Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

QUOTE(jurinė @ 2013 12 29, 08:53)
kaip jums vakarykčios žinios, kad kelių policininką sumušė, kam jis kyšio neėmė g.gif .

Nu tai čia kitas reikalas. Juk kaliūzė gal grėsė, medikų gi gal joks durnius nemuštų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 29, 06:28)
Teisingai, lai zmogus salia dveju metu nervu tampymo, dar isleidzia pora tukstanciu ir pasitampo papildomai kokius 10 metu drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Jo jo. Tegu aplaidiems ir parazitams dar susimoka, kad galbūt teiktųsi atidžiau į ligonį ir nukentėjusį pasižiūrėti, o ne nubaudžia tokius kaip jie ir nusipelnė. Idealus pasaulis žinokit, mokėti parazitams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 28, 14:27)
onkologinei operacijai 400lt patrauke eile.

O gal tas, kuriam priklause pagal eile numire taip ir nesulaukes, nes jus, matai, 400 Lt turejot. Baisu kai taip zmones lipa per galvas galvodami tik apie save.
Atsakyti
QUOTE(Anndora @ 2013 12 30, 13:46)
O gal tas, kuriam priklause pagal eile numire taip ir nesulaukes, nes jus, matai, 400 Lt turejot. Baisu kai taip zmones lipa per galvas galvodami tik apie save.

Rasiau-numire drinks_cheers.gif Vien todel, kad vaikai principingi buvo, nedave kysio. Kas ten zino, o gal kaip tik ligota moterimi legaliai nusikratyti norejo g.gif Kodel as turiu galvoti apie kitus? Kas apie mane galvoja? Per gyvenima pamaciau tik viena tiesa: jei pats savimi nepasirupini, kitiems tu nerupi tikrai schmoll.gif
O planines operacijos vietos niekam neuzemem, nieko nenustumem: chirurgai visada ir kasdien turi numatytu valandu extrinei(sakykim, kai atveza is po avarijos ir reikia iskart po peiliu guldyti) operacijai. Mums taip ir pasake: jei neatves skubaus ligonio, operuosiu jus rytoj tokia ir tokia valanda.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 30, 14:07)
Rasiau-numire drinks_cheers.gif Vien todel, kad vaikai principingi buvo, nedave kysio. Kas ten zino, o gal kaip tik ligota moterimi legaliai nusikratyti norejo g.gif Kodel as turiu galvoti apie kitus? Kas apie mane galvoja? Per gyvenima pamaciau tik viena tiesa: jei pats savimi nepasirupini, kitiems tu nerupi tikrai schmoll.gif
O planines operacijos vietos niekam neuzemem, nieko nenustumem: chirurgai visada ir kasdien turi numatytu valandu extrinei(sakykim, kai atveza is po avarijos ir reikia iskart po peiliu guldyti) operacijai. Mums taip ir pasake: jei neatves skubaus ligonio, operuosiu jus rytoj tokia ir tokia valanda.

Tai jei dabar visi po tuos 400 sunes kam pirmiau priklausys? Kas 500 pasiulys? Ko ne aukcionas? O kokia sena, kampe sedinti bobulyte su 10 Lt kiseneje, taip ir nesulauks pagalbos. Liudna vienok.

Atsakyti
QUOTE(Anndora @ 2013 12 30, 14:23)
Tai jei dabar visi po tuos 400 sunes kam pirmiau priklausys? Kas 500 pasiulys? Ko ne aukcionas?
O kokia sena, kampe sedinti bobulyte su 10 Lt kiseneje, taip ir nesulauks pagalbos. Liudna vienok.

Matyt, nelabai yra tu nesanciu, daugiau laukia planines eiles.

Tai jus neliudekit: paremkit ta bobulyte, kad eilej nenumirtu, kokios problemos? bigsmile.gif Man svetimu negaila, as egoiste, rupinuosi tik savo artimaisiais, o stai kaip puiku, kad visos kurios baisisi, tai kalba nuosirdziai ir paremia visas bobulytes-pinigais ar grasinimais teismais wub.gif
O jei be ironijos, kiekviena sau prisipazinkit, ar tikrai rupetu ta bobulyte, jei kurios vaikas mirtu?
Atsakyti
apie ka ir sakau. dziungiu pasaulis sis, kiekvienas uz save.
kam isvis pasakykit, pedagogika vaikams, ugdymas? iskart nuo 3m ir pratinkim vaikus: kovos buvis pasaulyje, pakisos... viskas uz pinigus.
kam veidmainiaut su ta morale?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 30, 14:49)
O jei be ironijos, kiekviena sau prisipazinkit, ar tikrai rupetu ta bobulyte, jei kurios vaikas mirtu?

Jei niekas pries tai kysiu nenestu gal ir nemirtu.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 30, 14:07)
Per gyvenima pamaciau tik viena tiesa: jei pats savimi nepasirupini, kitiems tu nerupi tikrai schmoll.gif

Pritariu, pati tuo ne kartą įsitikinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 30, 15:00)
apie ka ir sakau. dziungiu pasaulis sis, kiekvienas uz save.
kam isvis pasakykit, pedagogika vaikams, ugdymas? iskart nuo 3m ir pratinkim vaikus: kovos buvis pasaulyje, pakisos... viskas uz pinigus.
kam veidmainiaut su ta morale?

drinks_cheers.gif Vienok arba tu, arba tave. Man graudu, kaip dauguma visaip teisina ir net aukstina kysininkavima (ale man labiau rupi mano vaiko gerbuvis nei tau tavojo), netgi straipsniu imeta, kurie persa isvada, kad dar ir i nosi gauti gali, jeigu kysio neimsi lotuliukas.gif Ir dar visokie absurdai. Zinot, ne vienas nesam sventas ir be nuodemes, taciau kone girtis savo netinkamais poelgiais, bandyti juos "iskisti" kaip teigiamus, priimtinus ar netgi sektinus - labai zemas lygis. Niekada nesakau niekada, gal kada ir man gyvenime teks duoti kysi, o bet taciau tai butu mano geda ir silpnumo israiska, kuo toli grazu nesididziuociau ir kazin ar kam isvis pasisakyciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anndora @ 2013 12 30, 12:46)
Baisu kai taip zmones lipa per galvas galvodami tik apie save.

Vienok tikrai baisu ir nebutinai kalbant apie kysius, apskritai zmones nelinke tausoti kitu zmoniu ane. Kiekvienas uz save save wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2013 12 30, 15:18)
Zinot, ne vienas  nesam sventas ir be nuodemes, taciau kone girtis savo netinkamais poelgiais, bandyti juos "iskisti" kaip teigiamus, priimtinus ar netgi sektinus - labai zemas lygis. Niekada nesakau niekada,

Man tai zemas lygis, kai zmones viesai apsimeta esantys geresni, nei yra is tikruju. Melas ir saves apgaule. cool.gif Tiek apsimestinai gaili dieduku ir bobulyciu, kad net vemti norisi, tarsi galvotu, kad jei garsiai deklaruoja savo tokius teigiamus jausmus, tai tampa dvasiskai pranasesni uz tuos, kurie sako TIESA ir NEBIJO jos sakyti.
Visi/visos tiek pergyvena del tu bobulyciu, marskinius drasko, balsu rekia, ale is tiesu nera ne cento paaukoje kokiai ubagaujanciai mociutei ar sudalyvave pensininku pikete. Ar garsiai rekti ir piktintis=tikrai padeti?
Atsakyti
Bet tikrai džiunglių įstatymai, kas stipresnis (šiuo atveju turi pinigų) tas išgyvena doh.gif ... Džiaugiuosi, kad sutinku daug medikų (naujo kirpimo) kurie nežiūri į tuos duodančius, visus priima eilės tvarka. Nors tuo galiu pasidžiaugt...
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 30, 15:33)
ar sudalyvave pensininku pikete. Ar garsiai rekti ir piktintis=tikrai padeti?

lotuliukas.gif doh.gif ot pagalba- sudalyvavimas pensininkų pikete lotuliukas.gif .
Atsakyti