Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

californiagirl, hmmm... nors persiplėšk biggrin.gif abi savaip gražios. aš gal balsuočiau už antrą nuotrauką. nors ir pirma graži mastau.gif gal vis tik už pirmą atiduodu savo balsą.

QUOTE(zuvialia @ 2007 05 03, 19:24)
savizudes.
user posted image

na, man tai patiko tavo savižudės tongue.gif kažkaip visi ant karvių užsikabliavo ir nieks neakreipė dėmesio į tas žavias varneles (ar kas čia tokios?). ypač tos pirmos labai smagi poza. norisi, kad antram fone, esančių varnų neliktų. o liktų tik tos dvi pirmam plane. arba galima nuotrauką apkarpyt ir palikt tik tą pirmą varną.

QUOTE(sillwio @ 2007 05 03, 19:47)

čia kaip Roolys pastbėjo žvilgsnis tikrai krypsta apačion. o šiaip man tai būtų gerai nugriaut porą tų namukų, ypač tų antram plane (ten tas kairėj, ir per vidurį) biggrin.gif bet nuotraukos kokybė tai superinė thumbup.gif

QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 23:36)

šiek tiek ryškumo norisi. bet šiaip smagiai žiūrisi.

QUOTE(valanda @ 2007 05 04, 00:01)
CIA EKSPERIMENTAS SU DEJAVU FOTO
user posted image

šitas variantas gerai atrodo. ir man tas žibintas visai įdomus.
Atsakyti
mano seni peizažai
man yra kas kliūna, bet įdomu ar aš teisi
čia turbūt tas medis kairėje nieko gražaus nedaro. horizontas ne 1/3... bet kaip karpau, vis jis man per pusę ir per pusę, jei noriu, kad būtų ir kranto šiek tiek, ir medis dešinėje visas...
user posted image

o čia matyt neryškūs fone medžiai. g.gif arklys norisi kad į kitą pusę žiūrėtų... per tamsi dešinė pusė, tai arklio kaip ir nelabai matosi...
user posted image

laukiu pastabų
Atsakyti
aš bent jau nematau g.gif

oi, jau matau biggrin.gif
antroj nuotraukoj arklio iš vis galėtų nebūt. nes žvilgsnis krypsta į tiesiai vežimą. ir tada fokusas turėtų būti tiesiai į vežimą. šiaip visai nieko man.
o pirma nuotrauka tai nieko ypatingo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 04 gegužės 2007 - 08:31
nesimato ir dabar? g.gif
truputi grybauja hostingas... lūžinėja, bet gal tuoj susitvarkys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 gegužės 2007 - 08:29
Sillwio, o tu visada fotografuoji RAW formatu? jis kažkuom geresnis nei JPEG?
Atsakyti
siandien su vaiku isvarem prie Michigano ezeriuko, tai kol vaikas mine dvirati, mama zaide su fotiku blush2.gif nieko super idomaus nepagavau, ale noriu komentaru.... biggrin.gif

ISO 200, f/10.0, 1/500s, 85.0mm, apkarpyta ir sharpinta
user posted image

ISO 200, f/14.0, 1/250s, 47.0mm, nukirpta tai, kas neturejo pakliuti i ekrana.... blush2.gif
user posted image

ISO 200, f/11.0, 1/500s, 85.0mm, apkarpyta ir sharpinta.....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 04 gegužės 2007 - 08:55
QUOTE(dejavu @ 2007 05 03, 22:23)
bet va praeitą savaitę gavau polarizerį - pasitaisysiu  blush2.gif

Koki pirkai,canon?As dar vis laukiu unsure.gif
Noriu dar visu paklaust,sakykit,kokius dar filtrus galima det ant Canon objektyvu,ar tik Canon ? g.gif
Sansara,man nerodo tavo foto g.gif
Californiagirl,as irgi uz pirma wub.gif 4u.gif
Wicked,trecioj man paukstis neryskus,nors man irgi taip gaunasi unsure.gif
Bite Maja,man kaip sake koks skirtumas tarp tu formatu,tai plika akim tu nepastebesi,bet RAW formate islieka daugiau info,spalvu,as fotografavau RAW formatu,bet man ten per daug darbo,ir vel gryzau prie JPEG ax.gif paprasciau sitaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 04, 06:50)
O as turiu prasyma blush2.gif  gal galit patarti, nubalsuoti kuri is siu 2-ju fotografiju geresne ax.gif  Noriu kai kur sudalyvauti, alia neatsirenku doh.gif  Labai buciau dekinga 4u.gif Beje, abi foto jau esat mate... rolleyes.gif

user posted image

As tai uz sita mirksiukas.gif . Nesakau kad antra negrazi, zvilgsnis gal net grazesnis negu pirmoje, tik vat tos spalvos kazka gadina. Gal perblankios g.gif
Atsakyti
Californiagirl pirmoji. antroj man virs galvos erdves perdaug. Atsimenu abidvi mirksiukas.gif Bet jei kalbet kuri mielesne - pirmoji. Sekmes konkurse 4u.gif
Sansara ir dabar dar nesimato schmoll.gif
valanda minejau, kad tos nuotraukytes yra labai senos ir mano CD koks tai nebeatidaro tu nuotrauku, todel issitraukiau is senu archyvu internete, o internete dedu max iki 50kb, tai va cia tokio dydzio ir yra. Del tos tamsios, ten toks sumanymas ir yra, ten mintis tokia - apsamanojes zaliai langas, o kas ten sudeta ar apkabinta antraeilis dalykas ir tik fonas. Ten visur tikriausiai 0.5cm sluoksnis dulkiu doh.gif Tokios superines stakles buvo...Nu zodziu, butu ka pafotografuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 04 gegužės 2007 - 09:50
QUOTE(sillwio @ 2007 05 03, 18:47)

g.gif dabar suprantu kodel dizaineriai naudoja didelius CRT monitorius, ar kaip ten jie vadinas. g.gif

Namuose ziurint per LCD ekrana tikrai nesimato taip ryskaus vaizdo blink.gif . Ir detaliskumas tikrai prasciau matos g.gif

Su Bitemaja irgi sutikciau, kad jei keliu dangoraiziu nebutu, tai butu graziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 04, 09:46)
Su Bitemaja irgi sutikciau, kad jei keliu dangoraiziu nebutu, tai butu graziau  mirksiukas.gif

Nenugriausi gi lotuliukas.gif O kitoj vietoj gal pirma planio vaizdo gero nebuvo g.gif
Man kazkodel jie nekliudo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 04 gegužės 2007 - 09:48
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 04, 09:48)
Nenugriausi gi  lotuliukas.gif  O kitoj vietoj gal pirma planio vaizdo gero nebuvo  g.gif
Man kazkodel jie nekliudo.

Man auksti pastatai irgi grazus mirksiukas.gif , bet sioje foto, tie kurie arti, nekaip isdestyti. Jei arciau esantys butu kitaip issideste arba visi dangoraiziai butu toliau, tada manau butu graziausias vaizdas. smile.gif

P.S. na puryciai i pabaiga tai reik bekt dirbt lotuliukas.gif , per pietus praskaitysiu ka priraset mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 04 gegužės 2007 - 09:57