QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 07 14, 12:04)
Aha,but špagatu ar vilnoniu siulu uzrauke
jei ka ir gaunat papildomai uz pinigus,tai tik demesio ir laiko pokalbiui,o ne geresne darbo kokybe.
kažkodėl ir aš taip manau, galima nusipirkti dėmesį, paslaugumą, o daugiau nuo gydytojo patirties priklauso. Beje, vilnonių siūlų nebūna, o ir špagatų ne, tad tie variantai tikrai atkrenta
(prekiauju chirurginiais siūlais
)
Pati turėjusi tris cezarius. Su pirmuoju nešėm dovanas, tiesa, jau po operacijos ir vos kojų nepakračiau, kitais atvejais nenešiau( irgi buvo blogai), bet vistiek to tiesiogiai su kyšiais nesieju
Nebent daktarai (visi skirtingi buvo per visas operacijas) mane laaabai norėjo į kapus nuvaryti
Papildyta:
QUOTE(eve_ @ 2009 07 12, 20:19)
Aš kaip tik prieš porą dienų daviau gydytojui... Skubiai reikėjo VEM tyrimuko... bet gydytojas pats pasakė, kad viską padarys greitai, jei duosiu jam ir sesutei į kišenę ... Iš pradžių nelabai supratau, paskui daėjo apie ką čia šneka
Dar pasakiau, kad neturiu daug pinigų prie savęs, visi kortelėje. Tai sako: "Tai kokios problemos tau nueit iki bankomato?".
Grįžus, nelabai supratau, kada čia paduot, nu bet kažkaip gavos ... Ir po 20min lapukai jau buvo mano rankose. O šiaip būčiau laukus mėnesio...
Bet vėliau visą vakarą jaučiaus kažkaip nelabai gerai..
va va, vat to ir nemėgstu, tada jaučiuosi kaip mazgotė
Ui, dar vienas bajeriukas iš mano nėštumo istorijų... Lankiausi pas gydytoją (caro maro laikais, t.y. prieš kokį
12m) , jai atsidėkojom glėbiu rožių
Po savaitės teko pas ją vėl lankytis ir...ji manęs net neprisiminė
(o aš taip naiviai tikėjausi
). Tada laukiausi ir dažnai darydavausi tyrimus (iš reikalo, ne savo noru badžiausi), tad kažkas įvyko tarp mūsų, kad aš papykusi kažką griežtai atkirtau
(nėštumas kaltas
) Tai gydytoja mane po gero pusmečio pamačiusi, kai atėjau pas ją su kūdikiu kokių 3 mėn, kad kalbino, kad kalbino, ne tik mane, bet ir mano vaiką (kokį pusvalandį ant rankų kalbino
) ir vis kartojo- oi kokia mamytė tavo buvo pikta, kai tavęs laukėsi
!!!!! Moralas, ne kyšiuose esmė, kažko išsireikalavau kaip pacientė ir mane taaaip gerai atsiminė po tieeek laiko
Kyšiai būtų seniai užsimiršę