Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wicked @ 2007 05 04, 08:50)
ISO 200, f/14.0, 1/250s, 47.0mm, nukirpta tai, kas neturejo pakliuti i ekrana....  blush2.gif
user posted image

Mano neprofesionalia akim ziurint, gal siek tiek apacios truksta g.gif Man asmeniskai per daug suspausta... g.gif

P.S. As parselis, net sveikintis nebemoku blush2.gif Sveiki visi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 04 gegužės 2007 - 10:00
QUOTE(gus @ 2007 05 04, 10:35)
Koki pirkai,canon?As dar vis laukiu unsure.gif

pirkau kažkokį SAKAR firmos, nebrangus buvo smile.gif

Californiagirl man irgi pirmoji mielesnė, tik šiek tiek ryškumo trūksta.

Sansara, man foto nerodo
Atsakyti
turbūt kažką serveryje tvarko, nes tai matos, tai ne doh.gif sumečiau kitur
pirmoji... ten kairėje dar buvo antras pasviręs medis, tai aš jį nuklonavau, bet teko pripaišinėti šakas likusios pušies blush2.gif na žodžiu treniravausi su PS kažką daryt, todėl tikiu, kad nieko gero ir negalėjo gautis... tiesigo tas ežeras man brangus labai... gal todėl nuotrauka taip man žiūrisi blush2.gif
user posted image

antroji
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 05 04, 10:03)
turbūt kažką serveryje tvarko, nes tai matos, tai ne  doh.gif sumečiau kitur
pirmoji... ten kairėje dar buvo antras pasviręs medis, tai aš jį nuklonavau, bet teko pripaišinėti šakas likusios pušies  blush2.gif na žodžiu treniravausi su PS kažką daryt, todėl tikiu, kad nieko gero ir negalėjo gautis... tiesigo tas ežeras man brangus labai... gal todėl nuotrauka taip man žiūrisi  blush2.gif
user posted image

antroji
user posted image

Pirmoje... Nzn.. man kazkas ne taip... Gal tie medziai... Gal buvo galima kaip nors kitaip ta ezera paimti... Nes dabar nesiziuri kazko... schmoll.gif

O antroj, gamta grazi, tik gal tas arklys... manau jo nereik... g.gif Ir daugiau medziu virsuniu noretusi... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 04 gegužės 2007 - 10:33
oj antra nepataisytą įmečiau. ten galutiniam nebuvo tu medziu dvieju kur pievoj styro...
nebemesiu į eterį, tik linką duosiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 gegužės 2007 - 10:38
QUOTE(Sansara @ 2007 05 04, 11:32)
oj antra nepataisytą įmečiau. ten galutiniam nebuvo tu medziu dvieju kur pievoj styro...
nebemesiu į eterį, tik linką duosiu  doh.gif

pirmojoj man kairėj pusėj tie medžiai nepatinka, jei būtum viena žingsnį į priekį paėjus ir jų į kadrą neėmus gal visai kitaip žiūrėtųsi.

o dėl arklio (be medžių tikrai geriau) - savotiška tokia, su mintimi - arklys pasiėmė laisvadienį, pametė vežimą ir ganosi kažkur sau pievose... lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar isitrasiau sillwio dangoraizius, nukirpau laivuka, palikau pora-trejeta mm erdves salia pirmojo dangoraizio. Jaanau lotuliukas.gif , kaip man ta nuotrauka patikt pradejo. Niekas nebekliuna ir neuzkliuna. Nebenorejau cia imetinet, manau Sillwio ir pats puikiai ta padarys(jei nores 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 04, 03:06)
vuojaj...valanda,kokia atatine darbogolike pasdare!

Supratau man paciai saves cia per daug ax.gif blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Californiagirl, man pirma labiau patinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2007 05 04, 09:50)
siandien su vaiku isvarem prie Michigano ezeriuko, tai kol vaikas mine dvirati, mama zaide su fotiku  blush2.gif nieko super idomaus nepagavau, ale noriu komentaru....  biggrin.gif

ISO 200, f/10.0, 1/500s, 85.0mm, apkarpyta ir sharpinta
user posted image

Man sita laaabai grazi. Tik gan apniukus. Truputuka su PS pazaisciau. Viskas labai tvarkinga, svelnu. thumbup.gif

Kitos dvi- neypac ax.gif . Troba, kaip troba, paukstuks, kaip paukstuks, tik dar prie savo paukstiskumo drista buti neryskus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 05 04, 10:03)
tiesigo tas ežeras man brangus labai... gal todėl nuotrauka taip man žiūrisi  blush2.gif

Ar tai yra Baltieji Lakajai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 04 gegužės 2007 - 12:24
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 04, 10:40)

valanda minejau, kad tos nuotraukytes yra labai senos ir mano CD koks tai nebeatidaro tu nuotrauku, todel issitraukiau is senu archyvu internete, o internete dedu max iki 50kb, tai va cia tokio dydzio ir yra. Del tos tamsios, ten toks sumanymas ir yra, ten mintis tokia - apsamanojes zaliai langas, o kas ten sudeta ar apkabinta antraeilis dalykas ir tik fonas. Ten visur tikriausiai 0.5cm sluoksnis dulkiu  doh.gif  Tokios superines stakles buvo...Nu zodziu, butu ka pafotografuot smile.gif

Cia ne as komentavau. Bet nesvarbu, man irgi idomu buvo 4u.gif
Papildyta:
Sansara, pirmoje teisingai apie medi sugalojai jis visai nei prie ko. Ir vaizdzIAlis nepatrauklus. Nekabina. jei savo meile sau fotkinai, mazu, reikejo pritupt, paimt meldus kadran , sulygint horizonta, gal butu jaukiau. Nzn. O gal ta kliudanti medi reikejo"apimt". Na, rakursas labai nevykes. Toks"patogiai atsistojau priesais ir dabar fotkinsiu"-man daznai taip pasitaiko. Todel save veliau keikiu, kai is keliu simtu nuotrauku nei vienos nors minimaliai padorios lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Antra. Jei norejai vezima parodyt, tai jis perikairuotas ir kritineja is nuotraukos, o jei arkli, tai jis per toli, par mazas ir ne vietoje. Jei abu, tai tas "atsistojau priesais ir fotkinsiu" vel savo padare. Pavaiksciot, paieskot, pagulet, patupet, pralyst, uzlipt... Nu nzn. Zodziu -nesiziuri.
Atsakyti
Valanda matyt nedaskaiciau ir sumaisiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 04, 11:54)
Ar tai yra Baltieji Lakajai?

niu ne blush2.gif
pirmoj pailgio ež prie pabradės, o antroj merkinė... rolleyes.gif

aš jas ir dariau: atėjau ir nufotografavau... doh.gif tada dar minčių kažkokių apie kompoziciją nebuvo... tiesiog matai prieš akis -gražu ir trauki doh.gif o tik dabar pasiėmiau ir ėmiau jas taisinėt, bandinėt, treniruotis ir dėt galvon, ką galima kitaip padaryt... blush2.gif juk tik kelios dienos prie jūsų prisijungiau tongue.gif
kaip vyras sako, iš šššš vašką spaudžiu blush2.gif bet pačiai noris bent PS išmokt minimaliai valdyt... pajust teisingo apkarpymo reikšmę ir t.t. o tam ir šššš kartais tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 05 04, 13:28)
bet pačiai noris bent PS išmokt minimaliai valdyt... pajust teisingo apkarpymo reikšmę ir t.t. o tam ir šššš kartais tinka  lotuliukas.gif

Apkarpiau, patiesijnau,pasarpinau, paintensyvinau.
Sansaros pailgis 4u.gif
user posted image

Apkarpiau, pagal 1/3. Dabar, mano akimis, sustojo lyg viskas i savo vietas (daug maz...)
Sansaros vezimas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 04 gegužės 2007 - 12:50