Įkraunama...
Įkraunama...

Betonavimas

QUOTE(vilmatuke @ 2009 11 28, 18:55)
Esu girdejusi tokiu pasisakymu, jog nuo betono bet kokiu atveju vistiek grindys bus saltos, aisku jei jos nesildomos.

Jei betonuot, mes planuojam 15cm polistirolo ir 6cm betono. Ar nesusals kojytes ant parketo?

Savaime suprantama.

Su tapkėmis- ne. Basomis- komforto nejausite.
Atsakyti
QUOTE(EVOY @ 2009 11 28, 21:32)
Savaime suprantama.

Su tapkėmis- ne. Basomis- komforto nejausite.

EVOY. O gal visgi praktiskiau balkiai ir plokste? Kaip Jus manot?
Atsakyti
QUOTE(vilmatuke @ 2009 11 28, 21:38)
EVOY. O gal visgi praktiskiau balkiai ir plokste? Kaip Jus manot?

Jei turite omenyje anksčiau paminėtą variantą- geriau su balkiais (gal ir su pačiomis juodgrindėmis g.gif ) geriau nevargti. "Stiažkė" turi privalumą: padaryta (kokybiškai)- ir visiems laikams pamiršta. Čia, jei namas mūrinis. Karkasiniam- kitokie sprendimai.

Tačiau ir su balkiais/lagėmis galima išsiversti: teko griauti seną medinį namą- ant šlako (kaip ir keramzito) sudėtos lagės ir grindinės lentos buvo baltos kaip naujos (ir be jokių šiuolaikinių medienos apsaugos priemonių).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVOY: 28 lapkričio 2009 - 21:06
QUOTE(EVOY @ 2009 11 28, 23:05)
Jei turite omenyje anksčiau paminėtą variantą- geriau su balkiais (gal ir su pačiomis juodgrindėmis g.gif ) geriau nevargti. "Stiažkė" turi privalumą: padaryta (kokybiškai)- ir visiems laikams pamiršta. Čia, jei namas mūrinis. Karkasiniam- kitokie sprendimai.

Tačiau ir su balkiais/lagėmis galima išsiversti: teko griauti seną medinį namą- ant šlako (kaip ir keramzito) sudėtos lagės ir grindinės lentos buvo baltos kaip naujos (ir be jokių šiuolaikinių medienos apsaugos priemonių).

Aciu uz atsakymus. Zodziu neverta isradineti dviracio. Darysim viska kaip ir sildomoms, tik nedesim vamzdeliu, kaip patare gerb. Pelius biggrin.gif . Paprasciausia norejosi isprovokuot ivairesniu variantu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmatuke @ 2009 11 28, 23:51)
Aciu uz atsakymus. Zodziu neverta isradineti dviracio. Darysim viska kaip ir sildomoms, tik nedesim vamzdeliu, kaip patare gerb. Pelius biggrin.gif . Paprasciausia norejosi isprovokuot ivairesniu variantu.  4u.gif

Mano antras ir trecias variantai irgi buvo neblogi. Tik jusiskio nesinoretu... ax.gif
Atsakyti
Dar EVOY ir kitu noriu paklausti ar tikrai nepatartina pries tinkavima ir grindu betonavima susidet medinius langus(butent medinius)?
Atsakyti
QUOTE(vilmatuke @ 2009 11 29, 14:41)
Dar EVOY ir kitu noriu paklausti ar tikrai nepatartina pries tinkavima ir grindu betonavima susidet medinius langus(butent medinius)?

Nebūtinai tai problema: "atkosus" vis vien geriau tinkuoti gipsiniu tinku (pvz.: Rotbandu), o jis nėra toks "piktybiškas", kaip visur besiskverbiantis kalkėmis prisotintas "skystymėlis" iš kalkinio tinko. Sąžiningai užklijuoti langus- visais atvejais kaip ir savaime suprantama.
Atsakyti
gal kas gali parekomenduot siauliuose grindu betonuotojus?
Atsakyti
QUOTE(ega2 @ 2010 02 06, 15:49)
gal kas gali parekomenduot siauliuose grindu betonuotojus?

Galiu pasiulyti tuos kurie dare man. Siiap lygiai grindis isbetonavo, bet ko ir kiek jums reikia patiems geriausia zinoti. Pvz. as niekur nedejau kompensaciniu siuliu, jiems tai buvo vos ne pirmas kartas, bet...cia man nuo to geriau thumbup.gif galutinime variante. taip pat stori is esmes dariau didesni nei ju standartas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 02 06, 21:43)
Galiu pasiulyti tuos kurie dare man. Siiap lygiai grindis isbetonavo, bet ko ir kiek jums reikia patiems geriausia zinoti. Pvz. as niekur nedejau kompensaciniu siuliu, jiems tai buvo vos ne pirmas kartas, bet...cia man nuo to geriau  thumbup.gif  galutinime variante. taip pat stori is esmes dariau didesni nei ju standartas mirksiukas.gif
Galutiniame varijante manau ne jum bus geriau del nesudettu kompensaciniu siuliu. g.gif
Gali buti tik blogiau kai skils kokios plyteles.. Ir bus jum statybininku neklausyti.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 02 07, 00:35)
Galutiniame varijante manau ne jum bus geriau del nesudettu kompensaciniu siuliu.  g.gif
Gali buti tik blogiau kai skils kokios plyteles..  Ir bus jum statybininku neklausyti.. bigsmile.gif

Panasiai man sake ir jie, taciau apart keliu nelygiu skilimu daugiau nieko TO baisaus ten neivyko. Kai bus siule, per ja tikrai vaikscios grindys, o cia kur nelygus sikilimas nieko nebus ir nereikes jokiu plyteliu sodinimu ant silikonu ir pradejimo bei pabaigimo ties jomis.
As nemaciau tose kompensacinese jokiu pliusu iskyrus nepetogumus veliau, todel ju ir nedariau.

P.S. As su kuju nedauzysiu per plyteles, kad jos skiltu lotuliukas.gif del ko jos dar turetu skilti kok kas nematau
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 02 06, 21:43)
Galiu pasiulyti tuos kurie dare man. Siiap lygiai grindis isbetonavo, bet ko ir kiek jums reikia patiems geriausia zinoti. Pvz. as niekur nedejau kompensaciniu siuliu, jiems tai buvo vos ne pirmas kartas, bet...cia man nuo to geriau  thumbup.gif  galutinime variante. taip pat stori is esmes dariau didesni nei ju standartas mirksiukas.gif

na,mums reikia lygiu grindu.ieskom tu,kur su aparatu dirba
Atsakyti