Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Istiesint stulpa sulig sonine krastine lygegreciai, nukirpt truputi kaires ir dangaus-bus padori,bet neidomi 4u.gif

Visai Tu neikyri, dejavu .Bet ,kai komentarai uzknis, tai jau Tu pakentek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 23:36)
Sena, su sena muilinuke daryta. Senais priesmetiniais slovaliskais laikais.Pamaciau dejavu vaivorykste,prisiminiau archyva mirksiukas.gif be to ir itema...
user posted image

vaizdas-pasakiškas blush2.gif , kaip senovinio paveikslo 4u.gif. Turiu tokį, babytės smile.gif . Dar jei avelė kokia būt pasitaikius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 03 gegužės 2007 - 22:46
QUOTE(dejavu @ 2007 05 03, 23:42)

dar dėl tų gėlyčių, nemanau kad visad reikalingas kažkoks akcentas

Visada nereikalingas, nereikalingas jei pvz.nori padaryti tapeta, ar dovanai supakuot popieriu... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 05 03, 23:42)
Grazus vaizdelis  mirksiukas.gif , o ir ryskumo trukumas netrukdo. Matosi kas norima parodyt.

P.S. Dar norejau parasyt, kad truksta truputi tuscio dangaus virsuje. Bet cia jau butu kaulo ieskojimas geroj vietoj  wink.gif

Aciu.Ma ji irgi jauki. Aciu ir del ieskojimo. kartais (daznai)kaulai (ten ,kur ju neturi but) paivairina apsnudima thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 23:44)
Istiesint stulpa sulig sonine krastine lygegreciai, nukirpt truputi kaires ir dangaus-bus padori,bet neidomi 4u.gif

Visai Tu neikyri, dejavu .Bet ,kai komentarai uzknis, tai jau Tu pakentek 4u.gif

nagi tiesinau aš tą stulpą, matyt teks su linuote matuoti. Akys kreivos tikriausiai... kartą įdėjau vieną foto į photosig o ten man parašo, kad rėmelis nelygiagretus - pamatuoju su liniuote, o gi tikrai, 2 mm vienoj pusėj trūksta smile.gif
Atsakyti
ValandaMan ir gi patiko vaivorykste, kiek dangus gal per pilkas, labai uzgozia, noretusi siek tiek sviesesnio.
dejavu kreiva, tikrai kreiva mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 03 gegužės 2007 - 22:51
QUOTE(dejavu @ 2007 05 03, 22:39)
dėkoju roolys  4u.gif Tik kaip tik manau foto kurios nekaip žiūrisi labai reikia komentarų, kad bent pusėtinai žiūrėtųsi  ax.gif

atsiprašau už įkyrumą, o tada a la minimalistinė geriau žiūrisi?

user posted image

P.S. O kaip ką pirmoj norėjau parodyti, nagi geltonas gėlytes  rolleyes.gif

Koks is manes komentuotojas nevykusiu fotografiju smile.gif . As ir pats tik pries kelis menesius pradejau fotografuot biggrin.gif . As galiu parasyt kuri man patinka ir tiek mirksiukas.gif . Bet jai tai pades kitiem, tai papliurpsiu.

Sitoj tai buciau maziau paemes i kadra dangaus ir sienos. Gal tada tas zibintas geriau ziuretusi. O siaip tai nelabai jau cia ir ipatingas vaizdas mirksiukas.gif

P.S. as supratau kad ten gelytes fotografavai, bet kad ju neina imatyt kas ten per geles rolleyes.gif . O siaip pieva fotografuot tai galima, tik biski sakyciau daugiau tos pievos reiktu.
Atsakyti
Pabandziau.Man dar truksta zemes .Bent siek tiek...

CIA EKSPERIMENTAS SU DEJAVU FOTO
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 03 gegužės 2007 - 23:10
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 22:36)
Sena, su sena muilinuke daryta. Senais priesmetiniais slovaliskais laikais.Pamaciau dejavu vaivorykste,prisiminiau archyva mirksiukas.gif be to ir itema...
user posted image

Parasysiu dar viena atsiliepima/pamastyma ax.gif .

Jai sita fotografija butu su ryskiu dangumi ir ryskiais medziais ir dar nebutu to susiliejimo medziu sakose, danguje ir zoleje, tai manau nebutu tokia grazi kaip dabar mirksiukas.gif

As kaip meniskos sielos zmogus cia is savo puses pareiskiau ax.gif

P.S. jei butu galima uz ja balsuot tai atiduociau pirma vieta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 03 gegužės 2007 - 23:14
QUOTE(roolys @ 2007 05 03, 23:53)
Koks is manes komentuotojas nevykusiu fotografiju smile.gif . As ir pats tik pries kelis menesius pradejau fotografuot  biggrin.gif . As galiu parasyt kuri man patinka ir tiek  mirksiukas.gif . Bet jai tai pades kitiem, tai papliurpsiu.
Sitoj tai buciau maziau paemes i kadra dangaus ir sienos. Gal tada tas zibintas geriau ziuretusi. O siaip tai nelabai jau cia ir ipatingas vaizdas  mirksiukas.gif

P.S. as supratau kad ten gelytes fotografavai, bet kad ju neina imatyt kas ten per geles  rolleyes.gif . O siaip pieva fotografuot tai  galima, tik biski sakyciau daugiau tos pievos reiktu.

būtent šitą foto kažkada rodžiau vienam fotografui, keista, bet kažkodėl pagyrė, ir netgi atvirkščai, pasiūlė daugiau dangaus paimti. bet čia spėju skonio reikalas.

dar dėl tų nelemtų gėlyčių, sumažinta tokio efekto neduoda, o didelėj foto man atrodo užtenka ir pievos ir gėles įžiūrėti.

P.S. na jei dauguma mano kad kreiva, einu liniuotės ieškoti ir tiesinti
P.P.S. žemės ir man trūksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 03 gegužės 2007 - 23:06
QUOTE(valanda @ 2007 05 03, 23:01)
Pabandziau.Man dar truksta zemes .Bent siek tiek...
user posted image

Dabar kompozicija kaip ir nebedrasko akiu mirksiukas.gif . Bet kaip fotografijai nelabai tinkamas vaizdas, nebent kelio sviestuvo reklamai smile.gif . Matai visas vaizdas, mano akiai, krinta i ta sviestuva, o jis nera toks ipatingas kad i ji ziurint noretusi g.gif . Gal geriau tu nufotografuok siena be zibinto, ir dar kad matytusi koks sienos bokstas salia, o laisvame dangaus plote koks debesis netycia praplaukia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 04, 00:08)
Dabar kompozicija kaip ir nebedrasko akiu  mirksiukas.gif . Bet kaip fotografijai nelabai tinkamas vaizdas, nebent kelio sviestuvo reklamai  smile.gif . Matai visas vaizdas, mano akiai, krinta i ta sviestuva, o jis nera toks ipatingas kad i ji ziurint noretusi  g.gif . Gal geriau tu nufotografuok siena be zibinto, ir dar kad matytusi koks sienos bokstas salia, o laisvame dangaus plote koks debesis netycia praplaukia  mirksiukas.gif

tai kad jau nebenufotografuosiu, ten kažin ar grišiu smile.gif ir siena ten be bokštų ir debesys retai kada plaukia doh.gif . Čia vaizdai šeimyniniam kelionių albumui, aukščiau nepretenduoju. Bėgi bėgi, sustoji sekundei nufotografuoji prisiminimui, kad paskuj iliustruoti kelionės įspūdžius ir toliau. Nei apgalvoti kadrą nei morališkai pasiruoši laiko per daug nėra. Bet kritika ir įgūdimas padės sekantį kartą fotografuojant kažką panašaus tokių klaidų nedaryti.
Atsakyti
Noriu savo senojo Nikono doh.gif , kokios man dailios foto su juo išeidavo verysad.gif
user posted image
Atsakyti