Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

QUOTE(mamuke68 @ 2009 06 17, 19:34)
Dar neteko susidurti, kad neimtų, kiti nė ačiū nepasako- nusiduoda, kad nemato, nesuprato ir t.t. Kai kas man pasako, kad neima,- tai pasakau, kad nenori duoti, tai taip ir teisinasi. Gaila, kad mano profesija ne tokia, kad duotų kyšių... O būt gerai thumbup.gif

Teko sutikti kelis zmones, kurie nepaime... bet tik todel, kad nieko padeti negalejo.
Atsakyti
Esu davusi kyšį savo ginei kad anksčiau išleistu i dekretines biggrin.gif
Atsakyti
Šlykščiausia buvo duoti kyšį direktorei, kad priimtų sūnelį į darželį... Atnešiau maišelį gėrybių ir sakiau, kad čia lauktuvės tongue.gif Tai jau tokia išsisiepus buvo, jau kitą dieną galėjom pradėt lankyt!
Nežinau kaip reiks į tą pindą žiūrėt ateinančius keturis metus... g.gif
Atsakyti
Kol kas neteko rolleyes.gif
Atsakyti
Daviau ir padaviau. Paėmė. biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif man tai labai geda duoti,kol prisiverciu,tiesiog nzn ka sakyt duodant
Atsakyti
Dar neteko ir tikiuosi, kad neteks blink.gif Nors Lietuvoj turbūt be to neįmanoma apsiet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 06 20, 22:48)
lotuliukas.gif man tai labai geda duoti,kol prisiverciu,tiesiog nzn ka sakyt duodant

Pirma karta sunku,nezinai ka sakyt, o paskui... lotuliukas.gif
Juk pas mus taip iprasta,kad reikia tu kysiu
Atsakyti
Kol bus maitinančių, bus ir valgančių cool.gif Niekada nedaviau ir nežadu.
Atsakyti
teko karta blush2.gif ir tai ten mociute buvo sutarus ir padave maiseli kad paduociau..
o siaip niekada daugiau neduosiu,nusivyliau daktarais blush2.gif neturejom is ko duot,kai gulejau ligonineje,del veluojancio gimdymo,tai jiems nelabai rupejo neduodancios kysio,gerai budavo jei i diena bent paklausdavo kaip jauties verysad.gif
Atsakyti
viena syki daviau kysi dantistei. bet kad sutaise dantis, tai... gyvenime pas ja nebeisiu.
Atsakyti
jeigu tik yra kam duoti ir tas dalykas man padeda tokiais žiauriais laikais, tai duodu cool.gif
Atsakyti