Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

QUOTE(Maja Di @ 2013 12 27, 18:12)
O jei būtų numiręs tas, per kurio galvą perlipau... Patys kalti, kad tiek laukėm ir nevažiavom į priėmimą ar nekvietėm greitosios. Aišku, jei būtų sąmonę praradęs, būčiau šaukus pagalbos. Bet kai akiplėšos lenda, matydami sunkų ligonį prieš save, tai pikta...

As is tiesu nuosirdziai netikiu, jog butumet save taip paguodusi, mano vaikas kapeliuose, bet bent jau anas sveikas.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 27, 17:24)
Skyriaus vedėją atostogose kažkas turi pavaduoti, argi ne taip? g.gif Taip pat, skyriaus vedėjas juk turi ant savęs dar aukštesnių žmonių, tai pas juos reik eit su diktofonėliu biggrin.gif Taip pat tų visų kitų reikia paklausti: tai ką tu čia veiki, jei nieko nežinai? Gal man susižinoti ar tikrai tau nepriklauso žinoti? bigsmile.gif
Galimybių visuomet yra ir ne viena smile.gif

taigi. Dabar tik tereikia visus pensininkus iš provincijos apmokyt diktofonais naudotis. Kad žinotų savo teises, kartą per gyvenimą prispaudus bėdai, kaip elgtis sostinės Santariškėse ar KMUK.

klausė apie pavaduojančius, nieks nieko nežino.
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2013 12 27, 18:49)
taigi. Dabar tik tereikia visus pensininkus iš provincijos apmokyt diktofonais naudotis. Kad žinotų savo teises, kartą per gyvenimą prispaudus bėdai, kaip elgtis sostinės Santariškėse ar KMUK.

klausė apie pavaduojančius, nieks nieko nežino.

O ką? Visą gyvenimą reikia mokytis, kaipgi kitaip smile.gif Niekas kitas nepadės, jei pats žmogus sau nepadės. Gerai papurčius arba patepus tokie nežinantys juk tuoj viską sužino. Tai kiekvienas ir rinkimės tepti ar purtyti.
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 27, 16:32)
As is tiesu nuosirdziai netikiu, jog butumet save taip paguodusi, mano vaikas kapeliuose, bet bent jau anas sveikas.

bet tu net neisiskaitai, ka Maja Di dare. ji kaip tik ne "ramiai sedejo ir lauke" kaip teigei pries tai esanciam poste, o kaip tik laikesi tvirtai savo eiles ir neuzleido vietos tam, kuris su seseles pagalba per ja brovesi. tai cia niekieno neveikimas? tarkim, tas pilietis turejo gal koki 100lt seselei ar kam, o Maja Di ir kele triuksma (be jokio kysio), kad jos yra pirmenybe, nes jos vaikas irgi leisgyvis, nesvarbu, kad Maja Di 100 lituku kiseneje neturi....

o is esme tai pritariu VV mintims ir toms, kurios priesinasi siai "sostu galinu " sistemai, kad ir kokia nenuverciama ji atrodytu. suprantat, man negaila, kad Moonte ar kiti duoda kysius, kad viskas vyktu sparciau. man tik baisu, kaip jau rasiau, kad gydytoju morale del tu kysiu eina saibom, ir p....-diec... suprasciau, jei gydytojas priimtu kysi is to kas duoda, bet vienodai gelbetu ir neduodanti. o dabar kaip jums patinka. viena mociutele grudo gydytojui 100lt, o as (jau rasiau irgi), sako bobelei: "Zinote, as nerukau..." tipo, suprask, nupezuzi, neizeidinek manes su tokiais centais. vot jau kelis kartus gavau po 200-500lt-800lt , tad mano stavke ir kartele kyla. doh.gif tai jei as busiu toji, islepinusi gydytojai tokiais pakistukais, tokiais "simboliniais" 200-500lt pakistukais, ir tas moralinis issigimelis neaptarnaus anos biednos mociuteles, tai - taip, as prisiimu kalte ir atsakomybe sau, kad kartu su gydytoju esu sugedusi ir puvanti sistemos grandis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 27 gruodžio 2013 - 19:10
QUOTE(given444 @ 2013 12 27, 20:05)
bet tu net neisiskaitai, ka Maja Di dare. ji kaip tik ne "ramiai sedejo ir lauke" kaip teigei pries tai esanciam poste, o kaip tik laikesi tvirtai savo eiles ir neuzleido vietos tam, kuris su seseles pagalba per ja brovesi. tai cia niekieno neveikimas? tarkim, tas pilietis turejo gal koki 100lt seselei ar kam, o Maja Di ir kele triuksma (be jokio kysio), kad jos yra pirmenybe, nes jos vaikas irgi leisgyvis, nesvarbu, kad Maja Di 100 lituku kiseneje neturi....
o is  esme tai pritariu VV mintims ir toms, kurios priesinasi siai "sostu galinu " sistemai, kad ir kokia nenuverciama ji atrodytu. suprantat, man negaila, kad Moonte ar kiti duoda kysius, kad viskas vyktu sparciau. man tik baisu, kaip jau rasiau, kad gydytoju morale del tu kysiu eina saibom, ir p....-diec... suprasciau, jei gydytojas priimtu kysi is to kas duoda, bet vienodai gelbetu ir neduodanti. o dabar kaip jums patinka. viena mociutele grudo gydytojui 100lt, o as (jau rasiau irgi), sako bobelei: "Zinote, as nerukau..." tipo, suprask, nupezuzi, neizeidinek manes su tokiais centais. vot jau kelis kartus gavau po 200-500lt-800lt , tad mano stavke ir kartele kyla.  doh.gif tai jei as busiu toji, islepinusi gydytojai tokiais pakistukais, tokiais "simboliniais" 200-500lt pakistukais, ir tas moralinis issigimelis neaptarnaus anos biednos mociuteles, tai - taip, as prisiimu kalte ir atsakomybe sau, kad kartu su gydytoju esu sugedusi ir puvanti sistemos grandis....

Jei nesunku, kur buvo mano parasyta, kad as daviau kysi. Is anksto dekoju.

Kita vertus, tokiu kysininkai kaip as yra legalizuoti, istatymo numatyta tvarka. As legaliai perku palatas, lygiai taip pat LEGALIAI pasinaudoju galimybe atlikti savalaikiai tyrimus, o ne tada kada neva eile prieis, einu pas privacius gydytojus, moku pinigus kurie numatyti kainorastyje uz konsultacijas.

Given444, va dabar tu man, piktybinei kysininkei paaskink, kur tie moralieji, kodel nepalaiko Andriukaicio vizijos. Nes visuomeneje gaji nuomone, jog Andriukaitis - neismanantis kvailys.

Manau, kad turi buti perziureta valstybiniam lygmenyje medicinos sistema, o ne laigymas ir putojimas su diktafonais, kai tavo artimas serga. Viskam yra savas laikas, reikalatuti is zmoniu neva pilietiskumo, akiu draskymo su putomis ant lupu, yra mazu maziausiai kvaila, jei ne storzieviska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 27 gruodžio 2013 - 19:28
QUOTE(Moonte @ 2013 12 27, 19:23)
Jei nesunku, kur buvo mano parasyta, kad as daviau kysi. Is anksto dekoju.
Kita vertus, tokiu kysininkai kaip as yra legalizuoti, istatymo numatyta tvarka. As legaliai perku palatas, lygiai taip pat LEGALIAI pasinaudoju galimybe atlikti savalaikiai tyrimus, o ne tada kada neva eile prieis, einu pas privacius gydytojus, moku pinigus kurie numatyti kainorastyje uz konsultacijas.

Given444,  va dabar tu man, piktybinei kysininkei paaskink, kur tie moralieji, kodel nepalaiko Andriukaicio vizijos. Nes visuomeneje gaji nuomone, jog Andriukaitis - neismanantis kvailys.

Tai ką veikiate šioje temoje? Paskaitykite jos pavadinimą biggrin.gif

Ką ten galima palaikyti kažkokias vizijas, kai jis realių problemų neišsprendžia. Pabandykit, tada parašysit biggrin.gif
Atsakyti
Moonte, sorry. tavo kovojimas man pasirode kaip kysininkavimas, ne taip perskaiciau...
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 27, 19:32)

Prie ko čia kapeliai doh.gif , tik vaikas buvo labai nusilpęs, nusivėmęs, norėjos greičiau jį paguldyt ir kad būtų teikiama pagalba,manau, kad to paties norėjo ir kiti laukiantys eilėje. Nemėgstu lipti per galvas. Ne tik ligoninėj, visur. Jūs to nesuprasit. Tad gal baigiam diskusiją.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 27, 20:26)
Tai ką veikiate šioje temoje? Paskaitykite jos pavadinimą biggrin.gif

Ką ten galima palaikyti kažkokias vizijas, kai jis realių problemų neišsprendžia. Pabandykit, tada parašysit biggrin.gif

o jus, nors gilinotes i tai ka jis siulo?

Na va, se tau boba ir devintines, ministras nori uzdeti apynasri privaciai medicinai, atskirti ja nuo valstybiniu dotaciju, tas lesas skirti valstybinems istaigom - ten kur lankosi zmones neturintys pinigu mokamai medicinai, taip gerinant pilieciu aptarnavima, pasirodo, jis problemu nesprendzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 27 gruodžio 2013 - 19:34
QUOTE(Moonte @ 2013 12 27, 20:31)

Na va, se tau boba ir devintines, ministras nori uzdeti apynasri privaciai medicinai, atskirti ja nuo valstybiniu dotaciju, tas lesas skirti valstybinems istaigom, taip gerinant pielciu aptarnavima, pasirodo, jis problemu nesprendzia.

Aš pradžioj irgi nelabai įsigilinus kritikavau Andriukaitį, dabar pritariu jam drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Moonte, ka tu keistum vieotj Andriukaicio?

Tai ka tu darai - net ne i tema, normalus dalykas ne kysininkavimas.

griztu i tema. tarkim, hipotetine situacija/pokalbis. kol pati turiu pinigu, duodu, kad greicau, geriau...tarkim po 5 metu, pas mane pinigu nulis, o tas pats gydytojas (ar jo kolega) man sako: "sorry, be babkiu neaptarnauju ax.gif istisus penekrius metus mane pratino(t) prie babkiu, dabar kitaip nebemoku...koks man skirtumas kad tu pinigu neturi..."
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2013 12 27, 19:31)

Na va, se tau boba ir devintines, ministras nori uzdeti apynasri privaciai medicinai, atskirti ja nuo valstybiniu dotaciju, tas lesas skirti valstybinems istaigom - ten kur lankosi zmones neturintys pinigu mokamai medicinai, taip gerinant pilieciu aptarnavima, pasirodo, jis problemu nesprendzia.

Gilinausi. Pašnekėti gražiai galim visi, gaila, kad kai ko šnekos tik tuo ir baigiasi, nors galėtų daugiau.
Atsakyti