QUOTE(given444 @ 2013 12 28, 13:29)
50t??? ar neskaitet ka rasiau...vot dar gerai jei butu 50lt, o dabar net ir i simto lt neuztenka.... pasakys jums naglai gydytojas i akis: AS NERUKAU, MIELOJI.....jusu reakcija? na, prasau, parasykit.... sakysit jam: Palaukit, as iki bankomato nubegsiu isgrynint jums DAUGIAU, mielasai?
sena pazistama,
o tai ka siulot, kad ju tukstanteliai ir nukeliautu gydytojeliams i kisene, kurie triskart i metus i siltus krastus varo?
sena pazistama,
o tai ka siulot, kad ju tukstanteliai ir nukeliautu gydytojeliams i kisene, kurie triskart i metus i siltus krastus varo?
Rasiau anksciau, neteko man susidurti su reketavimu Kiek kisau pati-tiek uzteko. Dejau i kisene 50lt, aciu pasakydavo, palata atsirasdavo dviviete, dejau i kisene 20-sesutes raitos ir ant blakstienu stovejo, onkologinei operacijai 400lt patrauke eile. O kad taip sakytu:"duokit tiek ir tiek, kitaip gulekit koridoriui ar operuokites po metu"-taip nebuvo per mano gyvenima
Jei as kisciau 100lt ir man pasakytu, jog "nerukau", atsiprasyciau ir pasakyciau, jog malonu pamatyti dar nekysininka medika. Nes sioj situacijoj jusu aprasytoj izvelgiau paciento sugedinima uz brukamus pinigus.
O del bobeliu...Aisku, lai jos geriau kaliuzininkus paremia, jiems daugiau reikia, nei tam daktareliui