Zinuciu daug priraset,bet vaizdeliu tai graziu ir nemaciau per visus tuos puslapius. Na nebent tas kapas ir tas medis. Bet nemanau kad ir jos grazios labai. Vienas pliusas bent jau kad kompozicija neisdarkyta. Nors paziurejus pirmoje tai galetu ir tu balandu ar medziu, neina suprast, nebuti.
Dejavu...Zinau paskutineje...Jurbarkas
Pirmoje noriu daugiau virsaus. Kazkokia uzspausta. Bet gelytes (normalei moterei ) but mielos.As (kadangi nesu tokia), tai tiesiog ziuriu,kaip i gelsvai marginta zalsva fona.
Antroje dangus nemaloniai melynas, bei jokios intrigos.
Trecia- negraziai spalvota,nekompozicine, neidomi,atrodo,kad atsitiktinis kadras...bet uztat Jurbarkas
Pirmyn , dejavu. Pirmyn ieskojimus
Pirmoje noriu daugiau virsaus. Kazkokia uzspausta. Bet gelytes (normalei moterei ) but mielos.As (kadangi nesu tokia), tai tiesiog ziuriu,kaip i gelsvai marginta zalsva fona.
Trecia- negraziai spalvota,nekompozicine, neidomi,atrodo,kad atsitiktinis kadras...bet uztat Jurbarkas
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 23:17)
Dejavu...Zinau paskutineje...Jurbarkas
ačiū valanda, tik kad ten ne Jurbarkas Kelmė berods , važiavom pro šalį, sustojau sekundei.
o pirmąją dariau panoraminę, juodam fone visai nieko žiūrėjos
o antroji, tiesą sakant, man pačiai nelabai, norėjau daugiau minusų sužinoti. o dėl dangaus... taip jau fotoaparatas tvarkosi, bet va praeitą savaitę gavau polarizerį - pasitaisysiu
QUOTE(roolys @ 2007 05 03, 23:11)
Nors paziurejus pirmoje tai galetu ir tu balandu ar medziu, neina suprast, nebuti.
Tak tocno. Uzstoja gan jauku vaizdziali,kuris,tiesa sakant ner kazkuo ypatingas.Jau matau, kad si nuotrauka nelimpa. Viena is tu greit uzmirstamu.
Paskutiniu metu ispleskinu daug,o tikrai kimbancio nerandu.Tai ir tenkinuos dienos ispudziais.
Rooly,dekui uz mestelejima mano pusen
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 05 03, 23:23)
ačiū valanda, tik kad ten ne Jurbarkas
Na va. Ot grazu. Apsijuokiau geografijoj
QUOTE(dejavu @ 2007 05 03, 22:07)
Kadangi namų darbų neparuošiu, gal galėtumėte kelias iš senesnių pakomentuoti?
Siaip tai jei man nelabai ziurisi fotografija tai as jos ir net nekomentuoju. Nebent kazko truksta o pati fotografija grazi
O apie tavo galiu tik siaip parasyt kas man atrodo netaip.
Pirmoje tai nelabai suprantu ka nufotografavai?
Antroje Tai truputi horizontas kreivas , o ir akmenu sienele manau galima grazesniu kampu pamatyt
O Trecioje tai manu truputi per daug visko prideta. Ir bokstas vandens, ir vaivorykste, ir spygliuota tvora, ir dangaus zydras lopinelis, ir baznycia daugiabuciu apsuptyje, ir miskelis, ir ganykla, ir ariami laukai.... Na nesupyk, bet manau perdidelis plotas ir per daug visokiu elementu. As buciau rinkesis kelis elementus kurie svarbesni ir tam tikro kampo bandyciau sudelio juos taip kad jie ziuretus.
QUOTE(dejavu @ 2007 05 03, 23:23)
taip jau fotoaparatas tvarkosi,
Mes cia ir susirinkom,kad aparatai musu "netvarkytu". Tikslas ismokyti fotoaparatus taip, kad jie musu uzmanymu netvarkytu savaip
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 22:28)
Mes cia ir susirinkom,kad aparatai musu "netvarkytu". Tikslas ismokyti fotoaparatus taip, kad jie musu uzmanymu netvarkytu savaip
Dejavu
Man pirma lyg ir nieko, bet kazko vis gi truksta - akcento.
antroji: atrodo, kad ta akmenu kruva tuoj uzgrius mano stala :)KAmpas perdaug status. Ir siaip nepasakyciau, kad ji kazka sako.
trecioji: graziausia vieta kur vaivorykste ir debeselis susikerta. Foto blanki, nelabai supratau ka norejai parodyt, bet ismasciau, kad tikriausiai vaivorykste.
Man pirma lyg ir nieko, bet kazko vis gi truksta - akcento.
antroji: atrodo, kad ta akmenu kruva tuoj uzgrius mano stala :)KAmpas perdaug status. Ir siaip nepasakyciau, kad ji kazka sako.
trecioji: graziausia vieta kur vaivorykste ir debeselis susikerta. Foto blanki, nelabai supratau ka norejai parodyt, bet ismasciau, kad tikriausiai vaivorykste.
Sena, su sena muilinuke daryta. Senais priesmetiniais slovaliskais laikais.Pamaciau dejavu vaivorykste,prisiminiau archyva be to ir itema...
QUOTE(roolys @ 2007 05 03, 23:25)
Siaip tai jei man nelabai ziurisi fotografija tai as jos ir net nekomentuoju. Nebent kazko truksta o pati fotografija grazi
dėkoju roolys Tik kaip tik manau foto kurios nekaip žiūrisi labai reikia komentarų, kad bent pusėtinai žiūrėtųsi
atsiprašau už įkyrumą, o tada a la minimalistinė geriau žiūrisi?
P.S. O kaip ką pirmoj norėjau parodyti, nagi geltonas gėlytes
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 22:36)
Sena, su sena muilinuke daryta. Senais priesmetiniais slovaliskais laikais.Pamaciau dejavu vaivorykste,prisiminiau archyva be to ir itema...
Grazus vaizdelis , o ir ryskumo trukumas netrukdo. Matosi kas norima parodyt.
P.S. Dar norejau parasyt, kad truksta truputi tuscio dangaus virsuje. Bet cia jau butu kaulo ieskojimas geroj vietoj
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 23:28)
tai kad ne visi išmoksta, čia jau daug ir nuo aparato pribumbasų priklauso.
dar dėl tų gėlyčių, nemanau kad visad reikalingas kažkoks akcentas