Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

Teko man ir pinigais ir dovanelemis kysiu duoti.Mociutei operacija dare, po to tetis ligonineje buvo, visiems kazkaip tyliai i ranka ikisdavau ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2007 05 14, 22:21)
Ir as noreciau smulkiau suzinot, kaip duoti kysi, pvz gydytojau, ka sakyti, ar nieko nesakius tiesiog  i kisene deti, kaip ivardinti ta kysio davima...ir t.t.  Nu nemoku as ir viskas...Savo ginej taip ir neisdrysau nieko duoti..tai ir mazos pasekmes dabar, iki nestiumo likus 2 men "paliko" ji mane, ne normaliai apziurejo paskutini kart nei ka, tiesiog pasake kad po gimdymo praejus dviem menesiams pasirodyciau jai... o man dar tiek klausymu... jauciuosi palikta tiesiogine zodzio prasme, ir tikiu kad jai buciau ka davusi nebuciau dabar tokioje situacijoje  verysad.gif

As paduodu atvirai, kartu garsiai padekoju ir nelieka nemalonaus jausmo po tokio padavimo, nes i kisene kist tai labai nejauku butu.
Baisu tik pirma karta, o paskui, kai pamatai kaip naturaliai gydytojai i tai reaguoja - vieni niekai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aila: 14 gegužės 2007 - 22:22
DAVIAU IR DUOSIU, JEI TIK IMS .DEJA, PAČIAI NIEKAS NIEKO...O GAILA... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Siandien susimasciau, atrodo as irgi gaunu kysiu blush2.gif Padedu isidarbinti zmogeliukam is lietuvos, kai turim kokia laisva vietyte, tai, kad ir siandien, viena moteris, kuria vakar priemiau i darba atnese man buteli lietuvisko brendzio ir saldainiu dezute ax.gif Nu as gi jiems visiems sakau, kad jei jau priemam, tai vadynasi zmogaus vis tiek reikiair, kad man nieko uz tai nereikia, o man kazkaip lietuviai visada arciau sirdies ax.gif Bet ir neimti negaliu, juk vis tiek palieka maiseli pas mane kabinete blush2.gif
Tiesa, as visada gaunu po to kai idarbinu ir niekada niekas nesislapsto, kai duoda.Niekada neteko gauti pinigu, ne uz ka neimciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 05 15, 18:27)
Tiesa, as visada gaunu po to kai idarbinu ir niekada niekas nesislapsto, kai duoda.Niekada neteko gauti pinigu, ne uz ka neimciau schmoll.gif

Tai ne kyšis, o padėkos dovanėlė. Juolab neviršijanti vieno MGL'o
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 05 16, 10:39)
Tai ne kyšis, o padėkos dovanėlė. Juolab neviršijanti vieno MGL'o

Taigi jinai Anglijoj smile.gif Tfū jai į visus MGLus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 16 gegužės 2007 - 10:43
Aš tai rytoj bandysiu kyšį duot. Jau visą savaitę neramu. Esu davus ne kartą, bet senokai tai buvo, tai atpratau, o ir šįkart duosiu daugiau nei kada nors daviau. Jei paimtų, mane iš bėdos išgelbėtų, man labai palengvėtų ax.gif
Atsakyti
Žmonės, turėkit sąžinės :/ Ir taip esam aukštoj vietoj pagal kyšininkavimą :/ GĖDA
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 05 16, 09:43)
Taigi jinai Anglijoj smile.gif Tfū jai į visus MGLus smile.gif

Nu nevaryk cia ant manes biggrin.gif Rupi man ir MGL ir visada visiems sakau, juk ne aplankyti manes atvaziavot, o pinigeliu uzsidirbti, tai kam islaidaujat?
Bet atrodo, kad lietuviams,taip pat ir latviams tos "Padekos dovaneles " ir kysiai tiesiog i krauja iauge rolleyes.gif
Viena karta atidariau dezute saldainiu ir pavaisinau savo moterytes, tai kuri man juos dave pradejo visu klausineti, gal matyt per prasti buvo namo nestis blink.gif kad darbuotuojas vaisina blink.gif Tai dabar viska ka gaunu namo MB tysiu nenoriu zmoniu izeisti cool.gif
Atsakyti
manau kiekvienam yra tekę bent sykį duoti kyšį 4u.gif
Atsakyti
man nera teke,nes nezinociau kaip tai padaryti doh.gif
Atsakyti
O aš esu gavus kyšį ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti