QUOTE(zojux @ 2010 02 06, 21:43)
Pvz. as niekur nedejau kompensaciniu siuliu, jiems tai buvo vos ne pirmas kartas, bet...cia man nuo to geriau galutinime variante. taip pat stori is esmes dariau didesni nei ju standartas
Panasiai man sake ir jie, taciau apart keliu nelygiu skilimu daugiau nieko TO baisaus ten neivyko. Kai bus siule, per ja tikrai vaikscios grindys, o cia kur nelygus sikilimas nieko nebus ir nereikes jokiu plyteliu sodinimu ant silikonu ir pradejimo bei pabaigimo ties jomis.
As nemaciau tose kompensacinese jokiu pliusu iskyrus nepetogumus veliau, todel ju ir nedariau.
Panasiai man sake ir jie, taciau apart keliu nelygiu skilimu daugiau nieko TO baisaus ten neivyko. Kai bus siule, per ja tikrai vaikscios grindys, o cia kur nelygus sikilimas nieko nebus ir nereikes jokiu plyteliu sodinimu ant silikonu ir pradejimo bei pabaigimo ties jomis.
As nemaciau tose kompensacinese jokiu pliusu iskyrus nepetogumus veliau, todel ju ir nedariau.
Kai žmogus, statydamas namą iškrečia kokią keistenybę- tai jo problema. Tačiau, kai toks atsiprašant "išradimas" viešai pristatoma super gudriu pasiekimu- tai jau daugiau nei keista. Nedėti kompensacinių siūlių gali tik žmogus, kuris nieko nesupranta apie betonavimą- ne veltui statybininkai gūžčiojo pečiais. Atsiradus trukimams betone, vis vien aiškinti, kad "buvo teisus" nežinau, ką be komentuoti. Ko gero žmogus statosi pirmąjį namą (tą, kur "nugriovimui")- jam visai nesvarbu, kad vėliau trūkinės plytelės, ar kad vaikštant "pumpuos" dulkes. Sėkmės toliau išradinėjant, zojux!