Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

QUOTE(Vicious Vici @ 2014 01 16, 14:02)
Nu nu...
Kas toliau?

http://tv.lrytas.lt/...801301387922528

Kaip ir sakiau: ar viešinti tokius brudus, kovoti su jais ar jiems mokėti?

O cia atvejas, kai gailejo duoti laiku pinigu, tai ir eiles issitese iki menesio laiko doh.gif O ir rezultatas prastas-mirtis.
Taigi, 50lt-100 i kisene vs mirtis nuo tokios paprastos bakterijos, kaip stafilokokas. g.gif
http://www.lrytas.lt...a-bakterija.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 16 sausio 2014 - 14:11
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 16, 14:11)
O cia atvejas, kai gailejo duoti laiku pinigu, tai ir eiles issitese iki menesio laiko doh.gif O ir rezultatas prastas-mirtis.
Taigi, 50lt-100 i kisene vs mirtis nuo tokios paprastos bakterijos, kaip stafilokokas. g.gif
http://www.lrytas.lt...a-bakterija.htm

Bene medikė būsite cool.gif Ar taip mėgstanti mokėti?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2014 01 16, 15:30)
Bene medikė būsite cool.gif Ar taip mėgstanti mokėti?

Ne, ta, kuri ivertina rizika ir galimybe jos isvengti.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 16, 14:41)
Ne, ta, kuri ivertina rizika ir galimybe jos isvengti.

Tai galima padaryti ir pakovojant teisėtais būdais už save, priverčiant mediką vykdyti savo pareigas ir tai nekainuoja. Na arba, jei pats negali, labai sergi, tai puiku, kai turi protingus ir tvirtus artimus, o ne parsidavėlius, netikšas ir vuisokius kitokius, kurie nieko nesugeba, kaip tik piniginę atverti reikia to ar nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2014 01 16, 16:01)
Tai galima padaryti ir pakovojant teisėtais būdais už save, priverčiant mediką vykdyti savo pareigas ir tai nekainuoja.

Ar skaitet straipsni? Su kuo kovoti, jei viskas TEISISKAI ir LEGALIAI vyko? Eiles atsigulti i ligonine po menesi laiko. cool.gif Patekti pas daktara-dar menuo. Tai su kuo kovoti? Niekas juk nesiule duoti kysio. Tiesiog liepe laukti bendroje eileje, kuri pagaliau priejo. Bet per velai. Zmogus po velena.
Taigi, su kuo dabar kovoti? Su ponu Dievu?

P.S. mano sunui dabar analogiska situacija: supuliavo dantis, pakilo auksta temperatura, sepsis. Eile-vasario 10 bigsmile.gif Spekit, ar as laukiu vasario 10 ar jau gydau vaika? cool.gif
P.P.S. niekas kysio neprase ir nereikalavo, neturiu net ka apskusti. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 16 sausio 2014 - 15:17
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 16, 15:14)
Ar skaitet straipsni? Su kuo kovoti, jei viskas TEISISKAI ir LEGALIAI vyko? Eiles atsigulti i ligonine po menesi laiko. cool.gif Patekti pas daktara-dar menuo. Tai su kuo kovoti? Niekas juk nesiule duoti kysio. Tiesiog liepe laukti bendroje eileje, kuri pagaliau priejo. Bet per velai. Zmogus po velena.
Taigi, su kuo dabar kovoti? Su ponu Dievu?

Neskaičiau straipsnio. Na tuomet nėra kuo skųstis. Nebent tik tuo, kad aplinkui daug durnių, kurie visiškai savimi nesirūpina, nors tikrai galėtų daug labiau ir tiesiog nebūtų tiek ligonių aplinkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 16, 16:14)
P.S. mano sunui dabar analogiska situacija: supuliavo dantis, pakilo auksta temperatura, sepsis. Eile-vasario 10 bigsmile.gif Spekit, ar as laukiu vasario 10 ar jau gydau vaika? cool.gif
P.P.S. niekas kysio neprase ir nereikalavo, neturiu net ka apskusti. mastau.gif

Nežinau kaip kitur, bet pas mus valdiškai tokius ekstra atvejus priima tą pačią dieną. Mano privati gydytoja irgi ax.gif . Jokių papildomų pakišų.
Atsakyti
Neteko duoti kyšio nei karto, tačiau matosi kaip kai kurie darbuotojai pripratę tik ir laukia kol kažką duos.. tokie ir neatlieka savo darbo pareigų, tikrai būna pikta..
Atsakyti
ne, neteko duoti ir labai tikiuosi kad neteks. Siuo klausimu esu kategoriska. Teko ir nusvilti, nes nedaviau kysio. Tai atsiliepe man ir finansiskai, ir nervu daug kainavo, bet jau tokios mano vertybes. O siaip as pvz savo daktarei (sergu letine, isgydoma liga) jei pagysiu tikrai padovanosiu 100 pinaviju bent minimum, bet as to nelaikau kysiu, cia padeka uz rupesti, gerai atlikta darba, ir iteikdama pvz tas geles jai tikrai nesitikeciau kazkokios paslaugeles ar dar kazko. schmoll.gif
O duodantys kysius (su bandymu teisintis, kad be ju siais laikais-nei krust) padekokit sau uz taip gerai isdresuotus medikus, destytojus, darbdavius (ne visus! ! ! ) ir t.t.
Atsakyti
Didelio neteko, bet saldainių ar gėrimų esu nešusi, tačiau tvarkydama žemės dokumentus buvau principinga ir nedaviau, procesas užtruko ilgai. Valdininkus užpykinau juodai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 01 20, 18:43)
Didelio neteko, bet saldainių ar gėrimų esu nešusi, tačiau tvarkydama žemės dokumentus buvau principinga ir nedaviau, procesas užtruko ilgai. Valdininkus užpykinau juodai wink.gif

teko policininkams bet niekada pirmas pats nesiulydavau visada laukdavau kol jie pasiulydavo tada maziau reikedavo duot jiem:)
Atsakyti
Nedaviau niekada ir pati neimu. O tie, kurie sako, kad neduos, kai visi nustos davineti kelia sleikstuli gun_bandana.gif
Atsakyti