Įkraunama...
Įkraunama...

Betonavimas

QUOTE(saule15 @ 2010 03 10, 14:29)
Sveiki,

Pagrindiniai blokeliai jau ismuryti (t.y. visas namas jau po stogu), briaunos namo viduje nera. Duru angos aukstis 2,1m, bet didzioji dalis vidaus pertvaru dar nera sumuryta..

jei angos palikto 2.10 tai nebera kur "lipti" ant tos pamato ir muro sujungimo vietos g.gif su apsiltinimo medziaga, o toje vietoje reiketu izoliuto, kad nesusidarytu salcio tiltelis
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 03 10, 20:26)
jei angos palikto 2.10 tai nebera kur "lipti" ant tos pamato ir muro sujungimo vietos  g.gif su apsiltinimo medziaga, o toje vietoje reiketu izoliuto, kad nesusidarytu salcio tiltelis

Sorry, suklydau, duru angu aukstis 2,4 m ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Saunu,kad tokia tema atradau blush2.gif Esu zalia statybose,todel gal galite padeti ir paaikinkite keleta klausimu blush2.gif

Jau pamatus turime,zvyras stovi vietoje,per ziema nusistovejo ir dar stovi hihihi.gif Dabar galvojame ar reikia juodgrindziu? kam ju reikia? kaip jos daromos? grindys bus sidinamos,kokia schema butu? Aciu uz pagalba ir dar karta sakau esu "zalia" siuose reikaluose hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodukas @ 2010 03 23, 15:23)
Laba diena  4u.gif

Saunu,kad tokia tema atradau blush2.gif Esu zalia statybose,todel gal galite padeti ir paaikinkite keleta klausimu  blush2.gif

Jau pamatus turime,zvyras stovi vietoje,per ziema nusistovejo ir dar stovi hihihi.gif  Dabar galvojame ar reikia juodgrindziu? kam ju reikia? kaip jos daromos? grindys bus sidinamos,kokia schema butu? Aciu uz pagalba ir dar karta sakau esu "zalia" siuose reikaluose hihihi.gif

sveiki,man buvo isaiskinta,kad juodgrindes tai-betoninis pagrindas jusu busimoms grindims.Juk sudejus polisterola tiesiog ant sutankinto smelio,nera jokiu garantiju,kad polisterolas isliks tokiu paciu savybiu po 30 metu.o ir smelio pagrindas gali susmukti.Mes pasidarem juodgrindes 5/6cm.paskui klojome kieta polisterola 10 cm ir ant virsaus ishsibetonavom 6/7 cm. ant sildomu grindu.galutinei grindu dangai mums palikta iki 2cm.iki duru slenkscio.Tikiuos padejau.jei ka ,galiu parekomenduot ,kas mums dare.Esam labai patenkinti,nes grindys idealiai lygios thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(ega2 @ 2010 03 25, 20:59)
sveiki,man buvo isaiskinta,kad juodgrindes  tai-betoninis pagrindas jusu busimoms grindims.Juk sudejus polisterola tiesiog ant sutankinto smelio,nera jokiu garantiju,kad polisterolas isliks tokiu paciu savybiu po 30 metu.o ir smelio pagrindas gali susmukti.Mes pasidarem juodgrindes 5/6cm.paskui klojome kieta polisterola 10 cm ir  ant virsaus ishsibetonavom 6/7 cm. ant sildomu grindu.galutinei grindu dangai mums palikta iki 2cm.iki duru slenkscio.Tikiuos padejau.jei ka ,galiu parekomenduot ,kas mums dare.Esam labai patenkinti,nes grindys  idealiai lygios thumbup.gif .

Ar nepamazinote pulistirolo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 03 25, 21:18)
Ar nepamazinote pulistirolo? bigsmile.gif

pats tas
Atsakyti
QUOTE(ega2 @ 2010 03 25, 21:49)

Aciu labai padejai man 4u.gif O is kokio jus miesto esate?
Atsakyti
QUOTE(ega2 @ 2010 03 25, 21:49)

Nueikit i pasyviu namu skilti,pasiziurekit kiek deda ir padalinkit is dvieju,va tada bus -pats tas bigsmile.gif Kazkada ir as galvojau kad 10 cm-pats tas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 03 26, 16:23)
Nueikit i pasyviu namu skilti,pasiziurekit kiek deda ir padalinkit is dvieju,va tada bus -pats tas  bigsmile.gif  Kazkada ir as galvojau kad 10 cm-pats tas. g.gif

labai daug skaityt doh.gif .O pagal jus maziau reiktu?5cm.saltis permus,tuo labiau,jei nebus juodgrindziu.
Papildyta:
QUOTE(ega2 @ 2010 03 29, 13:15)
labai daug skaityt doh.gif .O pagal jus maziau reiktu?5cm.saltis permus,tuo labiau,jei nebus juodgrindziu.

kiek teko klausinet,skaityt,tai 10 cm.tikrai uztenka ant juodgrindziu.Valdiskuose objektuose(kotedzai,daugiabuciai)irgi deda 10 cm.manau,kad pagal galimybes,jei leidzia kisene,gali det ir 15cm.
Atsakyti
QUOTE(ega2 @ 2010 03 29, 12:20)
Papildyta:

kiek teko klausinet,skaityt,tai 10 cm.tikrai uztenka ant juodgrindziu.Valdiskuose objektuose(kotedzai,daugiabuciai)irgi deda 10 cm.manau,kad pagal galimybes,jei leidzia kisene,gali det ir 15cm.

grindis ir stogą gerai apšiltinti yra labai svarbu, manau, 10cm yra per mažai
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2010 03 29, 13:25)
grindis ir stogą gerai apšiltinti yra labai svarbu, manau, 10cm yra per mažai

pagvensim -pamatysim.draugai gyvena ir ne vieni su 10 cm,labai silta
Atsakyti
QUOTE(ega2 @ 2010 03 29, 16:24)
pagvensim -pamatysim.draugai gyvena ir  ne vieni su 10 cm,labai silta

gali gyventi ir prie 5 cm izoliacijos siltai,tik ant kuro gerokai daugiau isleisite.. vat tik toks skirtumas. Ar investuoji ir ta karta isleidi keliais tukstanciais daugiau,ar veliau moki dideles sumas uz sildyma ir stebiesi,kaip cia tiek daug gaunasi kai kaimynai moka maziau. mirksiukas.gif

Sako skupus moka dukart,bet darant izoliacija butu kita patarle-skupus mokes pastoviai. bigsmile.gif
Atsakyti