Savarzele, man antroji tavo nuotrauka
Zuvialiuk,jo jo pries pat gimdyma daryta
QUOTE(Liepų takas @ 2007 05 08, 17:46)
Sansara, man virsuje tavo foto per daug vietos palikta, as nukirpciau ta juoduma
aš net netaisiau jos. tik dėl idėjos įmečiau o vaizdai wow tavo....
pas mus irgi saulė iškišo nosį, bandžau nutvert... dar nežiūrėjau ar kas gero gavos
QUOTE(Liepų takas @ 2007 05 08, 18:46)
Turiu keleta senu foto su saule. Nekalkit prie sienos ,kad data jose yra, baigesi bandomasis PS, negaliu nutrinti, o parodyti noriu
man ta antroji tokia raudona, tokia tragiška (ne bloga prasme tragiška )
QUOTE(rsaulyte @ 2007 05 08, 21:03)
sveiki,
ar teisingai supratau, kad kiekviena savaite turime vis kita tema fotografavimui? ir konkurseliui nuotraukos turi buti per ta savaite padarytos, taip?
ar teisingai supratau, kad kiekviena savaite turime vis kita tema fotografavimui? ir konkurseliui nuotraukos turi buti per ta savaite padarytos, taip?
taip, visiškai teisingai
taip taip, kas savaite nauja tema
fotografijas dedam daugiausia po 3 kiekvienas iki sekmadienio vakaro - 24val Lt laiku, pirmadieni balsuojam uz labiausiai patikusias nuotraukas, o tada nugaletojas skelbia nauja tema
beja, pas mus saules 0 ir visa savaite jokio pragiedrejimo nezada
fotografijas dedam daugiausia po 3 kiekvienas iki sekmadienio vakaro - 24val Lt laiku, pirmadieni balsuojam uz labiausiai patikusias nuotraukas, o tada nugaletojas skelbia nauja tema
beja, pas mus saules 0 ir visa savaite jokio pragiedrejimo nezada
QUOTE(wyshnia @ 2007 05 08, 21:32)
taip taip, kas savaite nauja tema
supratau
Rolly,busiu prisnekinus saule..(ale islindo laaabai nenorom )
f/8 islaikymas 1/2000s ISO 100
gaila,bet iki jos nusileidimo vietos nuvaziuot nepaspeciau.. apie 150km...tai teks pasitenkinti ir vaizdeliu atsidarius langa...
gaila,bet iki jos nusileidimo vietos nuvaziuot nepaspeciau.. apie 150km...tai teks pasitenkinti ir vaizdeliu atsidarius langa...
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 08, 18:36)
ideja liuks
ne konkursui, siaip "labas rytas".
daryta si kova Minske pro viesbiucio langa. beja, kaip buvo pageidauta, visiskai niekas nedaryta. tik sumazinta. ISO 200, f/8, 1/1000
Jeigu sudas, i vata nevyniokit noriu zinot jusu nuomone. Mane jinai kabina. Kuo, nezinau.
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 08, 21:36)
Rolly,busiu prisnekinus saule..(ale islindo laaabai nenorom )
Geras vaizdelis , saule graziai atrodo ir tas paukstis kaip cia buves.
QUOTE(roolys @ 2007 05 08, 21:25)
Geras vaizdelis , saule graziai atrodo ir tas paukstis kaip cia buves.
smagu
sillwio,nerodo visiskai nieko kad ir kiek bezeciau..
uo dabar rodo.spalvu gama.-sudeges miestas- pavadinciau
Ačiū už komentarus Aš sillwio nuotraukėlę tai matau kuo puikiausiai. labai įdomu kaip ji "padaryta" ? Čia nuo saulės tokia spalva? Man ir graži ir įdomi, tik "kaip" ji tokia nelabai aišku O man kažkaip nesudegęs - kaip tik labai kažkaip gaiviai - na tarsi rytinis pasiražymas prie lipant iš lovos.
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 08, 22:30)
Ačiū už komentarus Aš sillwio nuotraukėlę tai matau kuo puikiausiai. labai įdomu kaip ji "padaryta" ? Čia nuo saulės tokia spalva? Man ir graži ir įdomi, tik "kaip" ji tokia nelabai aišku O man kažkaip nesudegęs - kaip tik labai kažkaip gaiviai - na tarsi rytinis pasiražymas prie lipant iš lovos.
tas per viduri vaizdelio esantis saules 'zidinys'man kazkaip labai gaisriskai ziurisi,o dar ta migla,tarsi dumai..O ir apacioje,kur nuo saules blizga namu stogai,tarsi degtu atrodo.Grazu tikrai .