Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(roolys @ 2007 05 07, 21:19)
Bet gal tada daugiau kritikos teisingos gautume ir zinotume ka butent darome netaip. Ir taisytume klaidas fotografuodami, o ne paisydami su programom  mirksiukas.gif

O nuotrauku apkarpymas irgi butu taisymas, nes taip galima kompozicija pakeisti. Mano nuomone, jeigu pradine nuotrauka nevykusi, tai ir su PS nelabai ka is jos isspausi. O kodel gi nepasinaudoti esamom galimybem, jaigu jau tokios yra. Bent jau matosi. Kadangi pati nieko su PS nepaisau, tai man nesvarbu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 07, 21:29)
pritariu  biggrin.gif

Skubinu!!!
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 07, 20:25)
roolys - mano sveikinimai  4u.gif

Aciu aciu aciuks.gif

QUOTE(valanda @ 2007 05 07, 20:26)
Sveiki NAUJOKAI!
Aciu uz balsus SENIOKAI 4u.gif

Butu labai idomu pamatyti orginalus. na pvz. viena neliesta, kita su pataisymu. Manau pasiulymas labai geras. Akivaizdziai matytusi fotografavimo metu padarytos klaidos.
Galima tik mazint ir rema uzdet. as labai pritariu Roolys pasiulymui!!!

Tikiuos ir kiti pritars g.gif .Na remeliai gal ir galetu buti , nes nemanau kad jie ka pakeis pacioje fotografijoje. smile.gif

QUOTE(Liepų takas @ 2007 05 07, 20:26)
Roolys, netempk gumos su nauja tema tongue.gif

Na jai jau taip visi nusprende kad man skelbt tai galiu paskelbti :

Mano manymu tema galetu but : ''SAULE'' ir nesvarbu kokiu paros metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 07, 21:26)
Butu labai idomu pamatyti orginalus. na pvz. viena neliesta, kita su pataisymu. Manau pasiulymas labai geras. Akivaizdziai matytusi fotografavimo metu padarytos klaidos.

drinks_cheers.gif nors pati daugiau stebiu nei dalyvauju ax.gif , šiam pasiūlymui pritariu 4u.gif būtų įdomu lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 07, 20:30)
O nuotrauku apkarpymas irgi butu taisymas, nes taip galima kompozicija pakeisti. Mano nuomone, jeigu pradine nuotrauka nevykusi, tai ir su PS nelabai ka is jos isspausi. O kodel gi nepasinaudoti esamom galimybem, jaigu jau tokios yra. Bent jau matosi. Kadangi pati nieko su PS nepaisau, tai man nesvarbu. smile.gif

Pritariu kad ir karpyti negalima butu , nes jai PVZ. nesugebi nufotografuoti tvarkingai, tai ir isklausyk kritikos. O kita kart fotkink teisingiau ax.gif

As gal ant lauru uzlipes tai ir svaigstu cia garsiai blush2.gif . Bet pasiulymas visai vertas demesio, del neliestu fotkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 07, 20:38)
Aciu aciu  aciuks.gif
Tikiuos ir kiti pritars  g.gif .Na remeliai gal ir galetu buti , nes nemanau kad jie ka pakeis pacioje fotografijoje.  smile.gif
Na jai jau taip visi nusprende kad man skelbt tai galiu paskelbti :
Mano manymu tema galetu but : ''SAULE'' ir nesvarbu kokiu paros metu  mirksiukas.gif

Mano balsa pridekit prie daugumos. Man asmeniskai tas pats. umn.gif jokio redagavimo, karpymo, horizontu tiesinimo, wb keitimo, sharpinimo, sepiju, juodai baltu. Is vis nieko. Net remeliu. Nesuprantu kam jie tokiu atveju. g.gif Juokinga kazkaip lotuliukas.gif

Puiki tema thumbup.gif Eisim "pleskint" fotiku lotuliukas.gif

P.S. "SAULE" cia moters vardas? Bijau, kad bet kuriuo paros metu jos vyras nesutiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 07 gegužės 2007 - 20:55
Na ir uzlauzei rooly. Tai dabar reik melstis , kad ta saule aplamai islistu is po debesu notworthy.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, ka tik radau sita tema! Labai noreciau prisijungti prie besimokanciu fotografuoti, bet kol viska cia perskaitysiu dar daug daug laiko praeis. Gal kas nors galetu trumpai papasakot dalyvavimo jusu konkursuose taisykles arba kur ju ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 07, 21:53)
Nesuprantu kam jie tokiu atveju.  g.gif Juokinga kazkaip  lotuliukas.gif

Kam kam...kad nagus pakasyt lotuliukas.gif . Zinai, kaip sunku bus PS aplenkti taip nieko ir nepadarius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 07, 04:06)
Stebukle, tai po Lietuvele vazineji??? biggrin.gif  Liuteronu baznycia, ar ne?Cia mano baznycia bigsmile.gif , nuo mazu dienu ten su Mociute eidavom ax.gif O tas upelis, ar ne upe Jura? Jei taip, tai ten tame vandeneli ir uzaugau beplaukinedama biggrin.gif Prie upes gyvenom...
Net nostalgija sueme po tavo nuotrauku rolleyes.gif

bigsmile.gif aha, Taurage... o vazinetis buvau priversta... atsirado dinges MB brolis, toj upej verysad.gif o MB tevai netoli tos baznycios gyvena bigsmile.gif
QUOTE(Liepų takas @ 2007 05 07, 06:20)
Wow,Stebukle,kai atpazinau vaizdus,net sirdis suvirpejo wub.gif  ten uz baznyteles mano darzelis "Azuoliukas" biggrin.gif O  toj Juros puseje po tiltu su kojine ant rankos vegeles gaudydavom biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif jetus, kur pasisuki, ten pazystami... ot giminiu krastas bigsmile.gif o vegeles MB irgi sake ten ir taip gaudydavo g.gif tikiuosi nepazystami hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 07, 20:56)
Kam kam...kad nagus pakasyt lotuliukas.gif . Zinai, kaip sunku bus PS aplenkti taip nieko ir nepadarius doh.gif

nezinau lotuliukas.gif siulyciau net nemazint, nes taip nesazininga. visa detalizacija prapuola mazinant.
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 07, 20:38)
Mano manymu tema galetu but : ''SAULE'' ir nesvarbu kokiu paros metu  mirksiukas.gif

manau tiks sios savaites temai pradeti, bet nekonkursui, nes fotkinta sestadieni.. ax.gif

A; f9; 1/250s; tik patiesinau
user posted image

A; f9; 1/400s; tik tiesinau.. mastau kaip ta zalia taska panaikinti... g.gif
user posted image

kritika ir sitie akmenys i mano darza laukiami... blush2.gif
Atsakyti