Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Savarzele, man antroji tavo nuotrauka thumbup.gif

Zuvialiuk,jo jo pries pat gimdyma daryta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 05 08, 17:46)
Sansara, man virsuje tavo foto per daug vietos palikta, as nukirpciau ta juoduma 4u.gif

aš net netaisiau jos. schmoll.gif tik dėl idėjos įmečiau mirksiukas.gif o vaizdai wow tavo....
pas mus irgi saulė iškišo nosį, bandžau nutvert... dar nežiūrėjau ar kas gero gavos blush2.gif
Atsakyti
sveiki,

ar teisingai supratau, kad kiekviena savaite turime vis kita tema fotografavimui? ax.gif ir konkurseliui nuotraukos turi buti per ta savaite padarytos, taip?
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 05 08, 18:46)
Turiu keleta senu foto su saule. Nekalkit prie sienos ,kad data jose yra, baigesi bandomasis PS, negaliu nutrinti, o parodyti noriu ax.gif

man ta antroji thumbup.gif tokia raudona, tokia tragiška (ne bloga prasme tragiška biggrin.gif )

QUOTE(rsaulyte @ 2007 05 08, 21:03)
sveiki,

ar teisingai supratau, kad kiekviena savaite turime vis kita tema fotografavimui?  ax.gif ir konkurseliui nuotraukos turi buti per ta savaite padarytos, taip?

taip, visiškai teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti
taip taip, kas savaite nauja tema 4u.gif
fotografijas dedam daugiausia po 3 kiekvienas iki sekmadienio vakaro - 24val Lt laiku, pirmadieni balsuojam uz labiausiai patikusias nuotraukas, o tada nugaletojas skelbia nauja tema 4u.gif

beja, pas mus saules 0 ir visa savaite jokio pragiedrejimo nezada g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 08 gegužės 2007 - 20:35
QUOTE(wyshnia @ 2007 05 08, 21:32)
taip taip, kas savaite nauja tema 4u.gif
fotografijas  dedam daugiausia po 3 kiekvienas iki sekmadienio vakaro - 24val Lt laiku, pirmadieni balsuojam uz labiausiai patikusias nuotraukas, o tada nugaletojas skelbia nauja tema 4u.gif

supratau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Rolly,busiu prisnekinus saule..(ale islindo laaabai nenorom hihihi.gif ) blush2.gif
f/8 islaikymas 1/2000s ISO 100 user posted image

gaila,bet iki jos nusileidimo vietos nuvaziuot nepaspeciau.. apie 150km...tai teks pasitenkinti ir vaizdeliu atsidarius langa...
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 08, 18:36)

ideja liuks

ne konkursui, siaip "labas rytas".
daryta si kova Minske pro viesbiucio langa. beja, kaip buvo pageidauta, visiskai niekas nedaryta. tik sumazinta. ISO 200, f/8, 1/1000
Jeigu sudas, i vata nevyniokit smile.gif noriu zinot jusu nuomone. Mane jinai kabina. Kuo, nezinau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 08 gegužės 2007 - 22:40
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 08, 21:36)
Rolly,busiu prisnekinus saule..(ale islindo laaabai nenorom hihihi.gifblush2.gif 
f/8 islaikymas 1/2000s ISO 100                          user posted image

gaila,bet iki jos nusileidimo vietos nuvaziuot nepaspeciau.. apie 150km...tai teks pasitenkinti ir vaizdeliu atsidarius langa...

Geras vaizdelis mirksiukas.gif , saule graziai atrodo thumbup.gif ir tas paukstis kaip cia buves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 08 gegužės 2007 - 22:27
QUOTE(roolys @ 2007 05 08, 21:25)
Geras vaizdelis  mirksiukas.gif , saule graziai atrodo  thumbup.gif ir tas paukstis kaip cia buves.

smagu 4u.gif
sillwio,nerodo visiskai nieko blink.gif kad ir kiek bezeciau..

uo dabar rodo.spalvu gama.-sudeges miestas- pavadinciau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 08 gegužės 2007 - 23:28
Ačiū už komentarus smile.gif Aš sillwio nuotraukėlę tai matau kuo puikiausiai. labai įdomu kaip ji "padaryta" ? Čia nuo saulės tokia spalva? Man ir graži ir įdomi, tik "kaip" ji tokia nelabai aišku g.gif O man kažkaip nesudegęs - kaip tik labai kažkaip gaiviai - na tarsi rytinis pasiražymas prie lipant iš lovos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 08 gegužės 2007 - 23:32
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 08, 22:30)
Ačiū už komentarus  smile.gif Aš sillwio nuotraukėlę tai matau kuo puikiausiai. labai įdomu kaip ji "padaryta" ? Čia nuo saulės tokia spalva? Man ir graži ir įdomi, tik "kaip" ji tokia nelabai aišku  g.gif O man kažkaip nesudegęs - kaip tik labai kažkaip gaiviai - na tarsi rytinis pasiražymas prie lipant iš lovos.

tas per viduri vaizdelio esantis saules 'zidinys'man kazkaip labai gaisriskai ziurisi,o dar ta migla,tarsi dumai..O ir apacioje,kur nuo saules blizga namu stogai,tarsi degtu atrodo.Grazu tikrai .
Atsakyti