Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Silwio 10nr.
Rolys 13nr.
Liepu takas 2nr
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 05 07, 13:36)
man labiausiai patikusios nuotraukos yra sios:
Ivieta ir 3balai californiagirl uz 17 nuotrauka 4u.gif

Wow, aciu Wysnia, nustebau bigsmile.gif Nes ne vienas ne puse zodzio neuzsimine, jau galvojau visai prasoviai su tom nuotraukom, niekam tikusios...o cia net pirma vieta duodi biggrin.gif 4u.gif

As balsuoju:
1.Roolys nr13, medis diena
2.Sillwio nr16 melynas peizazas su uolom
3.Bite maja nr14, naktinis Vilnius wub.gif

Sunki tema buvo biggrin.gif Laukiu naujos ax.gif
Atsakyti
I vieta Sillwio nuotraukai su zmonem ant suoliuko ziurinciais i toli

II vieta Wicked nuotraukai su bangom skalaujanciom krantine

III vieta uzuolaida

Atsakyti
jei dar nevėlu aš prabalsuoju už:
1. Liepu takas nuotrauka Nr. 2;
2. Sansara nuotrauka Nr. 4
3. Užuolaida nuotrauka Nr. 23
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 07, 08:18)
Sunki tema buvo biggrin.gif  Laukiu naujos ax.gif

ir as labai laukiu naujos temos bigsmile.gif
Atsakyti
Isijungiau ir perziurejes iskart nusprendziau. tikrai nenoriu pasakyt kad visos kitos yra netikusios. Graziu tikrai yra , tik tokios iskart kabinancios buvo sios trys mirksiukas.gif

1 vieta californiagirl 17 nr.
2vieta valanda 26 nr.
3vieta Sillwio 10 nr.
Atsakyti
Preliminarus rezultatai:
Roolys 17 tasku
Sillwio 11 tasku
Uzuolaida 10 tasku
Wicked 7 taskai
Californiagirl ir Sansara 6 taskai

Aciu labai visiems kurie mano foto dave balsu,o ypac nustevinai tu Dejavu bigsmile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepų takas: 07 gegužės 2007 - 16:34
QUOTE(Liepų takas @ 2007 05 07, 17:32)
Preliminarus rezultatai:
Roolys 17 tasku

drinks_cheers.gif
SVEIKINU!!!
Laukiam nauju N.D. , roolys!

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 07, 16:18)
Wow, aciu Wysnia, nustebau bigsmile.gif  Nes ne vienas ne puse zodzio neuzsimine, jau galvojau visai prasoviai su tom nuotraukom, niekam tikusios...o cia net pirma vieta duodi biggrin.gif  4u.gif

na matai, ne as viena pirma vieta tau atidaviau biggrin.gif man zinok ant kiek kitos dvi tiesiog nuotraukos buvo, tiek pirmoji buvo wow... nezinau kodel, lyg nieko ypatingo, bet matyt pagavai super kampa befotografuodama. neturejau net ka pridurti... noreciau tokios ant savo sienos 4u.gif
Atsakyti
labai ačiū už balsus 4u.gif labai didelė paskata man kaip naujokei jausti, kad galiu padaryt kadrą vertą taškų aciuks.gif
Atsakyti
Atsibodo stebėti, tai prisiregistravau. Teturiu tik paprastutį canoniuką (nei su pridedamu objektyvu, nei veidrodinį), bet labai mėgstu fotografuoti ir noriu mokytis. Tai tikiuos kad bandysiu eit kartu su jumis (tiksliau labai labai vytis biggrin.gif ). Kai tik turėsiu ką parodyti, būtinai bandysiu tą padarysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 07, 18:47)
Atsibodo stebėti, tai prisiregistravau. Teturiu tik paprastutį canoniuką (nei su pridedamu objektyvu, nei veidrodinį), bet labai mėgstu fotografuoti ir noriu mokytis. Tai tikiuos kad bandysiu eit kartu su jumis (tiksliau labai labai vytis  biggrin.gif ). Kai tik turėsiu ką parodyti, būtinai bandysiu tą padarysiu blush2.gif

Sveika atvykus. Ar pas tave paprastas canoniukas ar rimtas profesionalus canonas nelabai svarbu, bent jau cia tai tikrai. Kaip kazkada sake Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
Atsakyti