O kokio storio juodgrindes daret(kas daresi)?
Ar 7 cm putoplasto uztenka ant juodgrindziu,po to vel eis betono kokie 5 cm.
Kokio storio putplastį dedant ant juodgrindžių? Ar užtenka 5 cm Juodgrindžių betono sluoksnis 5 cm?
QUOTE(gruoda @ 2007 09 25, 16:52)
Kokio storio putplastį dedant ant juodgrindžių? Ar užtenka 5 cm Juodgrindžių betono sluoksnis 5 cm?
Reiketu bent 10cm, bet priklauso kiek galite kelti.
QUOTE(Vyckaju @ 2007 09 26, 09:46)
Reiketu bent 10cm, bet priklauso kiek galite kelti.
Ar galėtum argumentuoti? Man reikia vyrą įtikinti. Kelti nebegalime, bet galime nuimti kažkiek žvyro (o jis jau sutrombuotas ) Ką patartum ir kodėl kiti deda tik 5 cm polistirolo
QUOTE(gruoda @ 2007 09 26, 09:51)
Ką patartum ir kodėl kiti deda tik 5 cm polistirolo
mes dejom 5cm neoporo buc dejus 10 bet truksta aukscio nors manpo tevas sake kad ir tu 5cm per akis
gal galetumet pasakyt, kiek skaiciavot 1 kvadratiniam metrui grindininio sildymo 18mm vamzdzio ?
QUOTE(SoJa @ 2007 05 14, 17:26)
Aš tai turiu kontaktus tų, kurie man betonavo. Jų kainoraštį esu parašius šioj temoj, jei tinka ir nori parašyk až. nes taip tai nematau aš reikalo jų reklamuoti.
Kainorastis labai prieinamas.Jei galima ir as noreciau kontaktu.ir dar-is kokio miesto jie?
QUOTE(SoJa @ 2007 05 04, 08:47)
Dabar bijau sumeluoti, nes jau kažkiek laiko praėjo, bet atrodo, kad buvo tiek:
Išlyginimas su smėliu 8 Lt.
putplastis 10,5 Lt
Plėvelė 1,5 Lt.
Plaušas 1,5 Lt
Armavimo tinklas atrodo 7,5 (dėl šito nesu tikra)
Betonas (šildomom grindim) - 28 Lt.
Betonas (ne šildomom grindim) - 25 Lt. po pabrangimo 35 Lt.
čia kainos medžiagų ir jų sudėjimo už 1 kv.m.
Jie viską suvežė. Tik jau po savęs tai nieko nesutvarkė Beto dar ir nugrybavo truputį, tai koridoriuje dar teko išlyginąmąjį sluoksnį dėti. Bet vis tiek išėjo pigiau nei pas kitus, nes kai kurie vien tik už darbą 54 Lt. už kvadratą nori Nu žodžiu ieško durnelių.
Išlyginimas su smėliu 8 Lt.
putplastis 10,5 Lt
Plėvelė 1,5 Lt.
Plaušas 1,5 Lt
Armavimo tinklas atrodo 7,5 (dėl šito nesu tikra)
Betonas (šildomom grindim) - 28 Lt.
Betonas (ne šildomom grindim) - 25 Lt. po pabrangimo 35 Lt.
čia kainos medžiagų ir jų sudėjimo už 1 kv.m.
Jie viską suvežė. Tik jau po savęs tai nieko nesutvarkė Beto dar ir nugrybavo truputį, tai koridoriuje dar teko išlyginąmąjį sluoksnį dėti. Bet vis tiek išėjo pigiau nei pas kitus, nes kai kurie vien tik už darbą 54 Lt. už kvadratą nori Nu žodžiu ieško durnelių.
oho kaip brangiai uzsiprase. As susiradau betonuotojus, islyginima daro uz 6 lt, betonavimas 28 lt su ju medziagomis, tik mano putplastis plevele ir tinklas. Ziuresiu kaip bus, ryt atvaro deti putplasti..
QUOTE(emilka @ 2007 11 19, 23:37)
oho kaip brangiai uzsiprase. As susiradau betonuotojus, islyginima daro uz 6 lt, betonavimas 28 lt su ju medziagomis, tik mano putplastis plevele ir tinklas. Ziuresiu kaip bus, ryt atvaro deti putplasti..
o kuriam mieste
Mums padarys už 14 su mūsų medžiagom
QUOTE(Nikole Kidman @ 2007 05 05, 12:11)
Sveikos mamytės ir tėveliai . Reikalinga visa, kokia tik įmanoma informacija ir rekomendacijos apie grindų betonavimą, juodbetonio liejimą, perdengimo plokščių liejimą: darbo eiga, kainos, kokybė ir t.t. Ačiū!!!
Joo darbai darbeliai. nelabai kuompadėti galiu, nes esi iš Kauno. O šiaip Klaipėdos pusėje žinau Vokiško cemento kur galima pigiau gauti, 25kg. 1 maišas 14,00Lt, o jei perki visą padėklą (56vnt.) po 13,75Lt.
Joo darbai darbeliai. nelabai kuompadėti galiu, nes esi iš Kauno. O šiaip Klaipėdos pusėje žinau Vokiško cemento kur galima pigiau gauti, 25kg. 1 maišas 14,00Lt, o jei perki visą padėklą (56vnt.) po 13,75Lt.
atsiprasau kad as cia taip velai kisuosi i pokalbi,bet gal galima ir man daugiau informacijos is klaipedos puses gauti del to cemento?
kazkas rase 200 lt uz kuba pamatu liejimo (darbo). tai kad manaujauir 300 lt bus siuo metu (o pvasary manau ir daugiau).