Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(valanda @ 2007 05 10, 14:31)
Ciburaskos nuotraukoje patinka saules diskas. Bet kazkokia ji man nesiziurima. Gal del ne vietoje saules, o gal del to,kad net saulelydyje mane tokios spalvos erzina ax.gif

p.s. gal kas mate Vilniuje saule?

Wyshnia, Valanda, labai smagu, kad jums patiko 4u.gif

Ciburaskos man pati saule ir aplink esantys debesys ir labai patinka. bet apačia nuotraukos nelabai, nelabai. reiktų kaip nors apkarpyt.

aš vakar saulę mačiau Vilniuj tarp 17-18 val tongue.gif . debesys buvo beveik juodi su tokiom baltom "properšom" ir pro jas saulės spinduliai skverbėsi. atrodė pasakiškai thumbup.gif taip gailėjausi, kad neturiu fotiko po ranka.

Roolys, pasikartosiu, bet man taip patinka ši tema. privertei į dangų pasižvalgyt biggrin.gif
Atsakyti
Turiu laisva pusdieni, tai jungiuosi smile.gif Buvau su 3 valandas mazium darzelyje bandomajam susitikimui. Tai taip pavargusi jauciuosi, kaip lauka bulviu nukasusi.

Silwio, problema daznai tame, kad visi paveiksleliai (o ir aprasymai) nete netikslus (cia fiziko zodziai). Vyras bande vakar ieskoti, bet nerado.Pats papaise ant popieriaus. Gal nuskanuos grizes (bet be 21 val. namie jo nebuna).

Bite Maja, issyk atsiprasau, nes as tokias pat nuotraukas padariau doh.gif Tik jos dar fotoaparate (neaisku, ar vykusios).Tuo pat metu ta pacia ideja turejome. doh.gif Dar turiu siokiu tokiu uzmaciu, bet reikia laukti savaitgalio ir prasyti, kad saulute tada niekur nedingtu.

Roolys, teks tau atsiprasyti komputeriniu programu ir bandyti "zaisti" su nuotraukomis smile.gif Is tamsios dar gali ka nors isgauti.

Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 09, 23:10)
user posted image
    * File size: 88131 bytes
    * Camera make: SONY
    * Camera model: DSC-H5
    * Date/Time: 2007:05:09 18:29:41
    * Resolution: 503 x 640
    * Flash used: No
    * Focal length: 6.0mm
    * Exposure time: 0.0010 s (1/1000)
    * Aperture: f/8.0
    * ISO equiv.: 80
    * Whitebalance: Manual
    * Metering Mode: matrix
    * Exposure: Manual
    * Exposure Mode: Auto bracketing
Sitai truputi nukirpau apacios , nes buvo ta verzle issokus  blink.gif
Papildyta:
Jai imanoma , tai gal kelt tas tris i namu darbus ir psio, smile.gif Nebereiks vargt. Galesiu kitu darbus aptarinet...  tongue.gif

Si man idomiausia. Patinka objektu isdestymas, nuotaika, atspindziai vandeny. Nepatinka, kad nuo saules zuikuciai matosi...
Pirmojoje grazus dangus, bet zemes objektai per tamsus, neiziurimi.

Papildyta:
QUOTE(sunnyday @ 2007 05 09, 22:16)

Patinka spalvos, dangus, medziu konturai dangaus fone, kliuna nama skaireje, kompozicija, kad viskas centre, noretusi rakurso kitokio.
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 05 10, 14:56)

Patinka spalvos, dangus, medziu konturai dangaus fone, kliuna nama skaireje, kompozicija, kad viskas centre, noretusi rakurso kitokio.

O man sioje nuotraukoje spalvos , ypac prie saules, iskaitintos. Kas zino, kaip to isvengti. Berods pati sunnyday to klause.
Be to netikusi kompozicija ir tai daro nuotrauka kazkokia varginancia.
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 05 08, 17:46)

Spalvos thumbup.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 05 08, 21:36)
Rolly,busiu prisnekinus saule..(ale islindo laaabai nenorom hihihi.gifblush2.gif 
f/8 islaikymas 1/2000s ISO 100                          user posted image

Patinka saule cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 10, 14:50)
Bite Maja, issyk atsiprasau, nes as tokias pat nuotraukas padariau doh.gif

irnesakyk.gif

aš ir dar vieną mintį turiu. bet nežinau, kaip ten su ta žvejyba bus šeštadienį hihihi.gif
Atsakyti
ceburaskos labai man patiko spalvos [sveika seniai matytoji mirksiukas.gif ]
bite majos varliotes ir saule labai labai wub.gif remai nuotrauku man liuks mirksiukas.gif

Bitut,inmesk ir sita mano namu darbuosna,bo pas mus jau saules baba... 4u.gif user posted image

bandziau ieskot tarp situ debesu..alia...suds i dumai.. user posted image
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 10, 14:59)
O man sioje nuotraukoje spalvos , ypac prie saules, iskaitintos. Kas zino, kaip to isvengti. Berods pati sunnyday to klause.
Be to  netikusi kompozicija ir tai daro nuotrauka kazkokia varginancia.

pataisykit, jei klystu, bet mano rodos, kad tokiu atveju reikia trumpint išlaikymą mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2007 05 07, 21:38)
user posted image

Cia praejusios vasaros nuotrauka. Neredaguota, nes dar ne labai moku  4u.gif Konstruktyvi kritika labai pageidautina.

Patinka ta ideja su zmogum, bet daug nieko nesakancios erves aplin. As kadruociau mazdaug taip
user posted image

QUOTE(zuvialia @ 2007 05 08, 04:13)
"isleiskit ja!isleiskit!!" hihihi.gif [f/7.1,exp.1/220,ISO 400]           "as ja isleisiu" [f/7.1,exp.1/400,ISO 400]
user posted image             

Sita foto deciau i albuma. Grazu, tvarkinga, gera ziureti bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 10, 14:06)
[sveika seniai matytoji  mirksiukas.gif  ]

mirksiukas.gif biggrin.gif Sveika, kolega smile.gif Smagu tave cia matyti. Ziuriu ir Dzineru cia. Smagu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 10 gegužės 2007 - 14:18
Sena. Vasarine. nekonkursone. Apkarpyta 1/800, f 7.1. ISO nerodo,bet per didelis(matau daug triuksmu)
user posted image
Atsakyti
nieko nekeiciau su jokiom programom aprat remu:
user posted image
g.gif ka manote?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 10, 13:09)
pataisykit, jei klystu, bet mano rodos, kad tokiu atveju reikia trumpint išlaikymą  mastau.gif

doh.gif doh.gif o kaip is vis padaromas tas islaikymas? unsure.gif
Atsakyti