Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

QUOTE(rosvile @ 2007 05 02, 10:16)
Paplepėkime ir pasidalinkim įspūdziais,kaip pavykdavo duoti kyšius. Gal kada prireiks,bet neisivaizduoju nuo ko pradeti 4u.gif

O Viešpatie doh.gif Ir jūs dar norite, kad mūsų valstybėje būtų gera gyventi? Aš suprantu, kad šiais laikais medikai negydo, policininkai baudžia, tarnautojai neaptarnauja be kyšių, tačiau tai yra jau pasekmė. Priežastis - tie, kurie tuos kyšius vis duoda (turbūt geriau sakyti kiša, nes nuo šito žodžio atėjo "kyšis"). Tik pabandytų bent užsiminti man apie kyšį, tokį skandalą sukelčiau, kad pamirštų visiems laikams gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(opijumas @ 2009 07 08, 08:54)

ir as daviau cool.gif graziai padaviau ir viskas, jau tas zmogus viska suprato ir taip doh.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš daviau ne kyšį, o atsidėkojau už atliktą darbą
ir viskas vyko paprastai: pinigai į vokelį, vokelis į rankas ir psio... nieko itin paslaptingo ar sudėtingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2009 07 09, 23:49)
O Viešpatie  doh.gif Ir jūs dar norite, kad mūsų valstybėje būtų gera gyventi? Aš suprantu, kad šiais laikais medikai negydo, policininkai baudžia, tarnautojai neaptarnauja be kyšių, tačiau tai yra jau pasekmė. Priežastis - tie, kurie tuos kyšius vis duoda (turbūt geriau sakyti kiša, nes nuo šito žodžio atėjo "kyšis"). Tik pabandytų bent užsiminti man apie kyšį, tokį skandalą sukelčiau, kad pamirštų visiems laikams  gun_bandana.gif

Abejoju,kad sukelus skandala,kas nors pamirstu apie kysi.Nebent tas skandalistas uzima rimtesni posta,nei tas,kuris nori kysio.Bet jeigu eilinis pilietis,tai jokiu sansu,kad issigas.galima be kysio,bet teks ilgai eiles laukti(pvz.tvarkant dokumentus,laukiant operacijos,iir taip t.)Bet kai reikia skubiai,tai ir kysis reikalingas.
Atsakyti
O as pasakiau "Čia už jūsų darbą" ax.gif
Ir dar teko kunigui kyšį duoti. Bet jis pats to paprašė, taigi jau nieko nebesakiau...
Atsakyti
QUOTE(Elenchik @ 2009 07 10, 14:49)
Abejoju,kad sukelus skandala,kas nors pamirstu apie kysi.Nebent tas skandalistas uzima rimtesni posta,nei tas,kuris nori kysio.Bet jeigu eilinis pilietis,tai jokiu sansu,kad issigas.galima be kysio,bet teks ilgai eiles laukti(pvz.tvarkant dokumentus,laukiant operacijos,iir taip t.)Bet kai reikia skubiai,tai ir kysis reikalingas.

Tokiems atvejams aš visada prie savęs turiu diktofoną smile.gif Manau, kad duodantys kyšį žmonės ne tik kad nepadeda valstybei, bet dar jai ir kenkia doh.gif
Atsakyti
Geriau duoti šiais laikais ,kai visi atkišę delniukus laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš kaip tik prieš porą dienų daviau gydytojui... Skubiai reikėjo VEM tyrimuko... bet gydytojas pats pasakė, kad viską padarys greitai, jei duosiu jam ir sesutei į kišenę ... Iš pradžių nelabai supratau, paskui daėjo apie ką čia šneka doh.gif
Dar pasakiau, kad neturiu daug pinigų prie savęs, visi kortelėje. Tai sako: "Tai kokios problemos tau nueit iki bankomato?".
Grįžus, nelabai supratau, kada čia paduot, nu bet kažkaip gavos ... Ir po 20min lapukai jau buvo mano rankose. O šiaip būčiau laukus mėnesio... verysad.gif
Bet vėliau visą vakarą jaučiaus kažkaip nelabai gerai.. g.gif ax.gif
Atsakyti
Nedaviau lyg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eve_ @ 2009 07 12, 20:19)
Aš kaip tik prieš porą dienų daviau gydytojui... Skubiai reikėjo VEM tyrimuko...  bet gydytojas pats pasakė, kad viską padarys greitai, jei duosiu jam ir sesutei į kišenę ... Iš pradžių nelabai supratau, paskui daėjo apie ką čia šneka doh.gif
Dar pasakiau, kad neturiu daug pinigų prie savęs, visi kortelėje. Tai sako: "Tai kokios problemos tau nueit iki bankomato?".
Grįžus, nelabai supratau, kada čia paduot, nu bet kažkaip gavos ... Ir po 20min lapukai jau buvo mano rankose. O šiaip būčiau laukus mėnesio...  verysad.gif
Bet vėliau visą vakarą jaučiaus kažkaip nelabai gerai..  g.gif  ax.gif

Nu negaliu patikėti kokių bjaurių daktariūkščių būna doh.gif Hipokrato priesaika, matai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovta @ 2009 05 06, 01:30)
aš taippat nesu linkusi duot daktaram. Bert kaip minėjau daviau prieš skydliaukės operacija, nes vien tai man buvo baisu kad peilį po kaklu kiš. Bet galvojau taip... na išpjaus tą pusę skydliaukės, balso stygas gal nepažeis jai duosiu bet ir jei duosiu nėra garantijos, bet didžiausias reikalas buvo siūlė nes ji turi būt padaryta idealiai jug tai ne pilvas ar dar kokia vieta kurią ne visi mato tai kaklas kur visi mato ir siūlė turi būt mažiausiai matoma kokia tik gali būt ir man tokią padarė praktiškai nematomą mato tik tie kurie žino. O ar btai būtų jei būčiau nedavus  g.gif  nežinau

Aha,but špagatu ar vilnoniu siulu uzrauke fool.gif jei ka ir gaunat papildomai uz pinigus,tai tik demesio ir laiko pokalbiui,o ne geresne darbo kokybe.
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 07 14, 12:04)
Aha,but špagatu ar vilnoniu siulu uzrauke fool.gif jei ka ir gaunat papildomai uz pinigus,tai tik demesio ir laiko pokalbiui,o ne geresne  darbo kokybe.

kažkodėl ir aš taip manau, galima nusipirkti dėmesį, paslaugumą, o daugiau nuo gydytojo patirties priklauso. Beje, vilnonių siūlų nebūna, o ir špagatų ne, tad tie variantai tikrai atkrenta lotuliukas.gif (prekiauju chirurginiais siūlais mirksiukas.gif )
Pati turėjusi tris cezarius. Su pirmuoju nešėm dovanas, tiesa, jau po operacijos ir vos kojų nepakračiau, kitais atvejais nenešiau( irgi buvo blogai), bet vistiek to tiesiogiai su kyšiais nesieju 4u.gif Nebent daktarai (visi skirtingi buvo per visas operacijas) mane laaabai norėjo į kapus nuvaryti mastau.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(eve_ @ 2009 07 12, 20:19)
Aš kaip tik prieš porą dienų daviau gydytojui... Skubiai reikėjo VEM tyrimuko...  bet gydytojas pats pasakė, kad viską padarys greitai, jei duosiu jam ir sesutei į kišenę ... Iš pradžių nelabai supratau, paskui daėjo apie ką čia šneka doh.gif
Grįžus, nelabai supratau, kada čia paduot, nu bet kažkaip gavos ... Ir po 20min lapukai jau buvo mano rankose. O šiaip būčiau laukus mėnesio...  verysad.gif
Bet vėliau visą vakarą jaučiaus kažkaip nelabai gerai..  g.gif  ax.gif

va va, vat to ir nemėgstu, tada jaučiuosi kaip mazgotė doh.gif cool.gif

Ui, dar vienas bajeriukas iš mano nėštumo istorijų... Lankiausi pas gydytoją (caro maro laikais, t.y. prieš kokį mastau.gif 12m) , jai atsidėkojom glėbiu rožių cool.gif Po savaitės teko pas ją vėl lankytis ir...ji manęs net neprisiminė blink.gif (o aš taip naiviai tikėjausi lotuliukas.gif ). Tada laukiausi ir dažnai darydavausi tyrimus (iš reikalo, ne savo noru badžiausi), tad kažkas įvyko tarp mūsų, kad aš papykusi kažką griežtai atkirtau blush2.gif (nėštumas kaltas irnesakyk.gif ) Tai gydytoja mane po gero pusmečio pamačiusi, kai atėjau pas ją su kūdikiu kokių 3 mėn, kad kalbino, kad kalbino, ne tik mane, bet ir mano vaiką (kokį pusvalandį ant rankų kalbino laugh.gif ) ir vis kartojo- oi kokia mamytė tavo buvo pikta, kai tavęs laukėsi blink.gif !!!!! Moralas, ne kyšiuose esmė, kažko išsireikalavau kaip pacientė ir mane taaaip gerai atsiminė po tieeek laiko lotuliukas.gif Kyšiai būtų seniai užsimiršę cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 14 liepos 2009 - 13:15