Ar kas nors naudojote tepamą ar kitokią hidroizoliaciją ant betono? Pas mus gruntiniai vandenys aukštai, sklypas žemoje vietoje, tai norim visais įmanomais būdais apsisaugoti nuo drėgmės. Dabar ant smėlio išsibetonavom I sluoksnį apie 5 cm storio. Norim jį nutepti kokia nors medžiaga, kad vanduo neturėtų šansų skverbtis per betono poras. Skaičiau apie Xypex produktus, bet prieš apsisprendžiant norėtųsi išgirsti kitų nuomones.
QUOTE(kristina r. @ 2007 11 22, 19:33)
atsiprasau kad as cia taip velai kisuosi i pokalbi,bet gal galima ir man daugiau informacijos is klaipedos puses gauti del to cemento?
Nu ale iš kur tokios kainos Ką tik nupirkau cementą po 16 Lt už 40 kg maišelį ir be jokių blatų
QUOTE(gruoda @ 2007 12 11, 15:03)
Nu ale iš kur tokios kainos Ką tik nupirkau cementą po 16 Lt už 40 kg maišelį ir be jokių blatų
O Kaune "Gerduke" po 13,90 Lt už 40 kg paleido. Žadėjo iki Naujųjų tokias kaineles palaikyti. Man tokie pokyčiai labai patinka.
Sveikutes,
mums va praeita savaite paskaiciavo, tai plevele - 1lt, cementinis skiedinis ir darbai - 30 lt.
dar + eina polistirolas, smelis, smelio putimas lyginimas ir tankinimas...
zodziu, su viskuom galutine suma uz kvadrata - 54 lt.
tik, tiek, kad rekomendacijas dave labai patikimas asmuo. sake grindys bus kaip stiklas....
mums va praeita savaite paskaiciavo, tai plevele - 1lt, cementinis skiedinis ir darbai - 30 lt.
dar + eina polistirolas, smelis, smelio putimas lyginimas ir tankinimas...
zodziu, su viskuom galutine suma uz kvadrata - 54 lt.
tik, tiek, kad rekomendacijas dave labai patikimas asmuo. sake grindys bus kaip stiklas....
QUOTE(emilka @ 2007 11 20, 00:37)
oho kaip brangiai uzsiprase. As susiradau betonuotojus, islyginima daro uz 6 lt, betonavimas 28 lt su ju medziagomis, tik mano putplastis plevele ir tinklas. Ziuresiu kaip bus, ryt atvaro deti putplasti..
Kosmaras, kur giriausi , kad padarys papigiaj, pasirodo padare blogai, sudejo per plona betona, poroj vietu suskilinejo, del plono sluoksnio betono (4 cm) sildomos grindys pasidare kaip zebra.. , dar imone Grandstat..
QUOTE(emilka @ 2008 01 26, 21:05)
Kosmaras, kur giriausi , kad padarys papigiaj, pasirodo padare blogai, sudejo per plona betona, poroj vietu suskilinejo, del plono sluoksnio betono (4 cm) sildomos grindys pasidare kaip zebra.. , dar imone Grandstat..
zinai, karta vienas mano buves kolega, kai dar dirbau pardavimuose, mane pakrikstijo durniu gaudykle. kadangi visada lyg tycia visi hemorojiniai klientai sustodavo prie mano stalo, kai tuo tarpu normalus eidavo prie kitu vadybininku. manau, kad as nesu unikumas, tam tikriems zmonems tai budinga sveikinu isijungus i buri
aisku, nelabai faina, kad tai persikelia i statybu aikstele, kur visos atliktos kvailystes ar neteisingai pasirinkti zmones kainuoja pinigus
Na mes irgi kazkaip norim bandyt patys issibetonuot tas grindis,tik gal virsutiniam betono sluoksniui imsim kokia brigada kad su ta masina specialia islygintu normaliai.Tai noreciau pasikonsultuot kad po ko eina,tai kaip suprantu,pirma zvyro suvibravimas,po to dedasi polisteras 5cm,juodgrindziu betonavimas(kiek cm?),tada plevele hidroizoliacine,putplastis,vamzdukai sildomoms grindims ir tada virsutinis sluoksnis betono?
QUOTE(rasaar @ 2008 05 18, 21:34)
Na mes irgi kazkaip norim bandyt patys issibetonuot tas grindis,tik gal virsutiniam betono sluoksniui imsim kokia brigada kad su ta masina specialia islygintu normaliai.Tai noreciau pasikonsultuot kad po ko eina,tai kaip suprantu,pirma zvyro suvibravimas,po to dedasi polisteras 5cm,juodgrindziu betonavimas(kiek cm?),tada plevele hidroizoliacine,putplastis,vamzdukai sildomoms grindims ir tada virsutinis sluoksnis betono?
Mes juodgrindžių nebetonavom. Pamatai juostiniai.Darėm va taip-
zvyro suvibravimas,tada plevele hidroizoliacine,putplastis,vamzdukai sildomoms grindims ir tada betonas.
QUOTE(Caca* @ 2008 05 19, 20:55)
Mes juodgrindžių nebetonavom. Pamatai juostiniai.Darėm va taip-
zvyro suvibravimas,tada plevele hidroizoliacine,putplastis,vamzdukai sildomoms grindims ir tada betonas.
Ar vandentiekio vamzdžius dėjot į tokius paroloninius kevalus?
QUOTE(Vikadi @ 2008 05 20, 07:44)
Ar vandentiekio vamzdžius dėjot į tokius paroloninius kevalus?
Taip, dėjom.
O kiek tos vibravimo masinos nuomos kaina para apytiksliai,siandien Santeroj klausiau,tai sake 90lt, tai kazin cia normali ta kaina ar galima pigiau rast
sveikos. noriu ir as betonuotis pirma auksta, nu tipo juodaji betona, tai radau vienus 14lt uz 1m2 vien darbas ir 30lt su medziagom. tai idomu kas pigiau iseina