Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(dejavu @ 2007 05 03, 23:18)
tai kad jau nebenufotografuosiu, ten kažin ar grišiu smile.gif ir siena ten be bokštų ir debesys retai kada plaukia  doh.gif . Čia vaizdai šeimyniniam kelionių albumui, aukščiau nepretenduoju. Bėgi bėgi, sustoji sekundei nufotografuoji prisiminimui, kad paskuj iliustruoti kelionės įspūdžius ir toliau.  Nei apgalvoti kadrą nei morališkai pasiruoši laiko per daug nėra. Bet kritika ir įgūdimas padės sekantį kartą fotografuojant kažką panašaus tokių  klaidų nedaryti.

jei neisizeidei ir tikrai pades kita kart fotografuojant tai tada thumbup.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 05 03, 23:19)
Noriu savo senojo Nikono doh.gif , kokios man dailios foto su juo išeidavo verysad.gif
user posted image

Geras zvilgsnis pagautas mirksiukas.gif

O koki NIKON turejai ? skaitmenini ar su juostele ?
Atsakyti
kad čia nera ko įsižeisti, tik džiaugtis, kad kažkas pataria. Ačiū visiems pakomentavusiems.
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 04, 00:28)
jei neisizeidei ir tikrai pades kita kart fotografuojant tai tada  thumbup.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Geras zvilgsnis pagautas  mirksiukas.gif

O koki NIKON turejai ? skaitmenini ar su juostele ?

Skaitmeninį, tik tas fotografuotas veidelis jį sudaužė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 22:46)
Imk su bangelem.Ale man ana geriau.Nieko tos bangeles nepuosia ax.gif

Ir net sunku tada įtarti, kokiu atstumu laivas buvo (kai be bangelių) biggrin.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 03, 22:54)
Kai fotografuoji pliekiant skaisciai saulei, nuotraukos tokios "lekstos" bunna. WB gali koki -0.3 imesti (nedasviesti), tuomet spalvos siek tiek intensyvesnes bus.

Jau anksčiau klausinėjau ką daryti labai saulėtą dieną. Ačiū už patarimą smile.gif
O tada dar reikia diafragmą mažinti ar jau užtenka wb minuso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 04 gegužės 2007 - 00:25
vuojaj...valanda,kokia atatine darbogolike pasdare!smagumelis! thumbup.gif fainai forumas atsgaves bigsmile.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 03, 20:11)
O ta karve kur ziuri pro grotas - akiu nesimato  g.gif  Sakyciau DIDELE klaida.

Del ACDSee - as asmeniskai ja naudoju greitai perziurai, man kazkodel jinai patogiausia. Bet padet galiu. Kai atsidarai nuotrauka, jei paprastas perziuros langas, tai spaudi "tools>ACDSee file manager" - atsidarys redaguojamas langas. Kairej pusej apacioje (nuo apacios 4) ranka su rodykle, ten spaudi ir gali sukiot nuotrauka kaip tik nori. Naudojiesi desinej pusej rutuliuku su rodyklyte ir spaudi DONE. Jei nori nuotrauka apkirpti kairej pusej yra kvadratelis, istrizai perbrauktas - tiesiog kerpi kaip tau reikia su peliuku ir spaudi Enter.

Paprasciausiai nuotrauka atrodys graziau jei naudosiesi 1/3 taisykle, o ypac horizontui. Graziau ziurisi ir kai zmogu ar gyvuna istatai 1/3. 1 puslapyje yra nurodytos visos temos buvusios, tai atsidaryk 5. Ir ten pirmoje zinuteje surasyta labai daug informacijos fotografavimo klausimais.

aciu ir vel 4u.gif eisiu ryt ieskot.... o del 1/3 ...kazkaip blyn teorijos pilna galva,a vat su praktika prastai...
Tiesa,del bulioko nesimatanciu akiu.man ir vel atrode,kad taip ir noriu.o klaida,kad nesimato akiu?tada manau,kad cia skonio ir uzmanymo reikalas.. aciu 4u.gif
Atsakyti
Elina,labai grazus zvilgsnis wub.gif

silwio vis noriu paklaust.A kiek tamsta laiko praleidot stebedamas ta vedybu akta? hihihi.gif ir cia rimtas klausimas. Ir dar..niezti zaklaust parametru...jei nesunku ... 4u.gif
O Londonas savo smogo spalvom nelabai islieka atminty,bet foto man grazi.O ir laivelis man ziuris..

Labradoriuke,labai nediduke nuotrauka su tuo 100meciu medziu.O majoro lango nuotrauka tamsoka.Trecia kart bandau yziuret,kas ten.ir apskritai,kur ten..

Vilmka,palik tas nuotraukytes.ir tas namukas ir tas arkliukas laabai 4u.gif
Atsakyti
Oho, nu ir atgijes musu skyrelis bigsmile.gif thumbup.gif Labai malonu, tik nuotrauku galetu daugiau buti ax.gif
Labai patiko Valandos senoji nuotrauka su vaivorykste ir Elinos dukrytes zvilgsnis lb grazus wub.gif Tik va dar lupytes galejo sutilpti i kadra ax.gif

O as turiu prasyma blush2.gif gal galit patarti, nubalsuoti kuri is siu 2-ju fotografiju geresne ax.gif Noriu kai kur sudalyvauti, alia neatsirenku doh.gif Labai buciau dekinga 4u.gif Beje, abi foto jau esat mate... rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man, pirma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 04, 08:00)
Man, pirma  4u.gif

4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as ir uz pirma... 4u.gif
kazkaip geriau ziurisi.... biggrin.gif nors antra irgi miela... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 04, 07:50)
Elinos dukrytes

Čia- sūnus smile.gif . Pas mane dvynukų porelė 4u.gif
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 04, 07:50)

šita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 04, 06:50)
O as turiu prasyma blush2.gif  gal galit patarti, nubalsuoti kuri is siu 2-ju fotografiju geresne ax.gif  Noriu kai kur sudalyvauti, alia neatsirenku doh.gif  Labai buciau dekinga 4u.gif Beje, abi foto jau esat mate... rolleyes.gif

man irgi pirma mielesnė blush2.gif
Atsakyti