu ruguciu istorijas. Visos tos istorijos tragiskos, bet jau Aleksiuko...mano nuomone, pati baisiausia...Nors niekada Jusu vaikelio nepazinojau, daznai prisimenu Aleksiuka, l. grazu berniuka,is pradziu linksmuti, o po to vis liudnesni...Nemanau, kad tevus gali paguosti prasalaiciu uzuojautos zodziai, bet jei mama jau iziebe mazylio zvaigzdele, tikiuosi neuzigaus suzinojusi, kad Aleksiukas ryskia zvaigzdele ziba ir kitu, Jusu net nepazystanciu zmoniu sielose...
Ačiū... Esu be galo sujaudinta.
Uzuojauta jusu seimai ,kaip baisu yra tevam laidoti savo mazus angeliukus
Norėtume, kad mūsų žodžiai būtų dideli,
Kad sielvartą sušildytų, paguostų,
Gyventi šauktų vėl be sopulio širdy
Ir ašaras nušluostytų nuo skruostų.
Su gimtadieniu, mano angeliuk...
Su gimtadieniu, mažasis angelėli... saugok ir globok savo mamytę ...