Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

QUOTE(slonko @ 2007 05 04, 15:28)
jei butu gyvybes ir mirties klausimas, pvz del vaiko, tai kitaip prabiltum nono.gif o gal destytum gydytojui jo pareigas?.. g.gif
tai nereiskia kad man ta sistema patinka, bet duodu kysius kai reikia, o ka daryti? man tu pinigu ar dovanu negaila, kad tik viskas butu gerai, todel dazniausiai iteikiu draugiskai nusiteikusi.
mano drauge irgi tokia teisuole, gimdydama niekam nieko nedave, nes "JIE TURI IR PRIVALO" tai gimde iki paskutinio momento viena ("ateisiu kai jau prasides") ir paskui N valandu gulejo kruvina. o kai vaikas i ligonine patenka ir 3-4 dienas "negali" nustatyti kas jam yra ir kaip gydyti- taip pat laukti kad prisimintu priesaikas? schmoll.gif

mano manymu gydytojo rankos nepasidarytu auksines jei gautu kysi ir stebuklo tikrai nepadarytu uz pinigus,mes tik taip isitikine kad pinigai daug ka gali,bet taip nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 05 05, 20:59)
mano manymu gydytojo rankos nepasidarytu auksines jei gautu kysi ir stebuklo tikrai nepadarytu uz pinigus,mes tik taip isitikine kad pinigai daug ka gali,bet taip nera schmoll.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Teko ir man keletą kartų duoti kyšį kelių policininkams už viršytą greitį ir dar kad neužblokuotų automobolio ratų už ne vietoje pastatytą mašiną. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Bet daugiau niekam nesu davusi ir, tikiuosi, neteks duoti. 4u.gif
Atsakyti
Kas siais laikais nebendo tartis.... lotuliukas.gif bandziau ir as...prisiminimai nekokie,buvo asaru pakalne,nes sustabde mane pirma karta! doh.gif uz greicio virsijima 15...bet ta savaite taip nesiseke,kadangi pati tuo metu save islaikiau,gaudavau nedaug atlg.,studijavau,uz mokslus,knygas ir t.t.mokejau pati,o dar automobilio priekini stikla isdauze per nakti,vel pinigu reik ir dar tas pazeidimas! doh.gif anksciau budavo zenklas,paskui zenkla nueme ir jo nepastebejau doh.gif bet atsipirkau ne vietoje pereita gatve....30lt rolleyes.gif bet vis tiek zliumbiau baisiai,susikaupe visos nesekmes cray.gif
Papildyta:
siaip vienas pareigunas yra pasakes jau sustabdyti 10 vyru-pazeideju,negu 1 moteri.... lotuliukas.gif prisibijo jie musu siek tiek... lotuliukas.gif
Atsakyti
Neteko dar kol kas pakliūt į situaciją, kad tejtų duot kyšį, bet jei pakliūčiau, tai pirmiausia pabadyčiau save įtikint, kad nereikia to daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 05 05, 19:59)

visiškai tau pritariu mirksiukas.gif po to padėkot daktarui galima, bet prieš tai duot kyšį schmoll.gif negerbiu tokių daktarų unsure.gif
Atsakyti
nemoku nei kyšių, nei dovanėlių duoti .................
karta jau pavėlavus nunešiau pataisyta sodros ataskaitą, aišku priėmė ir taip, bet jau norėjau moteriškei kazkaip atsidėkot, nes per mūsų vyr buhalterio taisymus, vis vėluodavom o nunešt įkišdavo man doh.gif tai nupirkau kavos ir šokoladą, aišku viską sudėjau į maišiuką, kad nesimatytų. Jau kai viską sutvarkėm, padėjau maišelį ant stalo, tai ji tokiu staigu judesiu atstūme ir kategoriškai pasakė NE. Fu kaip kvailai jaučiausi blush2.gif
Eidavau pas savo daktarę ir vis galvodavau na reiktų gal kokį 20 Lt į kišenę įdėt, ir pasiruošus turėdavau, nu bet negaliu schmoll.gif , neperžengiu tos ribos, apsisuku ir išeinu
Atsakyti
Aš gydytojams visada nunešu atsidėkojimui kokią nors dovanėlę. Manau kad čia nieko blogo, taip aš išreiškiu savo padėką.
Atsakyti
sia saveite teks pirma karta nesti blush2.gif jau dbr naktim sapnuojasi visokios nesamones doh.gif
Atsakyti
Nesiau ir ne karta....Lietuvoj kol kas be sito nepasitikiu ir geriau nerizikuoju.Gydytoju rankos auksines gal ir nepataps,ale prieziura uz kysi visai kitokia...
Atsakyti
Kysius teko duot tik dakatarams, ir nei vienas neatsisake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 05 05, 21:59)

Jei noresi,kad tave tikrai ziuretu ir tikrai pasirupintu,tai ir duotum i kisene unsure.gif manai nera tokiu situaciju,kai gyd. negave pinigu viska praleidzia pro akis ir infekcijas ir ligas,jei tarkim siuva zaizda matomoje vietoje,gali siusiuti tik siaip del vaizdo,o kitas susius taip,kad paskui siusiutas geriau atrodys...kalbu is patirties.
Atsakyti