Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Vargse karve blink.gif blink.gif . Tu jai ikvept erdves nepalikai...ji gi ne zuvialia. ne ziaunom kvepuoja, o snukiu lotuliukas.gif
Papildyta:
Spec zuvialiai , kuri megsta ka nors uzdengt mirksiukas.gif lotuliukas.gif Kryziuks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 03, 17:08)
Man tas trukdymas nepatinka siuo atveju, nezinau i ka ziuret. Buna nuotrauku, kur be "trukdymo" niekaip, taigi tesk paieskas smile.gif
Temai gal ir tinka, ale pasivaiksciot galejai ilgiau. Geriau vietoj 3 nufotografuot viena, bet saldainiuka

supratau.ale,kad ir kaip norejau nikaip arciau nepriejau[tvora neleido,nors be vezimo buc palakscius tikrai..].Viena tiesa manekene su chebrantu priviliojau.kitos issilakste vien nuo vezimelio garso...kitas bandymas duok die gal bus geresnis...

Tiesa tavo bulundzius insmylejau.kadrai nerealiai patiko.
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 17:10)
Vargse karve blink.gif  blink.gif . Tu jai ikvept erdves nepalikai...ji gi ne zuvialia. ne ziaunom kvepuoja, o snukiu lotuliukas.gif

hihihi.gif ale visaip karpiau ale palikau kad but,kaip zuvis..sakai ner kuo kvepuot...cia kaili rodau.kaili.
Vsio baigiu su karvem ci.Bo jau pakvipo...Tiesa pabaigai dar jos chebranta inmetu[ir vel uzdengimas.. doh.gif ] [nors Labradoriuke dabar des apie jo kaili..man toks neisvaizdus anas...]ir dar varna pagavau.Ce su islaikymu nesuzaidziau turbut... g.gif

user posted image
savizudes.
user posted imageuser posted image

ka tik uzmaciau valandos kryziuka hihihi.gif jegyte!! siurpoka sakyciau,ale man limpa... wub.gif O tavo nuotraukoj horizontas nieko nedalina?seip uzklausiau.vis bandau razgaudyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 03 gegužės 2007 - 18:38
Ne konkursui, ale i tema. Peizazas vienok biggrin.gif Sakykit kas negerai, nes as ziuriu ziuriu, lyg nieko netruksta, bet kazkas kliuna. Ziurejau, kol akis paskaudo nuo to margumo. Dekit i suns dienas.

RAW, 70 mm, diafragmos prioritetas, 1/160, f/6.3, ISO 400, Auto WB

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 03 gegužės 2007 - 19:01
Dabar , kai pasakei. Nu faktas. Dalina.
Te dar viena kankursine. Vadinasi "Medziai , kryzius, tvora ir visokie kitokie vaizdai " lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
F 11, 1/8 s. remukai ir pasarpinta, ciut ciut paryskintos spalvos.
user posted image
Papildyta:
Sillwio... OHO. Ispudinga. Man tik tas laivelis kaireje per lengvas ir krenta is viso masyvaus konteksto. na tokis be atsvaros. Kirpciau ji lauk. Dar kazko dangus nenaturalnas.Zydrai sintetinis. Ar ne PS cia ji taip isderino netycia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 03 gegužės 2007 - 19:05
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 18:59)
Dabar , kai pasakei. Nu faktas. Dalina.
Te dar viena kankursine. Vadinasi "Medziai , kryzius, tvora ir visokie kitokie vaizdai " lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sillwio... OHO. Ispudinga. Man tik tas laivelis kaireje per lengvas ir krenta is viso masyvaus konteksto. na tokis be atsvaros. Kirpciau ji lauk. Dar kazko dangus nenaturalnas.Zydrai sintetinis. Ar ne PS cia ji taip isderino netycia?

a kur kryzius g.gif a va jisai biggrin.gif Siaip tvarkinga, bet man noretusi didesne matyt.

Cia Londono smogas. Dangus neturi jokios fakturos. Aiskiai saule ir debesis gali pamatyt anksti ryte po saltos nakties smile.gif Aciu uz kritika. PS naudoju tik sharpinimui ir sumazinimui. Jei reikia ka tvarkyt, tvarkau su Nikon Capture NX.
Atsakyti
Yep, laivelis ir vandeniukas šalia žvakių nesižiūri ir man nepatinka tokia marga smulkmė apačioje. Jei pabandžius nurėžti nuo kairės ir nuo apačios kažkiek? unsure.gif
Papildyta:
Ką rinktis prioritetu pyškinant kylančius paukščius, kad nesimatytų sparnų judesio kaip zuvialia foto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 03, 19:12)
Yep, laivelis ir vandeniukas šalia žvakių nesižiūri ir man nepatinka tokia marga smulkmė apačioje. Jei pabandžius nurėžti nuo kairės ir nuo apačios kažkiek?  unsure.gif
Papildyta:
Ką rinktis prioritetu pyškinant kylančius paukščius, kad nesimatytų sparnų judesio kaip zuvialia foto? g.gif

Pameginsiu pazaist dar.
Islaikymo prioriteta (S) - kokia 1/500 sekundes. Nors cia nuo pauksciu dydzio priklauso.
Atsakyti
Niusss rupužiokai hihihi.gif ... klausau... biggrin.gif Visos foto tik sumažintos, jokių karpymų, ryškinimų ir pan.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 03 gegužės 2007 - 20:03
Parametrai? Ar kankursui, ar siaip komentavimui?
p.s. Primetineju virsininke umn.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 21:10)
Parametrai? Ar kankursui, ar siaip komentavimui?
p.s. Primetineju virsininke umn.gif

Šiaip ax.gif
Parametrai pasimetė, kai iš fotiko išėmiau, o programkės dar nesusiinstaliavau kur rodo.
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 03, 21:38)
Šiaip  ax.gif
Parametrai pasimetė, kai iš fotiko išėmiau, o programkės dar nesusiinstaliavau kur rodo.

O paspaudus desini ant properties>summary>advanced nerodo? Pabandyk 4u.gif
Tada komentuoju. kas graziausia pirmoje ir trecioj -spalvos. gaivios, tyros....mmmm pavyduliauju silumos.
Pirmoje per daug nuobodziai tuscio ploto. kazi kaip butu, jei fotografuotum is siek tiek zemesnio tasko? Bet pirma is visu triju labiausiai tinkanti
Antra man visai neidomi ir kazkokia kreiva. Noris galva desinen kreipt i ja ziurint. Tai ilgai ir neziurejau mirksiukas.gif
Trecia. Jei matos krantas, tak noretus , kad labiau matytus. horizontas kreivas ir laivas netinkamoj vietoj. Gal galejai paprasyt jo, jog neapsimestu baltu blynu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar galvoju, kad nuotrauka graziau ziuretusi labiau susiaurinta is apacios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 03 gegužės 2007 - 20:52
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 18:26)
Ismesite mane is cia negristamai, jei pasakysiu, kad nelabai zinau kas yra matrica  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ????

Jetau kaip tau dėkoju už klausimą smile.gif . Aš nedrįsau klausti

QUOTE(sillwio @ 2007 05 03, 19:08)
Turetu buti tokia funkcija kaip "reset". Jei neturi instrukcijos, tai beveik garantuoju, kad gali ja susirasti internete. Jei reik pagalbos - klok ant stalo kameros modeli smile.gif

sillwio, va mano kamera
user posted image
Bet žinai, jei žmogus- tundra, tai nieks to tundriškumo neišmuš biggrin.gif . Šakės, jokio Reset nerandu. O šiandien po tokias vietoves važinėjau wub.gif doh.gif . Ir nemanau, kad pati atsireguliuot sugebėsiu tą fotiką, net ir su jūsų pagalba unsure.gif . Varysiu gal pas meistriuką wacko.gif
Atsakyti