Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

R.Saulyte , atavo fotogalerija super thumbup.gif . tikrai grazus darbeliai smile.gif Bandau ir as susikurt kazka panasaus i internetine galerija ir bandysiu kaupt savo patenkinamus darbus ax.gif , tik iki tavo lygio dar toloka man 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rsaulyte @ 2007 05 11, 09:46)
sita tai man patinka  thumbup.gif  apsvietimas turbut geras:) ir tokia ryski. bet daugiau vandenuko tikrai nepamaisytu  mirksiukas.gif

Dekui uz pataisymus mirksiukas.gif ,kitam kadre bandysiu taisyti savo klaidas.
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2007 05 11, 09:44)

Matom kad stengies, bet nemanau kad sita fotografija gera schmoll.gif . Bandyk toki vaizda gaudyti kuris krenta i akis , ir nera visai kasdieniskas mirksiukas.gif

Jai butu medziu konturai kaipnors graziai issideste saules spinuliuose, tai bent jau matytus kad tai miske tarp medziu, o dabar nelabai aisku g.gif Truputi islaikyma trumpink mirksiukas.gif gal kas geriau gausis.
Atsakyti
roolys ir as pamaciau pagaliau tavo nuotrauka- pakrante, nu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pasiknisau archyvuose savo smile.gif
turbut vienintelis saulelydis.. 2005 spalis
ISO 64, 1/60s, f3.5
Dar su Olympus“u daryta

user posted image
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 11, 10:39)
Siaip tai as norejau akcentuoti ta uzrasa ant valties galo vidinej pusej.  g.gif Tik nesugalvoju kaip pateikt, kad matytusi ir uzrasas ir matytusi kad tai parasyta ant valties ?

Dar kyla ir daugiau klausymu, jai kas turi ideju, kaip reiktu pateikt uzrasa kad ir ant akmens, bet turi matytis kad tai parasyta ant akment. jai paimsi visa vaizda is toliau, tai neiziuresi uzraso. O jai paimsi vaizda is arti, tai nesuprasi isvis is kur istrauktas tas uzrasas  g.gif  g.gif  g.gif

Laukiu patarimu  rolleyes.gif

aš galvoju, kad reikėtų sufokusuoti į užrašą, o visas fonas turėtų būti išplaukęs. na, kad būtų gilumo įspūdis, nes dabar nuotrauka yra plokščia.
dar man nepatinka tas geležinis daikčiukas irklui uždėti. nebandei fotkinti per vidurį valties? nors tada gal tada labai nuobodžiai atrodytų. o gal kaip nors iš šono g.gif

Rsaulyte, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 11 gegužės 2007 - 11:07
QUOTE(rsaulyte @ 2007 05 11, 11:03)
pasiknisau archyvuose savo  smile.gif
ISO 64, 1/60s, f3.5
Dar su Olympus“u daryta

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man atrodo skintum pirma vieta is kart mirksiukas.gif , tik kad fotografija sena g.gif . teks dar kart nubegt iki tos vietos kai saule leisis lotuliukas.gif
Ir kad apacia per tamsi niekam manau nekliudo ax.gif

P.S. Nemanau kad verta laikytis fotografavimo taisykliu. Jos tam kad jas lauzyt ,kaip sake vienas geras pazystamas mirksiukas.gif Stai ir pavyzdys....
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 05 11, 11:04)
aš galvoju, kad reikėtų sufokusuoti į užrašą, o visas fonas turėtų būti išplaukęs. na, kad būtų gilumo įspūdis, nes dabar nuotrauka yra plokščia.
dar man nepatinka tas geležinis daikčiukas irklui uždėti. nebandei fotkinti per vidurį valties? nors tada gal tada labai nuobodžiai atrodytų. o gal kaip nors iš šono  g.gif

Rsaulyte, labai gražu  thumbup.gif

Siaip tai ir yra sufokusuota i uzrasa, g.gif nebent bandyt atidaryt diafragma daugiau g.gif Bet ir taip jau pati valtis isblukus gerai .
Dar ir del uzrasu ant akmenu, gal zinai kokia gudrybe. Ar pavyzdi kaip galeciau pateikt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 11 gegužės 2007 - 11:27
pabandyk dar labiau atidaryt diafragmą mastau.gif tik po to parodyk, kas išėjo mirksiukas.gif
o dėl akmenų tai nežinau. tikriausiai principas būtų tas pats. gal kokią nuotrauką jau turi?
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 05 11, 12:03)
pasiknisau archyvuose savo  smile.gif
ISO 64, 1/60s, f3.5
Dar su Olympus“u daryta

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif Man labai patinka kreivi namai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 11, 12:26)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif man atrodo skintum pirma vieta is kart  mirksiukas.gif , tik kad fotografija sena  g.gif . teks dar kart nubegt iki tos vietos kai saule leisis  lotuliukas.gif
Ir kad apacia per tamsi niekam manau nekliudo  ax.gif

na jau na jau ax.gif
o cia visai salia namu.. tik kad saule ne kasdien taip leidziasi smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 05 11, 12:37)
thumbup.gif  thumbup.gif Man labai patinka kreivi namai thumbup.gif

kreivi? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos foto mamytės biggrin.gif Aš čia vis paskaitau jūsų temą, atsirenku pagrindinius fotografavimo principus, bet kai neturiu tinkamo aparato rankose, tai labi sunku viską įsiminti. Kitą savaitę žadu pirkti fotoaparatą. Veidrodinis mano sugebėjimams dar per geras, tai galvoju kažką iš šių pasirinkti. g.gif
Fujifilm FinePix S6500fd (FinePix S6000fd)
Canon PowerShot S3 IS
Fujifilm FinePix S9600 (FinePix S9100)
Kurį patartumėt iš šių pasirinkti. O gal kokį kitokį už plius minus 1500 Lt

Žinau kad yra atskira tema apie fotoaparatus, bet manau čia sulauksiu geresnių patarimų. 4u.gif

Kai jau turėsiu, bandysiu prisijungti prie jūsų su savo nuotraukomis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 05 11, 12:48)

niu taip cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2007 05 11, 12:50)
Sveikos foto mamytės  biggrin.gif  Aš čia vis paskaitau jūsų temą, atsirenku pagrindinius fotografavimo principus, bet kai neturiu tinkamo aparato rankose, tai labi sunku viską įsiminti. Kitą savaitę žadu pirkti fotoaparatą. Veidrodinis mano sugebėjimams dar per geras, tai galvoju kažką iš šių pasirinkti.  g.gif
Canon PowerShot S3 IS

Žinau kad yra atskira tema apie fotoaparatus, bet manau čia sulauksiu geresnių patarimų.  4u.gif

Kai jau turėsiu, bandysiu prisijungti prie jūsų su savo nuotraukomis  blush2.gif

as uz canon, fijikus sake (topo centre) labai grazina, kazkoks brokas.
arba is vis as pirkciau sita http://www.fotofabri...es-2842324.html

arba veidrodini
http://www.fotofabri...es-2343058.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 11 gegužės 2007 - 12:05
menka iš manęs patarėja, bet aš už Canon (teko išbandyt S2 IS - labai patiko), nors pati fotografuoju su paprastesniu. Be to man rodos dar šioje temoje kaip tik tokiu fotkinti yra pienės pūkeliai saulės apšviesti, gėlė. Gražu. O apie kitus tiesiog nežinau nieko.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2007 05 11, 12:50)
Sveikos foto mamytės  biggrin.gif  Aš čia vis paskaitau jūsų temą, atsirenku pagrindinius fotografavimo principus, bet kai neturiu tinkamo aparato rankose, tai labi sunku viską įsiminti. Kitą savaitę žadu pirkti fotoaparatą. Veidrodinis mano sugebėjimams dar per geras, tai galvoju kažką iš šių pasirinkti.  g.gif
Canon PowerShot S3 IS

Žinau kad yra atskira tema apie fotoaparatus, bet manau čia sulauksiu geresnių patarimų.  4u.gif

Kai jau turėsiu, bandysiu prisijungti prie jūsų su savo nuotraukomis  blush2.gif

aš pati fotografuoju su canon S3. Turėjau kažkada muilinuką sony - turėjau kelis metus bet nelipo jis man nors tu ką, o šitas patinka kažko... Na nuotraukos nestebuklingos, bet čia jau mano, ne fotoaparato problema.
Atsakyti