Istiesint stulpa sulig sonine krastine lygegreciai, nukirpt truputi kaires ir dangaus-bus padori,bet neidomi
Visai Tu neikyri, dejavu .Bet ,kai komentarai uzknis, tai jau Tu pakentek
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 23:36)
Sena, su sena muilinuke daryta. Senais priesmetiniais slovaliskais laikais.Pamaciau dejavu vaivorykste,prisiminiau archyva be to ir itema...
vaizdas-pasakiškas , kaip senovinio paveikslo . Turiu tokį, babytės . Dar jei avelė kokia būt pasitaikius
QUOTE(dejavu @ 2007 05 03, 23:42)
Visada nereikalingas, nereikalingas jei pvz.nori padaryti tapeta, ar dovanai supakuot popieriu...
Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 05 03, 23:42)
Grazus vaizdelis , o ir ryskumo trukumas netrukdo. Matosi kas norima parodyt.
P.S. Dar norejau parasyt, kad truksta truputi tuscio dangaus virsuje. Bet cia jau butu kaulo ieskojimas geroj vietoj
P.S. Dar norejau parasyt, kad truksta truputi tuscio dangaus virsuje. Bet cia jau butu kaulo ieskojimas geroj vietoj
Aciu.Ma ji irgi jauki. Aciu ir del ieskojimo. kartais (daznai)kaulai (ten ,kur ju neturi but) paivairina apsnudima
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 23:44)
Istiesint stulpa sulig sonine krastine lygegreciai, nukirpt truputi kaires ir dangaus-bus padori,bet neidomi
nagi tiesinau aš tą stulpą, matyt teks su linuote matuoti. Akys kreivos tikriausiai... kartą įdėjau vieną foto į photosig o ten man parašo, kad rėmelis nelygiagretus - pamatuoju su liniuote, o gi tikrai, 2 mm vienoj pusėj trūksta
ValandaMan ir gi patiko vaivorykste, kiek dangus gal per pilkas, labai uzgozia, noretusi siek tiek sviesesnio.
dejavu kreiva, tikrai kreiva
dejavu kreiva, tikrai kreiva
QUOTE(dejavu @ 2007 05 03, 22:39)
dėkoju roolys Tik kaip tik manau foto kurios nekaip žiūrisi labai reikia komentarų, kad bent pusėtinai žiūrėtųsi
atsiprašau už įkyrumą, o tada a la minimalistinė geriau žiūrisi?
P.S. O kaip ką pirmoj norėjau parodyti, nagi geltonas gėlytes
atsiprašau už įkyrumą, o tada a la minimalistinė geriau žiūrisi?
P.S. O kaip ką pirmoj norėjau parodyti, nagi geltonas gėlytes
Koks is manes komentuotojas nevykusiu fotografiju . As ir pats tik pries kelis menesius pradejau fotografuot . As galiu parasyt kuri man patinka ir tiek . Bet jai tai pades kitiem, tai papliurpsiu.
Sitoj tai buciau maziau paemes i kadra dangaus ir sienos. Gal tada tas zibintas geriau ziuretusi. O siaip tai nelabai jau cia ir ipatingas vaizdas
P.S. as supratau kad ten gelytes fotografavai, bet kad ju neina imatyt kas ten per geles . O siaip pieva fotografuot tai galima, tik biski sakyciau daugiau tos pievos reiktu.
Pabandziau.Man dar truksta zemes .Bent siek tiek...
CIA EKSPERIMENTAS SU DEJAVU FOTO
CIA EKSPERIMENTAS SU DEJAVU FOTO
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 22:36)
Sena, su sena muilinuke daryta. Senais priesmetiniais slovaliskais laikais.Pamaciau dejavu vaivorykste,prisiminiau archyva be to ir itema...
Parasysiu dar viena atsiliepima/pamastyma .
Jai sita fotografija butu su ryskiu dangumi ir ryskiais medziais ir dar nebutu to susiliejimo medziu sakose, danguje ir zoleje, tai manau nebutu tokia grazi kaip dabar
As kaip meniskos sielos zmogus cia is savo puses pareiskiau
P.S. jei butu galima uz ja balsuot tai atiduociau pirma vieta
QUOTE(roolys @ 2007 05 03, 23:53)
Koks is manes komentuotojas nevykusiu fotografiju . As ir pats tik pries kelis menesius pradejau fotografuot . As galiu parasyt kuri man patinka ir tiek . Bet jai tai pades kitiem, tai papliurpsiu.
Sitoj tai buciau maziau paemes i kadra dangaus ir sienos. Gal tada tas zibintas geriau ziuretusi. O siaip tai nelabai jau cia ir ipatingas vaizdas
P.S. as supratau kad ten gelytes fotografavai, bet kad ju neina imatyt kas ten per geles . O siaip pieva fotografuot tai galima, tik biski sakyciau daugiau tos pievos reiktu.
būtent šitą foto kažkada rodžiau vienam fotografui, keista, bet kažkodėl pagyrė, ir netgi atvirkščai, pasiūlė daugiau dangaus paimti. bet čia spėju skonio reikalas.
dar dėl tų nelemtų gėlyčių, sumažinta tokio efekto neduoda, o didelėj foto man atrodo užtenka ir pievos ir gėles įžiūrėti.
P.S. na jei dauguma mano kad kreiva, einu liniuotės ieškoti ir tiesinti
P.P.S. žemės ir man trūksta
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 23:01)
Dabar kompozicija kaip ir nebedrasko akiu . Bet kaip fotografijai nelabai tinkamas vaizdas, nebent kelio sviestuvo reklamai . Matai visas vaizdas, mano akiai, krinta i ta sviestuva, o jis nera toks ipatingas kad i ji ziurint noretusi . Gal geriau tu nufotografuok siena be zibinto, ir dar kad matytusi koks sienos bokstas salia, o laisvame dangaus plote koks debesis netycia praplaukia
QUOTE(roolys @ 2007 05 04, 00:08)
Dabar kompozicija kaip ir nebedrasko akiu . Bet kaip fotografijai nelabai tinkamas vaizdas, nebent kelio sviestuvo reklamai . Matai visas vaizdas, mano akiai, krinta i ta sviestuva, o jis nera toks ipatingas kad i ji ziurint noretusi . Gal geriau tu nufotografuok siena be zibinto, ir dar kad matytusi koks sienos bokstas salia, o laisvame dangaus plote koks debesis netycia praplaukia
tai kad jau nebenufotografuosiu, ten kažin ar grišiu ir siena ten be bokštų ir debesys retai kada plaukia . Čia vaizdai šeimyniniam kelionių albumui, aukščiau nepretenduoju. Bėgi bėgi, sustoji sekundei nufotografuoji prisiminimui, kad paskuj iliustruoti kelionės įspūdžius ir toliau. Nei apgalvoti kadrą nei morališkai pasiruoši laiko per daug nėra. Bet kritika ir įgūdimas padės sekantį kartą fotografuojant kažką panašaus tokių klaidų nedaryti.