Įkraunama...
Įkraunama...

Betonavimas

QUOTE(irusia82 @ 2007 05 14, 09:10)
Sveikos!!
Jus visos rašote apie technologinius procesus, o koordinačių jokių!!
Gal galėtumėte pasiūlyti kokius gerus betonuotojus, nes radome vienus "gerus",
susitarėm, o dabar kai jau reikia daryti, nekelia ragelio!  schmoll.gif
Būsiu labai dekinga  4u.gif

Aš tai turiu kontaktus tų, kurie man betonavo. Jų kainoraštį esu parašius šioj temoj, jei tinka ir nori parašyk až. nes taip tai nematau aš reikalo jų reklamuoti.
Atsakyti
Tiesa, gal kam reikia statybinio laužo Vilniuje ? Dalį jo sumetėm ant grindų prieš betonuojant, tai mažiau smėlio reikėjo pirkti.
Atsakyti
atsiprasau, kad ne visai i tema, man reikia kamina ismuryt. gal zinot kiek murijimas kainuoja (darbas)?
Atsakyti
QUOTE(veiren @ 2007 05 15, 18:19)
atsiprasau, kad ne visai i tema, man reikia kamina ismuryt. gal zinot kiek murijimas kainuoja (darbas)?

Man tai tie patys židinių meistrai kur židinį montavo tai ir 2 kaminus sulipdė. Konkrečiai kiek kainuoja kamino mūrijimas tai nežinau, bet mūrijimo darbai šiaip tai kažkur apie 38 Lt. už kvadratą (čia mums vienas emistras tokią kainą nurodė). Tik problema gali būti dėl to, kad kvadratūra mažoka ir dėl tokio kiekio nenorės nieks važiuoti.
Atsakyti
Sveikos betonuotojos, prieina ir man tas reikalas... Tik kad pamatų meistrai už kvadratą darbo pamatų plokštės darymui (putplasčio klojima, betonavimas, armavimo tinklo dejimas) užsiprašė 55 Lt už kvadratą blink.gif nu man nesvietiškai daug pasirodė - namo 80 kv.m.+garažo grindų 60 kv.m. g.gif Kokios kainas šiuo metu Vilniuje iš tikrųjų?
Atsakyti
Reikia konsultacijos ax.gif
Beetonuosim grindis (ant perdangų). Planuojam dėti plėvelę, garso izoliaciją šachmatine tvarka sudėti du sluoksnius, tada vėl plėvelę, tinklą ir betoną. Ir įdomu, kuriame sluoksnyje geriausiai dėti elektros laidus (elektros instaliacijai)???
Atsakyti
Ir dar toks momentas, pačios perdangos tarpusavyje nelygios, ar reikia prieš klojant plėvelę išlyginti? Jei taip, tai kuo?
Iš anksto ačiū.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 05 18, 15:28)
Sveikos betonuotojos, prieina ir man tas reikalas... Tik kad pamatų meistrai už kvadratą darbo pamatų plokštės darymui (putplasčio klojima, betonavimas, armavimo tinklo dejimas) užsiprašė 55 Lt už kvadratą blink.gif nu man nesvietiškai daug pasirodė - namo 80 kv.m.+garažo grindų 60 kv.m. g.gif  Kokios kainas šiuo metu Vilniuje iš tikrųjų?

man betonavo grindis uz 25lt/kv su medziagom, pries tris savaites.
Atsakyti
QUOTE(Nikole Kidman @ 2007 05 09, 13:01)
Kaip jau minėjau (toj pačioj temoj), Klaipėdos pusėje žinau Vokiško cemento kur galima pigiau gauti, 25kg. 1 maišas 14,00Lt, o jei perki visą padėklą (56vnt.) po 13,75Lt.
Na daugiau tikrai nebesikartosiu, o tai jau kažkaip keistai gaunasi  lotuliukas.gif

Mes Akmenės pirkom po 21 Lt už 40 kg su atvežimu tongue.gif Čia prieš mėnesį, tai apie gegužės vidurį mirksiukas.gif
Taigi, pas jus dar brangiau...
Atsakyti
Sveiki. Laukia ir manęs grindų dėjimas. Iš nuotraukų pamačiau, kad polistirolas dėtas tiesiai ant smėlio? Ar man čia susivaideno?

Koks maždaug betono storis buvo supiltas grindims?

Atsakyti
QUOTE(deathdealer @ 2007 07 23, 11:23)
Sveiki. Laukia ir manęs grindų dėjimas. Iš nuotraukų pamačiau, kad polistirolas dėtas tiesiai ant smėlio? Ar man čia susivaideno?

Koks maždaug betono storis buvo supiltas grindims?

taip vadinamom "juodoms grindims" tai taip, ant smelio. bet cia taip daro dazniausiai tie kurie pardavimui stato. rimciau daryti yra taip: pirmiausiai isbetonuoji pirma sluoksni ant smelio, tada plevele hidroizoliacijos (kiti jos nededa), tada putoplasta 10-15cm, tada sildomu grindu vamzdziai ir tada dar ~6cm betono svaraus jau.

bet kokiam garaze tai deda ant smelio putoplasta ir is karto svarias betonuoja grindis...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 05 18, 14:28)
Sveikos betonuotojos, prieina ir man tas reikalas... Tik kad pamatų meistrai už kvadratą darbo pamatų plokštės darymui (putplasčio klojima, betonavimas, armavimo tinklo dejimas) užsiprašė 55 Lt už kvadratą blink.gif nu man nesvietiškai daug pasirodė - namo 80 kv.m.+garažo grindų 60 kv.m. g.gif  Kokios kainas šiuo metu Vilniuje iš tikrųjų?

nu man kazkaip neaisku - ka ten tau betonuot ruosiasi biggrin.gif - pamatus ar grindis?
pamatus betonuoja uz 200Lt/m3 cia su klojiniais ir 180Lt armaturos risimas. o jei betonuoji grindis - tai kaina gan aukstoka. kiek klausinejau savo darbu vykdytoju, tai grindu betonavimas su pagrindais apie 25Lt/m2 smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kristinap @ 2007 06 11, 12:13)
Reikia konsultacijos ax.gif
Beetonuosim grindis (ant perdangų). Planuojam dėti plėvelę, garso izoliaciją šachmatine tvarka sudėti du sluoksnius, tada vėl plėvelę, tinklą ir betoną. Ir įdomu, kuriame sluoksnyje geriausiai dėti elektros laidus (elektros instaliacijai)???

na laidai turbut liks pasieniuose, itraukti i plastmasinius vamzdzius ant pacios perdangos bigsmile.gif

QUOTE(kristinap @ 2007 06 11, 13:05)
Ir dar toks momentas, pačios perdangos tarpusavyje nelygios, ar reikia prieš klojant plėvelę išlyginti? Jei taip, tai kuo?
Iš anksto ačiū.

na jei ant perdangu imsi dar islyginamaji sluoksni pilti - bais brangu bus biggrin.gif sudesi polistirola (galbut jei labai nelygu galima papjaustyti), uzdengsi plevele, uzbetonuosi ir bus liuks wink.gif
Atsakyti