Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(rsaulyte @ 2007 05 04, 20:37)
noriu paklausti tu, kurie RAW formatu fotkina. kokias programas naudojat nuotrauku apdorojimui ir konvertavimuiblush2.gif

Mėtausi tarp Lightroom ir Silkypix.

QUOTE(gus @ 2007 05 04, 21:30)
Ziuriu Sigma cia laurus skina biggrin.gif Agneza,jei neklystu,irgi su Sigma grazias foto cia deda drinks_cheers.gif

Klysti smile.gif Pas mus visi objektyvai Pentax.

Beje, dabar Agneza su visa fototechnika išdūmusi į Angliją, tikiuosi daug gerų kadrų parsiveš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 05 04, 19:37)
noriu paklausti tu, kurie RAW formatu fotkina. kokias programas naudojat nuotrauku apdorojimui ir konvertavimuiblush2.gif

Kadangi pas mane Nikon'as, tai siuo metu naudoju Nikon Capture NX. Isbandziau beveik viska: Bible Pro, RAW shooter essentials, Capture ONE, Adobe Camera RAW. RAW shooteris man patiko, kaip ir adobe camera raw, bet nikonui manau geriausia nikon capture nx su keletu nuostabiu naujienu.

QUOTE(gus @ 2007 05 04, 19:52)
Sillwio,tavo Londono vaizdelis labai populiarus drinks_cheers.gif man patinka,reikia kada pabandyt ir man nors nuo zemes nufotografuot,o is kur tu fotografavai?

Aciu. Is Londono akies (London Eye)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 04 gegužės 2007 - 20:46
QUOTE(fotolama @ 2007 05 04, 20:40)
Mėtausi tarp Lightroom ir Silkypix.
Klysti smile.gif Pas mus visi objektyvai Pentax.

Beje, dabar Agneza su visa fototechnika išdūmusi į Angliją, tikiuosi daug gerų kadrų parsiveš smile.gif

Atsiprasau 4u.gif lauksim jos geru kadru drinks_cheers.gif
QUOTE(sillwio @ 2007 05 04, 20:43)
Aciu. Is Londono akies (London Eye)

Va kur paslaptis biggrin.gif o as sukau galva,kurioj tu vietoj taip aukstai pakilai ax.gif
Atsakyti
niu aš su savo pirmais namų darbais. šiandien sąžiningai savo dviem nušuoliavau iki sereikiškių parko (na ir vaiką dar atsivežiau su vėžimeliu)... kadangi esu įkalinta vilniuje, tai nors ten peizažų ieškojau lotuliukas.gif
nežinau, man po tiek kadrų peržiūros ir tokios žalumos, jau nesakysiu kur žalia pasidarė... gal ryt kitaip atrodys, bet dabar yra kas yra. atiduodu jūsų teismui ir šiaušiu į lovą. labankt mirksiukas.gif

pioneer.gif
user posted image

user posted image

P.S. dėl nustatymu, gėda bet viskas ant auto pavaryta, tik šiandien išsiaiškinau išviso kaip išlaikymas reguliuojas ir t.t. doh.gif pažadu pasitaisyt
su PS apkirpta, pakoreguoti level, kontrastas, sharp uždėta, na rėmelis, horizontas tiesintas.... (ką mokėjau, tą dariau lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 gegužės 2007 - 21:38
QUOTE(sillwio @ 2007 05 04, 13:27)
biggrin.gif Idomu suzinoti, kuo kompozicija apacioj nevykus?

Galiu pabandyt paasikint kaip as matau savo akimis blink.gif biggrin.gif . Tiksliau pabraizysiu kurie elementai man pirmam plane. mirksiukas.gif

user posted image

Stai ka turejau omeny kad nevykusi kompozicija mirksiukas.gif . Mano akimis ziurint tai sie ryskus objektai pirmam plane ir as stengciaus ju tokiam issidestyme nefotografuot. Cia aisku tik mano nuomone smile.gif . O ir nebutina skraidyt ar lipt i kita dangoraizi kad nufotografuot kitaip. Cia tovo fotografijoj pazintinis vaizdas apie miesta is paukscio skrydzio. Koks jau tas miestas yra toki ir nufotografavai thumbup.gif . Ir nuotrauka man visai super. Bet tu klausei kas ka matot netaip rasykit ir issakykit savo nuomone. rolleyes.gif . Tai as ir ieskau kas cia dar galetu but kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu labai visiems uz atsakymus, striosinau striosinau visus, o ka tik gavau email,kad dedule kazkam kitam pardave doh.gif vadinasi nelemta biggrin.gif

Sansara, antroje foto vanduo akina mane 4u.gif

Atsakyti
Na siandien ir turininga diena.. !

Rsaulyte,labai smagu tave matyti 4u.gif sveika sugryzus y pamokas.Ce turbut geriau tiktu,sveika mokytoja,sugryzus pas mokinius 4u.gif Tavo mazylis laaaabai.. wub.gif sveikinimai dideliausi nuo nepazangiosios is paskutiniojo suolo laugh.gif 4u.gif O jau tamstos galerija... bigsmile.gif apsiaikciojau...

Will,malonu,kad sugryzai 4u.gif
sillwio,aciu uz duomenis paukstuku.O uztrukai nerealiai trumpai.Nepatikeciau,kad tokios greitos tuoktuves ir iskart prie reikalo... hihihi.gif siuolaikiska poryte...

Nelabai turiu kompetencijos komentuoti...bet patarimo ir pamoku vistiek klausiu.Inmesiu vaizdiali[tiesa,vel nieko ypatyngo,bet as ieskau ieskau pioneer.gif ] su trukdziu ir be jo...tiesa,biskiuka kitu kampu.. sio vaizdialio pasekmes :sudilgintos kojalos... Bandau kovot su tais horizontais...ale neatrenku kuria linija tureciau zet... nepykit,kad as ce tokia savamoksle su savo padabnais klausimais,ale vistiek...

ir dar...ka darau ne taip?Siandien vel sutikau banda beragiu zveriu[ce jiems juos nurezia kazkodel],ir niekaip nesgavo tejp,kaip,kad Labradoriuke sake..isryskint viena karve,kitas paliekant fone...nors diafragma nustaciau f/8[deja tai maximali..mano muilinukui],su islaikymu kovojau...nzn..nesgavo niekaip.Gal zinot iseiti?
"Sau maisausi,o man kas" f/8, isl. 1/420, ISO 100,sharp,crop,resize

user posted image
"Be trukdzio didziojo"f/8,islaikymas1/220,ISO100,pasharpinta,apkarpyta.sumazinta

user posted image
tiesa,kas turit reikalu su ACDS,gal zinot,ka daryt,kad remeliu susikirtime nebutu to susikirtimo?na,kaip,kad pas jus? blush2.gif jau seniai norejau paklaust,bet vis nedrysau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 05 gegužės 2007 - 05:16
bite maja,bandziau susidorot su varniotem,bo jos man tokios patrake irgi patiko hihihi.gif ,ale viena nesizejo,o dviese? na uz antros tupincia varna nelabai graziai turbut nuclonavau..ale graziau nelabai moku...O su Asdcee isvis ymanoma tai padaryt svariai?
user posted image
Atsakyti
Sansara, man pirmoji nuotrauka labai maloniai žiūrisi biggrin.gif

Žuviala, taip daug geriau žiūrisi. na, su klonavimu gal biškelį ne kas hihihi.gif bet šiaip smagios varniokės.
Atsakyti
Na stai, gryzau is ''medziokles'' biggrin.gif . Bandziau fotografuot ankstyva ryta g.gif . Kaip gavos tai gal jus spreskit. Nes siaip man cia pirmas ankstyvas fotografavimas

user posted image
Jei galima konkursui gal ikelkit ax.gif . Nes daugiau nemanau kad ka paruosiu namu darbam mirksiukas.gif
* File size: 48939 bytes
* Camera make: SONY
* Camera model: DSC-H5
* Date/Time: 2007:05:05 05:14:32
* Resolution: 640 x 480
* Flash used: No
* Focal length: 33.1mm
* Exposure time: 0.0080 s (1/125)
* Aperture: f/3.5
* ISO equiv.: 80
* Whitebalance: Auto
* Metering Mode: matrix
* Exposure: aperture priority (semi-auto)

Pusmetis anksciau tokiu metu jau buciau zvejojas ir net nepagalvojes paimt fotoaparata i rankas lotuliukas.gif . O siandien atsikeles 5 Val. jau ir islekiau pagriebes kamera cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 05 gegužės 2007 - 07:48
Atsizymiu, kad nedinges biggrin.gif
Eina sau, na ir tempai cia musu pasidare... vos speju skaityti ir nuotraukas perziureti. Apie nuotrauku pakomentavima ne kalbos neliko smile.gif
Ziuriu sios savaites konkursas turbut pats populiariausias is visu buvusiu. Idomu, kaip reikes pasirinkti uz ka balsuoti g.gif Kaip objektyviai reikes ivertinti kuri foto geresne... ta, kur vaizdai egzotiski traukia aki ar ta, kuri su paprastesniu peizazu, bet atlikta geriau mastau.gif

O kas nors bande RAW konvertuoti su Photoshopu? Kiek zinau PS turi net "lens correction" (konkretaus objektyvo klaidu taisyma).

Rsaulyte, tervetuloa! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 05, 07:21)
Sansara, man pirmoji nuotrauka labai maloniai žiūrisi  biggrin.gif

smagu rolleyes.gif

kiek turėjau vargo kol panaikinau visus grafiti nuo to tiltelio doh.gif dar vieną nuotrauką redagavau, kur iš kitos pusės padaryta,tai irgi teko padirbėt... tai keikiau visus grafitininkus lotuliukas.gif

o kodėl nuotraukos nekeliamos į albumąprie konkursų? tiesiog aš jau pamiršau visas... atrodo ir roolys buvo įmetęs praeito savaitgalio foto su medžiu ir sakė, kad konkursinė. ir tas miestas silwio, ar konkursinė ar ne g.gif
ar aš nežinau tiesiog kažko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 05 gegužės 2007 - 07:51