Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2007 05 04, 21:35)

lotuliukas.gif Mano viresnysis sunelis pareiske, kad si fotografija turi laimet pirma vieta thumbup.gif , nes cia toks tiltelis grazus kaip pas karalius ir medziu daug, kaip miske atrodo. biggrin.gif Jam labai patiko.
Na o man tai grazi foto ir tiek mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 05, 08:01)
lotuliukas.gif Mano viresnysis sunelis pareiske, kad si fotografija turi laimet pirma vieta  thumbup.gif , nes cia toks tiltelis grazus kaip pas karalius ir medziu daug, kaip miske atrodo. biggrin.gif Jam labai patiko.
Na o man tai grazi foto ir tiek  mirksiukas.gif .

wow koks įvertinimas lotuliukas.gif sako, kad vaikų lūpomis tiesa kalba tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 05 05, 08:48)
o kodėl nuotraukos nekeliamos į albumąprie konkursų? tiesiog aš jau pamiršau visas... atrodo ir roolys buvo įmetęs praeito savaitgalio foto su medžiu ir sakė, kad konkursinė. ir tas miestas silwio, ar konkursinė ar ne  g.gif
ar aš nežinau tiesiog kažko  g.gif

na, man gėda blush2.gif. biškį apsileidau šią savaitę. kaip tik dabar bandžiau sudėt visas nuotraukas. ir atrodo, kad tikrai būsiu kurį nors pamiršus. tai jau prašyčiau labai priminti apie save mirksiukas.gif nuotraukų buvo labai daug. vienos konkursinės, kitos ne. sunkoka rankiot. bet konkursinių tai nelabai daug buvo. ar čia man taip atrodo....

tai va, šios savaitės namų darbai Peizažas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 05 gegužės 2007 - 08:28
QUOTE(bite maja @ 2007 05 05, 08:21)
na, man gėda blush2.gif. biškį apsileidau šią savaitę. kaip tik dabar bandžiau sudėt visas nuotraukas.  ir atrodo, kad tikrai būsiu kurį nors pamiršus. tai jau prašyčiau labai priminti apie save  mirksiukas.gif nuotraukų buvo labai daug. vienos konkursinės, kitos ne. sunkoka rankiot. bet konkursinių tai nelabai daug buvo. ar čia man taip atrodo....

tai va, šios savaitės namų darbai Peizažas

Mano sita pamirsai ax.gif

user posted image
* File size: 180266 bytes
* Camera make: SONY
* Camera model: DSC-H5
* Date/Time: 2007:05:01 10:53:52
* Resolution: 640 x 480
* Flash used: No
* Focal length: 42.4mm
* Exposure time: 0.0010 s (1/1000)
* Aperture: f/3.5
* ISO equiv.: 80
* Whitebalance: Auto
* Metering Mode: matrix
* Exposure: aperture priority (semi-auto)
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 05, 09:55)
Mano sita pamirsai  ax.gif

jau įdėjau pioneer.gif

o čia ne tas pats medis tavo rytinės foto? tik iš kitos pusės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 04, 22:42)
Galiu pabandyt paasikint kaip as matau savo akimis  blink.gif  biggrin.gif . Tiksliau pabraizysiu kurie elementai man pirmam plane.  mirksiukas.gif

user posted image

Stai ka turejau omeny kad nevykusi kompozicija mirksiukas.gif . Mano akimis ziurint tai sie ryskus objektai pirmam plane ir as stengciaus ju tokiam issidestyme nefotografuot. Cia aisku tik mano nuomone smile.gif . O ir nebutina skraidyt ar lipt i kita dangoraizi kad nufotografuot kitaip. Cia tovo fotografijoj pazintinis vaizdas apie miesta is paukscio skrydzio. Koks jau tas miestas yra toki ir nufotografavai  thumbup.gif . Ir nuotrauka man visai super. Bet tu klausei kas ka matot netaip rasykit ir issakykit savo nuomone. rolleyes.gif . Tai as ir ieskau kas cia dar galetu but kitaip  mirksiukas.gif

Aciu uz nuomone ir konstruktyvia kritika. Nedaug kur galima tokios gauti. Cia viena is tu nedaugelio vietu.
Aciu visiems. 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 05 05, 07:48)
ir tas miestas silwio, ar konkursinė ar ne  g.gif

Ne. Jinai daryta ne sia savaite.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 05, 08:59)
jau įdėjau  pioneer.gif

o čia ne tas pats medis tavo rytinės foto? tik iš kitos pusės?  biggrin.gif

aciuks.gif Labai jau greita tu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 05 05, 09:01)
Aciu uz nuomone ir konstruktyvia kritika. Nedaug kur galima tokios gauti. Cia viena is tu nedaugelio vietu.
Aciu visiems. 4u.gif
Ne. Jinai daryta ne sia savaite.

Biski gal ir keistai atrodo tie mano pabraizymai, bet mano meniskos akys taip jau mato blush2.gif . As jau minejau, kad net kompozicijas kartais pasipaisau ant lapo o paskui tik fotografuoju blush2.gif . Zinau zinau, kaip nefotografas rolleyes.gif , bet manau kad per laika praeis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 05 05, 08:59)

o čia ne tas pats medis tavo rytinės foto? tik iš kitos pusės?  biggrin.gif

Butent biggrin.gif , as rasiau, kad ta medi bandysiu fotografuot ryto sviesoje. Tai kad nesikartotu vaizdas, perejau is kitos puses ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 05, 10:11)
aciuks.gif Labai jau greita tu  mirksiukas.gif

Butent  biggrin.gif , as rasiau, kad ta medi bandysiu fotografuot ryto sviesoje. Tai kad nesikartotu vaizdas, perejau is kitos puses  ax.gif

irnesakyk.gif toks ir darbas šeštadienį. kažkaip tingisi dirbt.

na, tai tada pakomentuosiu biggrin.gif man ta rytinė foto per tamsi. galėtų būt šiek tiek šviesiau. o ta antroji gal jai apačią pakirpt mastau.gif bet šiaip dieninė foto labiau patinka
Atsakyti
Silwio Pas mane yra is Nikon PictureProject 1.7 Kaip manai, sita tikru RAW apdorot? Gal su Ps galima jas apdorot?
Pas mane tokie s CD, ant vieno uzrasyta Win ir Macintoch, o ant ktio Reference Manual. Idomu ka cia tai reiskia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 05 gegužės 2007 - 09:37
QUOTE(roolys @ 2007 05 05, 07:33)
user posted image
Jei galima konkursui gal ikelkit  ax.gif . Nes daugiau nemanau kad ka paruosiu namu darbam  mirksiukas.gif

Pusmetis anksciau tokiu metu jau buciau zvejojas ir net nepagalvojes paimt fotoaparata i rankas  lotuliukas.gif . O siandien atsikeles 5 Val. jau ir islekiau pagriebes kamera  cool.gif

Ilgai miegat, kolega biggrin.gif Is tikro fotografuot ruka kiek pavelavai. Dangus persviestas, ruko beveik nesimato, o seseliai nedasviesti.

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 05, 09:37)
Silwio Pas mane yra is Nikon PictureProject 1.7 Kaip manai, sita tikru RAW apdorot? Gal su Ps galima jas apdorot?
Pas mane tokie s CD, ant vieno uzrasyta Win ir Macintoch, o ant ktio Reference Manual. Idomu ka cia tai reiskia  g.gif

Manual gali pasidet i stalciu, taip pat ir Picture project. Jinai tik minimaliam redagavimui. Norint pamegint RAW reiketu Capture NX arba kokia nors nemokama. Photoshopui galima parsisiust nemokama Adobe Camera RAW. Naudotis labai paprasta.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 05, 09:50)
Ilgai miegat, kolega biggrin.gif Is tikro fotografuot ruka kiek pavelavai. Dangus persviestas, ruko beveik nesimato, o seseliai nedasviesti.

g.gif g.gif g.gif Na ka, reik kita kart is vakaro vaziuot ir susistatyt statyva lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bandysiu rytoj gal mirksiukas.gif , jei neims miegas biggrin.gif

O kaip pirmas blynas tai ir turejo but sudeges blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 05 gegužės 2007 - 10:08
QUOTE(roolys @ 2007 05 05, 10:07)
g.gif  g.gif  g.gif  Na ka, reik kita kart is vakaro vaziuot ir susistatyt statyva  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bandysiu rytoj gal  mirksiukas.gif , jei neims miegas  biggrin.gif

O kaip pirmas blynas tai ir turejo but sudeges  blush2.gif

Kaip pirmas blynas, tai visai neblogas 4u.gif As galvoju, gal mums su tavim kada koki workshop'a sau pasidaryt? Isvaziuot pries austant tavo ezeru ir ruko fotografuot? Ir vakare galima. "Blue hour", arba dar kitaip "magic hour" metu (http://www.pbase.com/marciocabral/magic_hour).
Atsakyti