QUOTE(sillwio @ 2007 05 08, 22:23)
ne konkursui, siaip "labas rytas".
daryta si kova Minske pro viesbiucio langa. beja, kaip buvo pageidauta, visiskai niekas nedaryta. tik sumazinta. ISO 200, f/8, 1/1000
Jeigu sudas, i vata nevyniokit noriu zinot jusu nuomone. Mane jinai kabina. Kuo, nezinau.
daryta si kova Minske pro viesbiucio langa. beja, kaip buvo pageidauta, visiskai niekas nedaryta. tik sumazinta. ISO 200, f/8, 1/1000
Jeigu sudas, i vata nevyniokit noriu zinot jusu nuomone. Mane jinai kabina. Kuo, nezinau.
Idomu kaip atrodytu, jai saule dar nebutu taip aukstai pakilus, o tik matytusi puse jos islindusios uz tu namu tolumoje .Gal tada kontrastas butu ryskesnis Manau butent kontrasto ir truksta siam sedevrui Labiausiai tai as suzavetas tuo kad dangus nepersviestas .
Aisku cia as komentuoju stebedamas sia foto per savo kompa, kuris nelabai skirtas fotografiju stebejimui
Papildyta:
Fotografija visiskai NELIESTA .
* File size: 189307 bytes
* Camera make: SONY
* Camera model: DSC-H5
* Date/Time: 2007:05:08 20:56:55
* Resolution: 640 x 480
* Flash used: Yes (manual, red eye reduction mode, return light not detected)
* Focal length: 16.5mm
* Exposure time: 0.769 s
* Aperture: f/8.0
* ISO equiv.: 80
* Exposure bias: -2.00
* Whitebalance: Auto
* Metering Mode: matrix
* Exposure: shutter priority (semi-auto)
* Exposure Mode: Auto bracketing
Cia siandienos bandymu rezultatai , tik nereikia jos kelt kaip namu darba. Jokios saules as ten nematau . Kai pagausiu saule tada ir kelsim
Kai fotografavau jau buvo truputi suteme. Tai bandziau ivairiausius nustatymus ir programas. Si fotografija man labiausiai patiko is 128 kurias nutraukiau. Matau klaida kad dangus persviestas uz medzio, bet ten butent uz tu debesu ir leidos saule, todel ir isdegino taip smarkiai.
Kaip jum toks vaizdelis? Jai galima tiesiai sviesiai Kaip kolega pasake :
''Jeigu sudas, i vata nevyniokit noriu zinot jusu nuomone'' Sillwio.
pasakymas....