Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Starburst @ 2007 05 07, 10:55)
Sillwio, ačiū. Bus ką paskaityti  bigsmile.gif

Ner uz ka. Ko siandien taip silpnai su balsavimu?
As busiu pirmas. Balsuoju grynai subjektyviai, neziuredamas i persvietimus, nedasvietimus, kreivumus, kompozicija ir t.t. Kas labiausiai uzkabino sia minute, uz ta ir balsuoju. Taigi,
pirma vieta - Nr. 14 bite maja - vilnius, kur operos ir baleto teatras man maise smile.gif
antra vieta - Nr. 13 roolys - dieninis medis
trecia vieta - Nr. 4 sansara - tiltelis sereikiskiu parke.

Stengesi visi, bet tema ne is lengvuju ir labai plati, nors gal atrode paprasta. Laukiu naujos temos.
Atsakyti
Balsuoju ir as.
Pirmoji- 6. wicked . Rami, teisinga, jauki
Antra- Uzuolaidos antroji nuotrauka su geltonu rapsu lauku(jos nera dar idetos i konkurso psl. Neiprasta, kitokia, nenuobodi.
Trecia- niekaip neapsisprendziu ar 4. sansaros tiltelis ar 13. roolys medis. Vistik atiduodu balsa Roolys. Gal del to, kad pats peizazas labiau patrauklus ir ispudingesnis. O sansaros tiltukui kuo geriausi linkejimai 4u.gif
Atsakyti
ir aš pirmą kart bandau balsuot blush2.gif pas mane kriterijus tik vienas - gražu doh.gif
1 vieta - roolys medis dieną (foto nr. 13)
2 vieta - sillwio pakrantė paskutinė (foto nr. 16) (man mintis atėjo, kad geras puzzle būtų iš šios foto blush2.gif sudėtingas sudėt, įdomus, gražus)
3 vieta - valandos medis (į albuma dar neįdėta)
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 07, 11:14)
Gerai... kapstomės link veiksmo  smile.gif  su kokio mygtukėlio pagalba tas daroma?

Visų pirma turbūt kyla klausimas: kodėl reikia daryti ekspokorekciją? Atsakymas paprastas: joks fotoaparatas neturi tokios geros eksponavimo sistemos, kad ji niekada neklystų. Pvz. fotografuokit šviesiam fone šviesiai apsirengųsį žmogų ir aš galvą guldau, kad nuotraukos bus per tamsios, per mažai eksponuotos.

Taigi, norėdami ištaisyti fotoaparato eksponavimo sistemos klaidas, yra numatyta ekspokorekcijos galimybė. Mes patys pasakome fotoaparatui kiek didesnį/mažesnį eksponavimą daryti.

Kaip taisyklė ekspokorekcijos mygtukas bus pažymėtas simboliu „+/-“. Dar gali būti „EV+/-“, „EV“.
Atsakyti
As kol kas nebalsuoju. Gal kas galetumete sudeti visas nuotraukas i albuma? Man taip noretusi visu vienoje kruvoje.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 05 07, 13:03)
Visų pirma turbūt kyla klausimas: kodėl reikia daryti ekspokorekciją? Atsakymas paprastas: joks fotoaparatas neturi tokios geros eksponavimo sistemos, kad ji niekada neklystų. Pvz. fotografuokit šviesiam fone šviesiai apsirengųsį žmogų ir aš galvą guldau, kad nuotraukos bus per tamsios, per mažai eksponuotos.

Taigi, norėdami ištaisyti fotoaparato eksponavimo sistemos klaidas, yra numatyta ekspokorekcijos galimybė. Mes patys pasakome fotoaparatui kiek didesnį/mažesnį eksponavimą daryti.

Kaip taisyklė ekspokorekcijos mygtukas bus pažymėtas simboliu „+/-“. Dar gali būti „EV+/-“, „EV“.

Labai dekoju. Nezinojau, kam tas mygtukelis. Isbandziau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 07, 12:03)
As kol kas nebalsuoju. Gal kas galetumete sudeti visas nuotraukas i albuma? Man taip noretusi visu vienoje kruvoje.

reik laukti bites majos, ji pas mus saunuole, visas nuotraukas sudeda 4u.gif as irgi nubalsuosiu, kai visos nuotraukos bus sukeltos smile.gif
Atsakyti
Bite, jei gali mano 26 istrink . Ten susidubliavo... 4u.gif
Atsakyti
na, jūs ir ansktyvi biggrin.gif taigi šiandien išeiginė, bent jau Lietuvoj....
ant greitųjų viską sumečiau beveik visas nuotraukas, kurios buvo. nu jei kartosis, tais jau nekreipkti dėmesio blush2.gif tongue.gif

Namų darbai

aš savo balsus atiduodu:
1. Sansara Nr. 4
2. Užuolaida Nr. 24
3. Roolys Nr. 13
Atsakyti
aciu aciu, bite maja 4u.gif pas mane tai iseiginiu jau puse metu kai ner - 7.00 ir mano zadintuvukas mane zadina biggrin.gif

man labiausiai patikusios nuotraukos yra sios:

Ivieta ir 3balai californiagirl uz 17 nuotrauka 4u.gif
IIvieta ir 2balai Uzuolaidai uz rapsu lauka 4u.gif
III vieta ir 1balas liepu takeliui uz 2 nuotrauka, kur takas link svyturio 4u.gif

dal labai patiko bites majos Vilnius ir roolio medis ruke 4u.gif
Atsakyti
mmm...tep... paskaitinėjau truputuką biggrin.gif

QUOTE(Will @ 2007 05 07, 12:12)
Tu fotografuoji 350D?  g.gif
Aš turiu jo lietuvišką instrukciją kompe, galiu atsiųsti  4u.gif

Nuo balandžio vidurio TAIP smile.gif
Parašysiu mailą į až bigsmile.gif Ko nesuprasiu angliškai, paskaitysiu lietuviškai thumbup.gif

QUOTE(fotolama @ 2007 05 07, 13:03)
norėdami ištaisyti fotoaparato eksponavimo sistemos klaidas, yra numatyta ekspokorekcijos galimybė. Mes patys pasakome fotoaparatui kiek didesnį/mažesnį eksponavimą daryti.

Bent jau žinosiu, ką "tardyti" lotuliukas.gif šiuo klausimu aciuks.gif

Tep tyliai balsuoju:
1. valanda4
2. roolys (diena)
3. uzuolaida2 (už geltoną spalvą)
ir dar wicked pirma (be numeriuko) įdomiai žiūrisi rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif

1. Roolys 8. 3 balai
2. Wicked 6. 2 balai
3. Užuolaida 23. 1balas

Šiandien patiko labiausia šios, gal būtų kita diena ir kita nuotaika, balsuočiau už kitas rolleyes.gif
thumbup.gif peizažų prisižiūrėjau, visiems balionėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti