Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(roolys @ 2007 05 10, 22:04)
Cia tapati vakara kai saules laukiau kada atguls ant debesies  cool.gif

o sitos papildomai nesarpinai g.gif ?
o del kompozicijos tai man norisi ezero matyt daugiau, o maziau pusu, nes debeseliai tai rolleyes.gif

(su kiekviena tavo nuotrauka vis labiau tau pavydziu gyvenamos vietos biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 05 10, 14:38)
nieko nekeiciau su jokiom programom aprat remu:
user posted image
g.gif ka manote?

Netikus nuotrauka schmoll.gif

QUOTE(valanda @ 2007 05 10, 14:51)
Sena. Patiesinta, pasarpinta. F7.1, 1/200s. Iso?

user posted image
Papildyta:

Pas mane ner schmoll.gif . Atiduok saule!!!!

Truputi vaizdo truksta kairej pusej g.gif , o siaip tai graziai ziuris mirksiukas.gif

QUOTE(sunnyday @ 2007 05 10, 19:49)
Aga, cia tai pritariu smile.gif tiesa sakant pas mane ant sienos sitaip iskadruota ir kaba smile.gif
Turiu as ir kitokiu rakursu, bet kazkaip man tas su ta "isbuska" smile.gif labiau patiko. Nes kai jos nesimato tai kazkaip labai standartiskai atrodo.

Va cia tas kitas rakursasuser posted image

Ana kur su namuku man graziau ziurejos mirksiukas.gif Cia kazkaip isdestita nekaip schmoll.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 05 10, 21:01)
kadangi efektingų spalvų nebuvo. mano saulė bus bespalvė. laukiu replikų  4u.gif
user posted image

Na juodai balta kazkaip nesiziuri , o ir ryskumo nulis. g.gif Gal jai butu ryski labai tai gal ir tas nespalvotumas graziau atrodytu, nezinau.
Atsakyti
Saule ustvankos dugne
user posted image

Focal Length: 7.1mm
F-Number: F/8
Exposure Time: 0.004 sec. 1/250
Metering Mode: Center-weighted average
Exposure Program: Manual
ISO Speed: 200
Flash Mode: Off
Papildyta:

cia jums menulis is keliones tongue.gif Galit sita komentuoti nuotrauka blush2.gif
user posted image

Focal Length: 7.1mm
F-Number: F/2
Exposure Time: 2 sec.
Metering Mode: Center-weighted average
ISO Speed: 64
Flash Mode: Off
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 10 gegužės 2007 - 22:45
QUOTE(wyshnia @ 2007 05 10, 22:14)
o sitos papildomai nesarpinai g.gif ?
o del kompozicijos tai man norisi ezero matyt daugiau, o maziau pusu, nes debeseliai tai rolleyes.gif

(su kiekviena tavo nuotrauka vis labiau tau pavydziu gyvenamos vietos biggrin.gif )

Isdejot mane i suns dienas , tai ir ieskojau su kuo galeciau pasimokit dapiest fotografijas unsure.gif . Tai pasinaudojau brangiausios patarimu ir pabandziau su ''PhotoImpact 11 '' programa pataisyt trukumus. Ten radau tokia funkcija kur yra pakoreguojama pagal atskiros kameros modeli. Jis automatiskai pats nustato koks modelis ir pakoreguoja pagal priskirtus irankius tam fotoaparatui. Nezinau lyg ir geriau atrodo. ax.gif Gal ta pilkuma nueme . Nes kai ziuri viena po kito matosi kad dingsta pilkumas is fotografijos.

Ryskesnes foto nei ankstesnes tai del mazinimo. Pirma susimazinau kompe, o paskui ikeliau i abuma. Taip liko ryskumas orginalesnis. Cia Sillwio patare mirksiukas.gif

Na gal ir as pradesiu jau su visais taisyt kameros trukumus su programom blush2.gif visiem kas isizeide del mano repliku apie programas, dovanoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 10, 22:38)
Saule ustvankos dugne
user posted image

Focal Length:  7.1mm
F-Number:  F/8
Exposure Time:  0.004 sec. 1/250
Metering Mode:  Center-weighted average
Exposure Program:  Manual
ISO Speed:  200
Flash Mode:  Off

Ta pagali tai galejai istraukt kad nemaisytu biggrin.gif , o del saules tai tikrai graziau ziurisi vandeny negu dangui su visokiais plemais (as cia apie savo foto del tu plemu mirksiukas.gif )

O ir kompozicija nepasakyciau kad ipatinga g.gif Iprastas vaizdas is virsaus g.gif na nemanau kad ispudingai atrodo.

Vienas didelis pliusas sitoj foto tai saules forma ir spindejimas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 10, 22:38)
cia jums menulis is keliones tongue.gif Galit sita komentuoti nuotrauka blush2.gif
user posted image

Focal Length:  7.1mm
F-Number:  F/2
Exposure Time:  2 sec.
Metering Mode:  Center-weighted average
ISO Speed:  64
Flash Mode:  Off

lotuliukas.gif Cia aisku bajeris . Ar as cia netaip ka supratau blink.gif . Nelabai yra zodziu apie sita nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 10 gegužės 2007 - 22:46
QUOTE(roolys @ 2007 05 10, 23:54)

Vienas didelis pliusas sitoj foto tai saules forma ir spindejimas  thumbup.gif
Papildyta:
  lotuliukas.gif Cia aisku bajeris . Ar as cia netaip ka supratau  blink.gif . Nelabai yra zodziu apie sita nuotrauka  smile.gif

pagalio su maxina maisu spec. fotkinau, kad matytume svare pakrante lotuliukas.gif

4u.gif
--------------
lotuliukas.gif cia is vaziuojancios masinos fotkinau menuli, o kas gavosi blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 10, 21:01)
1.Pirmoj kad taip ta paukstuka teleportavus kiton vieton... Antra tinka, jeigu reikia kitai nuotraukai dramatisko dangaus biggrin.gif

2.Va cia tiktu zuveles dangus biggrin.gif

1. hihihi.gif aha as norejau,kad anas but norejes skrist y saule o ne nuo jos.Ale sukavau sukavau,o anas vistiek nuo jos hihihi.gif
2. laugh.gif Sansara,girdejai[sillwio teleportavo mano dangu pas tavo saule]? hihihi.gif jamk dangaus gabala ir lipink ty..nes tikrai norisi biskiuka dramos aplink ta menuli-saule...

QUOTE(Stebukle @ 2007 05 10, 22:00)
pagalio su maxina maisu spec. fotkinau, kad matytume svare pakrante lotuliukas.gif

laugh.gif jau galvojau,kad anas liks nepastebetas,bo as is kart uzmaciau pirma ne saule,o ta maisioka [geroj vietoj reklama patupdyta,pagalvojau hihihi.gif ]hihihi.gif siaip visai nematyta ideja siuose namu darbuose-saule vandeny thumbup.gif

O antroji panasi y kazkada Dzineru ymesta tokiu paciu beganciu zmogeliuku foto biggrin.gif

rolly,ten su ta valtiala..sunkiai suprast ar ty priekis,ar ty galas.Kazkaip norec suprast,ka ty fuotkijai...gal bisky labiau y ja pasilypet reikejo,na kazkaip ystriziau pajamt...nekreipk demesio,cia tik seip..as su savim.Is tikruju nezinau,kazkas ne taip.

O su tuo vaizdialiu.Grazus vaizdialis ir tiek 4u.gif ar cia ieskot saules? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 11 gegužės 2007 - 02:45
QUOTE(sunnyday @ 2007 05 10, 20:49)
Va cia tas kitas rakursasuser posted image

labiausiai man patinka dangus, bet jam trukdo visokie pašaliniai dalykai. aš būčiau fotkinus vien tik dangų.

QUOTE(roolys @ 2007 05 10, 20:55)
Cia siaip  mirksiukas.gif , kad butu apie ka sneket  g.gif Kas ne taip su kompozicija?

user posted image

man šita nuotrauka iš viso schmoll.gif kažkaip tos valties per daug. o tas ežeriukas su pušim visai nieko. na ir gražios ten vietos pas jus. man pavydas jama blush2.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 05 10, 23:01)
Spinduliai faini. Gal turejai originale daugiau dangos zemiau saules? Kad taip tie spinduliai ilgesni... Mielai ziurisi.

deja, deja. aš ir norėjau ilgesnių spindulių, bet fotkinau pro langą, tai apačioje nykūs daugiabučiai stovi. ir taip jau nuklonavau anteną.

QUOTE(roolys @ 2007 05 10, 23:54)
Na gal ir as pradesiu jau su visais taisyt kameros trukumus su programom  blush2.gif visiem kas isizeide del mano repliku apie programas, dovanoju  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pagaliau eini teisingu keliu lotuliukas.gif nuotraukos daug kokybiškiau atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 05 10, 15:17)
Patinka ta ideja su zmogum, bet daug nieko nesakancios erves aplin. As kadruociau mazdaug taip
user posted image

labai man patinka tavo variantas thumbup.gif tik man dar noretusi vaizdas truputi zemyn nuleisti.. saule dabar tokioj keistoj vietoj g.gif bet ir debeseliu gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 11, 07:25)
man šita nuotrauka iš viso  schmoll.gif kažkaip tos valties per daug.

Siaip tai as norejau akcentuoti ta uzrasa ant valties galo vidinej pusej. g.gif Tik nesugalvoju kaip pateikt, kad matytusi ir uzrasas ir matytusi kad tai parasyta ant valties ?

Dar kyla ir daugiau klausymu, jai kas turi ideju, kaip reiktu pateikt uzrasa kad ir ant akmens, bet turi matytis kad tai parasyta ant akment. jai paimsi visa vaizda is toliau, tai neiziuresi uzraso. O jai paimsi vaizda is arti, tai nesuprasi isvis is kur istrauktas tas uzrasas g.gif g.gif g.gif

Laukiu patarimu rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 11 gegužės 2007 - 09:43
QUOTE(Gegytė @ 2007 05 10, 15:38)
nieko nekeiciau su jokiom programom aprat remu:
user posted image
g.gif ka manote?

labai jau nerysku schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 05 10, 20:55)
Cia siaip  mirksiukas.gif , kad butu apie ka sneket  g.gif Kas ne taip su kompozicija?

user posted image

as tai turejau gerokai isiziureti, kad suprasciau, kas cia ax.gif nelabai aisku, kad tai valtis.. mano smegenams bent jau. gal is toliau reikejo paimt ja.. tik kazi, ar tas uzrasas besimatytu.. gal matytusi rolleyes.gif net nezinau..
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 10, 23:04)

sita tai man patinka thumbup.gif apsvietimas turbut geras:) ir tokia ryski. bet daugiau vandenuko tikrai nepamaisytu mirksiukas.gif
Atsakyti