Įkraunama...
Įkraunama...

Betonavimas

Man įdomu, kaip su 10cm polistirolo pasiekti pagal statybos reglamentą grindims reikalaujamą minimalią varžą 4,54 m2K/W? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 03 30, 13:44)
Man įdomu, kaip su 10cm polistirolo pasiekti pagal statybos reglamentą grindims reikalaujamą minimalią varžą 4,54 m2K/W? g.gif  schmoll.gif

O gi niekaip, nes 10cm putos (pvz EPS100) varza bus 2,86. Pats dejau 15cm, nors buvau galvojes apie 20cm, bet bl paklausiau statybinyku, ....nesamone, kam ten tiek reikia, pataupyk pinigus.... "Pataupiau"...
Atsakyti
QUOTE(Blogasdaktaras @ 2010 03 30, 19:28)
O gi niekaip, nes 10cm putos (pvz EPS100) varza bus 2,86. Pats dejau 15cm, nors buvau galvojes apie 20cm, bet bl paklausiau statybinyku, ....nesamone, kam ten tiek reikia, pataupyk pinigus.... "Pataupiau"...

kaip jaučiat "pataupyma"? Nes pas mus suprojektuota 20cm, galvoju, kad tiek ir reikia dėt, nors visi kaip susitarę tvirtina, jog tiek nereikia.... Pasidalinkit savo patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
tipo "sutaupiau" kelis Lt ant putos, bet dabar gailiuosi, reikejo det tuos numatytus 20cm
Atsakyti
QUOTE(Blogasdaktaras @ 2010 03 31, 22:44)
tipo "sutaupiau" kelis Lt ant putos, bet dabar gailiuosi, reikejo det tuos numatytus 20cm

tai jaučiat, kad grindys greit atšala, ar kokiu būdu?
Atsakyti
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 04 01, 08:40)
tai jaučiat, kad grindys greit atšala, ar kokiu būdu?

kieik as zinau. pirma lygina smeli, deda plevele, nuo 5cm iki 10 cm polist plevele.paskiau betonoja ir vel polist nuo 5cm iki 10cm plevele, tinklas.
Atsakyti
O kam tarp polistirolų betonuoti?...
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 04 01, 10:50)
O kam tarp polistirolų betonuoti?...

na vat ir man parupo,kokio velnio dar tarp pulidtirolu betonuoti,kam sau papildomu darbu prisigalvoti? bigsmile.gif
Atsakyti
manau, čia kalba apie juodgrindes, tik ar po juodgrindėm dedamas polistirolas - drįsčiau suabejoti
Atsakyti
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 04 01, 11:50)
manau, čia kalba apie juodgrindes, tik ar po juodgrindėm dedamas polistirolas - drįsčiau suabejoti

Tai vat tas ir yra kad ,kam po juodrgrindem pulistirolas.. Kam sviestas sviestuotas.. Va taip ir isbrangsta statybos biggrin.gif
Atsakyti
O kam juodgrindės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 04 01, 12:32)
O kam juodgrindės biggrin.gif

Atseit geriau lotuliukas.gif Sukisi nemenka pinigu suma i tai kad tipo tvirciau bus. Kai girdejau zmones argumentavo tuom kad o ka jei smelis po grindim sukris doh.gif .. Va issipili betona,sudedi pulistirola ir vel betonuoji 6 cm.. na nezinau,nezinau ar cia taip jau gerai... As manau klad nesamone bigsmile.gif Juk nededi pulistirolo ant sviezio zvyro..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 01 balandžio 2010 - 12:01