Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2007 05 03, 20:49)
Jetau kaip tau dėkoju už klausimą smile.gif . Aš nedrįsau klausti
sillwio, va mano kamera
user posted image
Bet žinai, jei žmogus- tundra, tai nieks to tundriškumo neišmuš biggrin.gif . Šakės, jokio Reset nerandu. O šiandien po tokias vietoves važinėjau wub.gif  doh.gif . Ir nemanau, kad pati atsireguliuot sugebėsiu tą fotiką, net ir su jūsų pagalba unsure.gif . Varysiu gal pas meistriuką wacko.gif

Klausk drasiau, ko cia nedrist. Visi juk vieni is kitu mokomes 4u.gif
Galetum ir modeli parasyt smile.gif is paveiksliuko sunku atspet
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 05 03, 16:58)
negalvojau,kad pas dzukus tokios taisykles galioja g.gif as draugiskai paklausiau,jei nenori nesakyk,as gyvenu Anglijoj,mano tecio tevyske prie Druskininku,ten vasaros atostogas praleidziam,ir siaip esu grynakrauje dzuke,todel ir paklausiau rolleyes.gif Nesvarbu jau mirksiukas.gif

ax.gif aš tik šiaip tokias replikas užmečiau, visai draugiškai 4u.gif biggrin.gif
Žadėtasis fotoreportažas ax.gif , čia aš gyvenu rolleyes.gif tik vienas klaustukas lieka, kurioj ženklo pusėj biggrin.gif
Manau namų darbams...F2.8 1.8s
user posted image
nes šita doh.gif praeito sekmadienio, tai gal jau netiks (ne šios savaitės g.gif )
apkirpta, F5.6 1.4 s
http://i179.photobuc...Ka/IMG_3316.jpg
šią koregavau su silwio pagalba, tai gal ir netinka g.gif unsure.gif
http://i179.photobuc.../IMG_3409-9.jpg

Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 03, 20:01)
Visos foto tik sumažintos, jokių karpymų, ryškinimų ir pan.

O gaila. Bent jau pasukti galejai. Visos trys kiek kreivos. Jeigu neziuret i kreivuma, tada pirma gerai, antra nesiziuri visai, trecia irgi gerai. trecioj gal kiek kitaip kadruociau, jeigu butu galimybe. Jei ne, ir taip gerai.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 03, 22:00)
Klausk drasiau, ko cia nedrist. Visi juk vieni is kitu mokomes  4u.gif
Galetum ir modeli parasyt smile.gif is paveiksliuko sunku atspet

net nežinau ko klausti, nureguliavau ryškumą ir nebemoku atreguliuoti. Per ekraniuką špygą, o ne vaizdą matau wink.gif wacko.gif
Oi, modelis Sanyo Xacti HD ( 5.1 mega unsure.gif , f-6.3~63.0 mm 1:3.5-3.5 censored2.gif). Dar rašo 10*100*digital zoom ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 03 gegužės 2007 - 21:09
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 21:49)
O paspaudus desini ant properties>summary>advanced nerodo?  Pabandyk 4u.gif
Pirmoje per daug nuobodziai tuscio ploto. kazi kaip butu, jei fotografuotum is siek tiek zemesnio tasko? Bet pirma is visu triju labiausiai tinkanti
Antra man visai neidomi ir kazkokia kreiva. Noris galva desinen  kreipt  i ja ziurint. Tai ilgai ir neziurejau mirksiukas.gif
Trecia. Jei matos krantas, tak noretus , kad labiau matytus. horizontas kreivas ir laivas netinkamoj vietoj. Gal galejai paprasyt jo, jog neapsimestu baltu blynu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dabar galvoju, kad nuotrauka graziau ziuretusi labiau susiaurinta is apacios.

Rodoooooooooooooooo bigsmile.gif thumbup.gif Nueidavau į properties, summary, o kad advanced paspausti - nedaeidavo lotuliukas.gif
Dzėkui 4u.gif Dėl pirmų dviejų, o apie trečią norėčiau dar patardyti. Kokia tada jam "tinkama" vieta būtų? Nukirpti šiek tiek nuo apačios sutinku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 03, 22:06)
Per ekraniuką špygą, o ne vaizdą matau wink.gif  wacko.gif

Pakrauk baterijas...
p.s. as cia juokauju. Atsiprasau, jei nevykusiai. Kai mano fotoaparato batarkes nusedo, maniausi, kad jis sugedo negriztamai. Spyga rode ir dar akute uztamsejo blink.gif blink.gif blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 05 03, 21:04)
Žadėtasis fotoreportažas  ax.gif  , čia aš gyvenu  rolleyes.gif tik vienas klaustukas lieka, kurioj ženklo pusėj biggrin.gif
šią koregavau su silwio pagalba, tai gal ir netinka g.gif  unsure.gif

Oi, net wikipedia apie juos raso smile.gif

Del manes, tai ji puikiai tinka i konkursa, su pagalba ar be thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 03, 22:09)
Rodoooooooooooooooo bigsmile.gif  thumbup.gif Nueidavau į properties, summary, o kad advanced paspausti - nedaeidavo  lotuliukas.gif
Dzėkui  4u.gif Dėl pirmų dviejų, o apie trečią norėčiau dar patardyti. Kokia tada jam "tinkama" vieta būtų?  Nukirpti šiek tiek nuo apačios sutinku  biggrin.gif

Jeeeee! Malacius!!!!

O del nukirpimo-nesu isitikinusi.Ainu pabandysiu, jei Tu nieko pries. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 03, 18:05)
jau zinok,is ko is ko,bet is taves tikejaus komentaro hihihi.gif va dar viena speshil tau,kad kailiuka pazetum,ar jie ce gerai maitina margasias...
user posted image

galiu taisyt horizonta su sia programyte?jei taip,tai kurion vieton zygiuot?Labai aciu.O dar iskilo klausimas,kodel negerai,kad horizontas dalina nuotrauka?

smile.gif Matai, nelabai nutuokiu apie karves doh.gif , taciau bet koks kailiukas, jei jis zvilga ir atrodo tvirtas - tai geras sveikas kailis biggrin.gif tik tiek ir zinau mirksiukas.gif Bet reikia nepamirst, kad pavasaris daugelio gyvunu kailiuko keitimo metas - o tuo metu kailiukas gali atrodyt ivairiai.

Valanda gerai pastebejo, atrodo, kad tavo karvute tuoj nuotraukos apacia sugromuluos smile.gif Pagavai? wink.gif
O ta karve kur ziuri pro grotas - akiu nesimato g.gif Sakyciau DIDELE klaida.

Del ACDSee - as asmeniskai ja naudoju greitai perziurai, man kazkodel jinai patogiausia. Bet padet galiu. Kai atsidarai nuotrauka, jei paprastas perziuros langas, tai spaudi "tools>ACDSee file manager" - atsidarys redaguojamas langas. Kairej pusej apacioje (nuo apacios 4) ranka su rodykle, ten spaudi ir gali sukiot nuotrauka kaip tik nori. Naudojiesi desinej pusej rutuliuku su rodyklyte ir spaudi DONE. Jei nori nuotrauka apkirpti kairej pusej yra kvadratelis, istrizai perbrauktas - tiesiog kerpi kaip tau reikia su peliuku ir spaudi Enter.

Paprasciausiai nuotrauka atrodys graziau jei naudosiesi 1/3 taisykle, o ypac horizontui. Graziau ziurisi ir kai zmogu ar gyvuna istatai 1/3. 1 puslapyje yra nurodytos visos temos buvusios, tai atsidaryk 5. Ir ten pirmoje zinuteje surasyta labai daug informacijos fotografavimo klausimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 03 gegužės 2007 - 21:14
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 22:09)
Kai mano fotoaparato batarkes nusedo, maniausi, kad jis sugedo negriztamai. Spyga rode ir dar akute uztamsejo blink.gif  blink.gif  blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ai, kartą nefotkinau gimtadienio, nes maniau, kad fotikas sugędo, vaizdo nesimatė, o kai grįžau...daėjo dangtelį nuimti wink.gif ph34r.gif . Aišku, niekam nesakiau, patvirtinau, kad fotikas tikrai buvo sugedęs bebe.gif
Atsakyti
Pasarpinau, apkapojau apacia ir remukus uzdejau, patiesinau horizonta. Imetu. Tuoj istrinsiu.Gi ne mano 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 03 gegužės 2007 - 21:20
Wicked, as bet kuriuo atveju rinkciausi kuo trumpesni apsvietimo laika, C fokusavima ir jungciau serija. Jei rinksies auksta ISO, pabandyk nuimti triuksma (meniu).

Starbust, man "lekstos" nuotraukos. Truksta strukturos.
Papildyta:
Starbust, as siuose nuotraukuose buciau per WB patamsinus.
Atsakyti