QUOTE(Elina @ 2007 05 03, 14:51)
Katastrofa
, nu kokia aš tundra
. Kažką nustačiau fotike, neliko jokio ryškumo, niekaip nebeatitaisau
Turetu buti tokia funkcija kaip "reset". Jei neturi instrukcijos, tai beveik garantuoju, kad gali ja susirasti internete. Jei reik pagalbos - klok ant stalo kameros modeli
QUOTE(gus @ 2007 05 03, 15:58)
O man nenusistato ISO50,maziausiais 100
uzsisakiau polarizacini stikla,daugiau nei 1,5 men ir dar negaunu
dabar tokia grazi saulute pas mus sviecia,taip noretusi ji isbandyt
Reiskia ir nereik mazesnio. Poliarizacinis filtras gerai, kai reikia dangu paryskint arba koki nors atspindi nuimt. Nuostabus daiktas.
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 17:03)
Sillwio paukstuku "draugyste" idomiasiuzete, bet noris visa veiksma pakelti siek tiek aukstyn nuo nuotraukos padalku. O siaip super.
galbut. Vakar deliojau tris i kruva, todel teko visose palikti ta pati centrini siuzeta, o ir palikt nenorejau nieko, nes apacioj visiskai tamsi siena, kairej irgi buvo siena, taigi kompozicija butu isejus neidomi ir per sunki. dabar gi tik balandziai, lengvas pagrindas, lengvas atsvaras kairej ir toks pats desinej
aciu uz nuomone
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 03, 17:15)
Muiliniu matricos nera standartinio dydzio?
Nea, ale gamintojai to nepateikia aiskiai (nors instrukcijoj ar detaliam aprasyme gali rast). Mieliau jie priklijuoja ant korpuso 28 lipdukus su ISO, skaitmeniniais zoomais, super duper CCD matricom ir kitokiais triukais
Negali ju kaltint
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 03, 17:32)
Aciu uz nuomone del pienes.bet sakykit,ar tai ne liga?Bo dievinu kai kazkas trukdo matyt objekta.va tarkim siandien uzklydau pievon[ytariu iki 7nio to daugiau nepasitaikys]o ce karviu galybe...mano silpnybe margosios...
tik va,kai nezinau,kas tas peizazas..tai prasysiu jusu pagelbos...help...
Cia inmetu vel foto,kurioje kazkas trukdo.
f 4.5,islaikymas 1/640, ISO 200 (netycia) .Tik sumazinta+remai
Man tas trukdymas nepatinka siuo atveju, nezinau i ka ziuret. Buna nuotrauku, kur be "trukdymo" niekaip, taigi tesk paieskas
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 03, 17:41)
ar bent viena is siu tinka temai peizazas?Kvailas klausimas zinau...bet tiesiog ...Pati labiausiai priskirciau sias ...
Temai gal ir tinka, ale pasivaiksciot galejai ilgiau. Geriau vietoj 3 nufotografuot viena, bet saldainiuka